11.08.11, 12:09
forum dla jego fanek. ;o
tutaj możecie obmyślać stylizacje, w jakich mógłby pójść na konkurs dla małych modelek i analizować tekst do LARDC :3
Obserwuj wątek
    • naomi. Re: Tré Cool 11.08.11, 12:15
      @frankie 'obmyślać stylizacje, w jakich mógłby pójść na konkurs dla małych
      modelek i analizować' wtf?!

no to teraz moje ulubione forum big_grin
      mam nadzieje, że rebel też się będzie podobało, bo w końcu o Treju :3
      • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 12:17
        analizować tekst do do like a rat does cheese, jest bardzo ciekawy.
        można by go wpakować w jakieś fajne ciuszki i wysłać na konkurs dla małych miss, co Ty na to?
        • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 12:20
          rebel rzuciła taki pomysł, żeby go dać na okładkę CKM, też mogłoby być fajnie, nie?
          • naomi. Re: Tré Cool 11.08.11, 12:32
            no tekst jest bardzo interesujący c; a Trej, to wwwwariat niezły.

może jaśniej, a nie skróty jakieś? ;d
            • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 12:33
              O żesz kurde! Moje ulubione forum! serceserceserce
            • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 12:34
              nie słyszałaś o konkursach piękności dla małych dziewczynek? chcemy wysłać tam Treja, tylko potrzebuje stylizacji.
              • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 12:35
                to trzeba stylizację wymyślić! Koniecznie coś bardzo kolorowego, może z dzwoneczkiem na szyi?
                • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 12:38
                  gdzieś widziałam takie fajne różowe trampki. albo nie, lepsze będą takie:
                  https://i.hityczykity.pl/uploads/tx_hck/zdjecia_pojedynki/EN_rozowe_szpilki_1.jpg
                  jak wpisałam 'dzwoneczek na szyję', wyszły mi tylko takie:
                  https://img7.burak.pl/img/a/6/a/9/poduszka-na-szyje-dzwoneczek-i-uczynne-wrozki-tinker-bell.jpg
              • naomi. Re: Tré Cool 11.08.11, 12:37
                no słyszałam :3 na TLC leci takie coś, więc Trejcio będzie od razu w tv.
                • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 12:38
                  ewentualnie można wysłać go do tapmadl, będzie 5. jurorem.
                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 12:39
                    albo zostanie tap malelkom
                    • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 12:43
                      tylko trzeba mu jakąś smutną historię wymyślić, inaczej nie ma szans ;d
                      • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 12:46
                        Trej nie mógł bawić się w 'akuku', bo nie dostał skrzynki.
                        Wystarczy?
                        • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 12:49
                          niach, dobre ^^
                          był taki biedny, że nie miał na mleko, więc musiał doić psy...
                          • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 12:52
                            i pożyczał ubrania od Billie Joe's Mom ;D
                            • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 12:56
                              nie miał nic do jedzenia, więc musiał wyciąć sobie kawałek mózgu
                              • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:01
                                My tworzymy całą historię! xd

No więc żeby zarobić dostał się do programu TAP MADL, gdzie spotkał się ze współczuciem i miłością innych uczestniczek oraz Dżoany! big_grin
                                • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 13:03
                                  i się z nią hajtnął, a Aguilera i Dena powariowały z zazdrości.
                                  (jak ktoś poczyta, co my tu piszemy, pewnie pomyśli, że jesteśmy nieźle kopnięte ;x)
                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:04
                                    oj tam, oj tam.. zaraz kopnięte! xd
                                    • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 13:07
                                      to jak dalej z tą historią?
                                      • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:11
                                        Trejuś oczywiście dzięki nam wygrał konkurs i został TAP MADL
                                        • naomi. Re: Tré Cool 11.08.11, 13:13
                                          jesteś zarąbiste! brawo
                                          Trejuś pewno umrze ze szczęścia xd
                                          • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 13:14
                                            nieee, to by była tragedia!
                                            • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:16
                                              no właśnie... ślub z Dżoaną?! ; O
                                              • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 13:19
                                                nie, jakby umarł ;<
                                                • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:20
                                                  noo to to już w ogóle tragedia! poszłabym się pociąć i zostałabym EMO xd
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 13:21
                                                    emoszjonal gróp w skrócie EMOO!
                                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:22
                                                    Wiedz, że coś się dziejee!
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 13:24
                                                    może Harry Potter?
                                                    na forum o GD coś się nudno zrobiło.
                                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:28
                                                    W ogóle ogromna szkoda, że tak mało fanów GD na kocie ;<
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 13:31
                                                    oprócz nas trochę jest. ;x no ale to typowa strona dla nastolatek...
                                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:35
                                                    niestety, tu głównie znajdziemy info o bieberze, selenie i zmierzchu xd
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 13:53
                                                    Sieema wszystkim ^^ No szkoda, że tak mało, ale czego można się było spodziewać po takiej stronce? I tak nie jest tak źle, porównując do pudelka, czy innych tego typu serwisów plotkarskich, kot to błogosławieństwo xd No i znajdą się tutaj też fani czegoś ostrzejszego. Niewiele, ale są.
                                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 13:57
                                                    ważne, że mamy forum o Treju ;D
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 14:06
                                                    kot mógłby napisać o jego zaręczynach ale nie, ważniejsze są wiadomości typu "demi pomalowała paznokcie".
                                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 14:11
                                                    popieram, jak mnie wnerwia to, że oni piszą takie bzdety!
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 21:17
                                                    Najbardziej denerwują mnie newsy o Bieberze i Gomez, oraz jej faworyzowanie. Wiadomości o Demi też stają się już męczące, jest ich po prostu za dużo.
                                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 11.08.11, 21:20
                                                    Sensacją jest, że bieber poszedł do sklepu w niebieskiej koszuli, a nie żółtej -,- Masakra!
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 21:21
                                                    i to takie pierdoły. każdy występ Selci musi być przeżywany co najmniej tak bardzo, jak wybuch wojny ;x
                                                    ale że Mike'owi dzieci sie urodziły to nikt nie napisze.
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 21:26
                                                    Gdyby jutro cały zespół popełnił samobójstwo, to pewnie i tak pisaliby o tym, że Bieber i Selena założyli takie same skarpetki.
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 21:27
                                                    no chyba, że bimbusiowi byłoby z tego powodu przykro. wtedy by napisali, ale pewnie tylko o tym, jaki on kochany i współczujący
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 21:32
                                                    Pewnie nawet gdyby nie znał żadnego ich kawałka, wymyśliłby coś, żeby wyjść na wielkodusznego ^^
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 21:33
                                                    pewnie wyskoczyłby z tłani łan gans.
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 21:35
                                                    Na pewno. Albo skorzystałby z pomocy wujka google xd
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 21:37
                                                    bieber umie wyszukiwać rzeczy w googlach? nie spodziewałam się tego po nim.
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 21:42
                                                    No w sumie, trochę za wysoko go oceniłam. Jego menadżer by mu pomógł (tak przy okazji, co za idiota zgodził się zajmować jego karierą?)
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 21:44
                                                    pewnie sobie nieźle na nim zarabia.
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 21:47
                                                    No w sumie tak, to chyba jedyne co go trzyma, bo przecież obciach jak sto pięćdziesiąt, przyznać się przed kumplami, szczególnie w Europie, czym się zajmuje xd
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 21:49
                                                    gościu, który go wypromował, jest jednym z największych złoczyńców świata c;
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 21:55
                                                    Hm, Usher? A wydawał się taki sympatyczny ^^
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 11.08.11, 21:50
                                                    Teraz to w ogóle mogę stąd zniknąć crying Ale miło, że o mnie pamiętałyście smile I bardzo dobry pomysł na forum piwo
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 11.08.11, 21:52
                                                    nie znikaj ;c
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 11.08.11, 21:55
                                                    A po co ja wam tu ? Jak robisz ta kreskę nad e ?
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 22:01
                                                    Jak to po co? Im więcej ludzi, tym lepiej ^^
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 11.08.11, 22:07
                                                    No właśnie mam wrażenie, że jak mnie nie ma to jest nas więcej sciana
                                                    I poducha nie przyszła sciana Ale mam was i jest dobrze...piwo
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 22:10
                                                    Wydaje Ci się ^^ A kto to poducha, bo nie jestem jeszcze obcykana w tych ksywkach ; )
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 22:11
                                                    Boże. Ja tez jestem zmęczona, bo napisałam posta nie w tym forum co chciałam xd
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 22:13
                                                    Yy, nie sorka, jednak na dobrym xd Jestem bardzo, bardzo zmęczona ; D
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 11.08.11, 22:13
                                                    Poducha to po prostu poduszka z chłopakami, musi przyjść jutro, bo się powieszę...
                                                    I mała ściąga :
                                                    niemampomyslu - Frankie, Frankenstein
                                                    naomi. - Trejcia
                                                    smiley - Blue
                                                    ciocia_wiedzma -ciocia Trejowa
                                                    Ja - Rebel
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 22:15
                                                    Mnie też musicie coś wymyślić ^^
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 11.08.11, 22:16
                                                    No właśnie...ulubiona piosenka GD ?
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 22:19
                                                    Tłani łan gans.
                                                    Żartuję xd
                                                    Nie jestem pewna, ale chyba Jesus Of Suburbia albo American Idiot albo King For A Day albo ViVa La Gloria.... hahah. pomogłam Ci, nie ma co ; D
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 11.08.11, 22:21
                                                    Wiesz, ja też nie mam jednej ulubionej i bardzo dobrze, nie można się ograniczać smile
                                                    A może będziesz Gloria ? Przykro mi, ale o tej godzinie myślenie mnie boli...
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 11.08.11, 22:27
                                                    Spadam, a jutro nie odpuszczę i mam w dup*e, że coś mi każą angry
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 22:29
                                                    Haha, kojarzy mi się z ta gruba hipopotamicą ( jest takie słowo, czy znów coś pokręciłam? ), z Madagaskaru, ale ogólnie spoczko xD
                                                  • jessicakaulitz Re: Tré Cool 11.08.11, 22:40
                                                    Paa ^^ A kto Ci coś kazał?
                                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 12.08.11, 00:06
                                                    ja wam bardzo nocną porą życzę dobranoc. Kocham was kopnięte maniaczki! serce
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 08:15
                                                    Dobrze Ci się kojarzy hipopotamica z Madagaskaru Gloria się zwała. Czy ktoś mi coś kazał ? Tak rodzice, wyjdź z domu..i wyszłam sciana
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 12:30
                                                    e kopiuję z tablicy znaków ^^
                                                    jesteś potrzebna i tyle. :o
                                                  • naomi. Re: Tré Cool 12.08.11, 14:48
                                                    @rebel , co ty nie potrzebna?! wtf?!
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 14:54
                                                    Dobra, dobra zrozumiałam.

Stwierdziłyśmy z Franki, że chłopaki muszą zrobić koncert, bo nie ma jak się spotkać. A jak nie to im tyłki skopię... Przyłączasz się ?
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 14:57
                                                    tylko jak nie zrobią koncertu, to za bardzo nie będziemy miały jak im skopać tyłków big_grin
                                                  • naomi. Re: Tré Cool 12.08.11, 15:00
                                                    no przyłączam się, oczywiście!
                                                    ja myśle, że oni w przyszłym roku będą u nas na jakimś festiwalu big_grin
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 15:02
                                                    ja bym jednak wolała, żeby zrobili normalny koncert c; chociaaż...

postanowiłyśmy z koleżanką, że w 2014 jedziemy do Jarocina.
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:00
                                                    Jakoś sobie poradzimy, Frankie trochę wiary...
                                                  • naomi. Re: Tré Cool 12.08.11, 15:04
                                                    no ale o to chodzi, że jakby zagrali na festiwalu to by zobaczyli jakie my fanki z kota jesteśmy zajebiste i za kilka miesięcy wpadli by zagrać koncert big_grin
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:06
                                                    No, ale jest niebezpieczeństwo, że będziemy dla nich zbyt mało zajebiste...scared
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:05
                                                    Ale bajzel, jak w mojej szafie...
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 15:10
                                                    albo na moim biurku ;o
                                                    @trejcia: dwa koncerty GD w ciągu paru miesięcy? to byłby najzajebistszy rok w moim życiu.
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:14
                                                    O czym wy mówicie ? Im się nawet co kilka lat nie chce przyjechać, a co dopiero dwa razy w roku...
                                                  • naomi. Re: Tré Cool 12.08.11, 15:18
                                                    uważam, że dla nas by to zrobili tongue_out a na pewno Trej big_grin
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 15:23
                                                    jakbyśmy obmyśliły porządną akcję, to by przyjechali.
                                                  • outros Re: Tré Cool 12.08.11, 15:24
                                                    treju big_grinbig_grin
                                                  • outros Re: Tré Cool 12.08.11, 15:25
                                                    treju rządzi! tongue_out
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:27
                                                    No wiadomo.
                                                  • outros Re: Tré Cool 12.08.11, 15:27
                                                    piwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • naomi. Re: Tré Cool 12.08.11, 15:27
                                                    @frankie, racja! trzeba się na tym zastanowić.

@outros no co ty słońce nie powiesz?
                                                  • outros Re: Tré Cool 12.08.11, 15:29
                                                    ale nie bierzcie mnie za idiotkę.to,że mam na avatarze Miley nie oznacza,że jest słiiiit pokemonem...
                                                  • outros Re: Tré Cool 12.08.11, 15:30
                                                    piwo
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 15:32
                                                    @outros: no wiadomo :p
                                                    kupimy Trejowi pełno zabawek z FP i będą co tydzień przyjeżdżać tongue_out
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:38
                                                    I będą robi koncert tylko dla nas...big_grin
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:39
                                                    *robili koncerty
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 15:41
                                                    u mnie na ogrodzie. ;o
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:48
                                                    U mnie też smile U mnie mogą też spać, bo mam w pokoju trzy miejsca do spania, ja pójdę do szafy. Tylko tego...mam jedno łóżko podwójne...^^
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 15:55
                                                    a czemu by nie mogli spać na podwójnym? ^^
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 15:58
                                                    Ja nie powiedziałam, że by nie mogli. Najlepiej Treju z BJ, tylko trzeba uważać, żeby się bravo nie dowiedziało, bo będzie, że geje...
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 16:01
                                                    wiele razy słyszałam, jak ludzie tak o nich mówili ;x
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 16:07
                                                    Przykre...ale miejmy to gdzieś.
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 16:09
                                                    taa dokladnie.
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 16:15
                                                    stówę mamy ;o
                                                    jak będą w Polsce, też ma tak zrobić.
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 16:19
                                                    Faaajnie też tak chcę. Oglądałaś trzecie od góry ^^
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 16:40
                                                    nie, później obejrzę wink
                                                  • abbey_girl Re: Tré Cool 12.08.11, 21:50
                                                    BJ fajnie zareagował smile
                                                  • niemampomyslu Re: Tré Cool 12.08.11, 21:52
                                                    ahaha, rzeczywiście fajnie c;
                                                  • ciocia_wiedzma Re: Tré Cool 15.08.11, 13:17
                                                    Czemu tu tak pusto? ; p
    • taranka Re: Tré Cool 22.08.11, 19:07
      Hah. Dopiero teraz zauważyłam temat o naszym loff Trejuu! <333 Uwielbiam jego odpały szczególnie w AI big_grin
      • niemampomyslu Re: Tré Cool 23.08.11, 12:51
        w AI to on się spokojnie zachowuje.
        • taranka Re: Tré Cool 23.08.11, 17:41
          Wieem ciociuu. Ale i tak go uwielbiaam
          • niemampomyslu Re: Tré Cool 29.08.11, 14:34
            ja nie być Ciocia! :3
            • abbey_girl Re: Tré Cool 29.08.11, 14:37
              "Tre looked so sexy by the American Idiot era, but now he looks even more sexier!" rozwaliło mnie to totalnie...smile
              • niemampomyslu Re: Tré Cool 29.08.11, 14:40
                moim zdaniem jest na odwrót. :3
                • funny39 Re: Tré Cool 29.08.11, 14:43
                  dokładnie Frankie , a widziałyście to w bullet in a bible jak treju coś palił ??
                  • abbey_girl Re: Tré Cool 29.08.11, 14:45
                    Nie mam jeszcze BIAB, przy której piosence ? I ja też się nie zgadzam, ale sam komentarz mnie rozwalił smile
                    • funny39 Re: Tré Cool 29.08.11, 14:49
                      zaraz ci podam tylko znajdę wink
                      • funny39 Re: Tré Cool 29.08.11, 14:53
                        www.youtube.com/watch?v=I7CC7gEdNEc ..
                        rozmowa o Treju od 8:52 ... oglądnij sobie ;P
                    • niemampomyslu Re: Tré Cool 29.08.11, 14:50
                      widziałam, później się tak fajnie wyjeb... ekhm wywrócił.
                      @Rebel tam, gdzie jest parę minut gadania o Treju, chyba między Brain Stew a Basket Case.
                      • abbey_girl Re: Tré Cool 29.08.11, 14:59
                        Hahahhahahahahahaha on zawsze poprawia humor smile
                        • funny39 Re: Tré Cool 29.08.11, 15:02
                          jak to pierwszy raz zobaczyłam to zaczęłam się tak śmiać , że szok. Później to oglądałam po kilka razy ...
                          • niemampomyslu Re: Tré Cool 29.08.11, 15:13
                            ja przez parę dni bez przerwy to oglądałam.
                            btw-zobaczcie moje nowe zdjęcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka