Gość: ... Re: Powrót do przeszłości IP: *.olsztyn.mm.pl 25.03.09, 20:18 na literę T może być Titanic Odpowiedz Link Zgłoś
missjonas111 Re: Powrót do przeszłości 26.03.09, 10:40 Paul King, YES, Barry White, Gloria Gaynor, Whitney Houston, Roxette, a i jeszcze najważniejsza osoba, Louis Armstrong, i moze...Upiór w Operze... Te osoby, filmy i zespoły uwazam za kultowe. Większośc moich znajomych dziwi się ze słucham takich staroci i sie tym interesuje. Mam nadzieje, kotku, że wykorzystasz moje propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
nameless Re: Powrót do przeszłości 26.03.09, 11:59 a może Kotek napisze coś o mało znanej w polsce Kerli i jej hicie Walking on Air no i o Linkin Park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashley 125 Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 18:05 Zapomnieliście z C o Czesławie Miłoszu. Jak można go nie znać??? Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka Re: Powrót do przeszłości 26.03.09, 18:12 Miłosz-> literka M. Tak samo jak nie było Marleya przy B ^^ A na K może Frida Kahlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos2 Re: Powrót do przeszłości IP: *.stargard.mm.pl 26.03.09, 18:44 Michael Jackson! hmm... nic mi innego do głowy nie przychodzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgg Re: Powrót do przeszłości IP: *.stargard.mm.pl 26.03.09, 18:46 ooo może być też np Myszka Mickey Tom i jerry, królik bugs. jakieś takie bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
justlena Re: Powrót do przeszłości 26.03.09, 19:47 Audrey Hepburn!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:50 na D Walt Disney!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blueizabel Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:59 Depeche Mode koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilkołakowampir Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:10 Calvin Harris plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss pozdro dal jego fanek (jesli tu są) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanNirvany Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 20:19 Nirvana, Led Zeppelin i inne rockowe zespoły.....Jim Morrison Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_jonas Re: Powrót do przeszłości 28.03.09, 10:29 Na E może być Elvis Presley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Powrót do przeszłości IP: *.chello.pl 28.03.09, 12:36 Na "E", może być zespół Evanescence Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rikki Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 17:57 Elvis Presley Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Powrót do przeszłości 28.03.09, 19:27 Jeśli dojdziemy do literki 'u' to proszę U2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśś Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:10 2pac(Tupac)-według mnie najlepszy raper ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Powrót do przeszłości IP: 80.50.236.* 28.03.09, 19:53 Nie zapomnijcie o Q! Queen - najlepszy zaspół na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
wercia7 Re: Powrót do przeszłości 28.03.09, 21:48 Foo Fighters Ten zespół wiele dla mnie znaczy... Nie wiem czy to klasyka, ale warto o n ich pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
wercia7 Re: Powrót do przeszłości 28.03.09, 22:00 I oczywiście Sting i The Police... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Powrót do przeszłości 28.03.09, 22:45 led zeppelin, t.rex, joy division. red hot chili peppers, the prodigy. ;p pink floyd, system of a down, bob dylan, the stone roses, the jesus and the mary chain, my bloody valentine, the cure, daft punk, gorillaz, iron maiden, pearl jam, gunsi, r.e.m., the clash, ale kurcze, c już było, jimi hendrix, prince, the who, the smiths, smashing pumpkins, pixes, sonic youth, lou reed, iggy pop, the velvet underground, bjork, deep purple, megadeth, chris cornell i wszystkie jego zespoły, the libertines, kraftwerk, dire straits, a to tylko muzycznie, i i tak nie dokładnie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_Asia Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:44 [u][[i]b]Eldorado[/b] [/i[/u]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maoyy Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:15 grzegorz ciechowski, paktofonika z magikiem, który zmarł w 2000r. na c powinien być jeszcze Columbo. Na V polecam Vanbank - kultowy polski film. władca pierścieni, twister, monopol, shrek, czesław niemen, metro - musical, kotku, zajmij się tym! Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: Powrót do przeszłości 30.03.09, 18:15 kotek wstawia notki alfabetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: Powrót do przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 19:30 E bez Evanescence?? Czy da się ich jakoś dodać?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Powrót do przeszłości 30.03.09, 21:04 wydaje mi się, że evanescence to w dalczym ciągu dzisiejszy zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Powrót do przeszłości IP: *.limes.com.pl 31.03.09, 10:51 moim zdaniem w waszym 'Powrocie do przeszłości' nie będzie można zapomnieć o kultowej trylogii 'Powrót do Przyszłości' ! wychjowywałam się na tym filmie, znam go nprawie na pamiec! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
qq Re: Powrót do przeszłości 31.03.09, 15:42 Niestety na B się spóźniłam. a szkoda.. poleciłabym Black Sabbath. Teraz mogę poprosić o umieszczeni Led Zeppelin, Deep Purple i Nirvany. No, i jeszcze najważniejsze - niepowtarzalny, utalentowany, wspaniały Mistrz - Marilyn Manson! Przy literce M nie można go nie umieścić! Przecież to legenda (jeszcze żyjąca, ale legenda)! Szczególnie polecam "mOBSCENE", "The Nobodies", "Sweet Dreams", "Coma White" i (jeszcze oficjalnie nie ma go, ale da się ściągnąć z neta) "Arma-god-damn-mother-fuckin'-geddon". Odpowiedz Link Zgłoś