Dodaj do ulubionych

ojczym . ;//

08.03.11, 18:53
słuchajciee kociakii ..

mam ojczyma, którego nie nienawidzę [ nie dla tego , że jestem zazdrosna , czy coś ]
po prostu go normalnie na nienawidzę , czepia się mnie cały czas , że ja nie sprzątam , że nic nie chce mi się robić i wgll . A on ku*wa lepszy nie jest , moja mama musi na niego zarabiać , jemu wgl nie chce sie dupy ruszyc , mam go dosc i jeszcze do tego caly czas wyzywa moja mame . A nie możemy się przeprowadzić bo kasy nie ma -,- co ja mam robić , ja go chyba zabije normalnie, tak mi dziala na nerwy , mi sie wgl w chacie nie chce siedziec jak on jest . ;// Byśmy mogły z mamą iśc do babci , ale moja babcia mieszka w innym mieście .. a co ze szkołą . ? znaczy dla mnie to ok, ale wiece moja mama .. XD
Obserwuj wątek
    • koloorowa. Re: ojczym . ;// 08.03.11, 18:58
      Powinnaś powiedzieć o tym wszystkim twojej mamie i szczerze z nią porozmawiać. A jak nie, to już nie wiem. sad
    • just...me Re: ojczym . ;// 08.03.11, 19:15
      "Szczerze porozmawiać"...sciana Żygam już tym tekstem....angry każdy gada to samo! Ale do rzeczy, co macie zrobić? No to zależy czyj jest dom i czy twoja mama go kocha, czy chce się rozwieść. Interesuję się prawem rodzinnym więc jak chcesz to napisz na priv. Pozdrawiam i trzymaj się. kiss
    • oliiviia nie nienawidzisz go? 08.03.11, 19:15
      czyli że lubisz. to chyba problemu nie ma.
    • nikawika Re: ojczym . ;// 08.03.11, 22:00
      pewnie już wiele osób ci to radziło, a ja nie będe lepsza. pogadj z mamą.
      tylko rozmowa może pomóc... powiedz jej szczerze co czujesz.
      i wiem że może uważasz że ta rada, ci się nie przyda, to... spróbuj.
      • olcissia_1998 Jak ktoś wcześniej wspomniał... 09.03.11, 08:26
        ...niedobrze mi, jak czytam teksty "szczerze porozmawiaj"! angryangryangryangryangry

Co może rozmowa zdziałać? To nie zawsze pomaga angry
    • noitsnotgood O, ciekawe, mam dokładnie tak samo! 09.03.11, 10:28
    • olckaa Re: ojczym . ;// 09.03.11, 12:23
      mam ten sam problem co ty , tylko z moim ojcem
      i tez bym mogła mieszkac u babci ale co z moją mamą ..
      nie wiem jak ci pomóc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka