Dodaj do ulubionych

marszczony wacek II

21.01.16, 13:07
ponoć na Raszynie ma być kolejny bloger/ka witamy w rodzinie, w rodzinie prawdy nie zakłamania. W Raszynie w którym szambo to szambo a nie perfumeria... Oczyście jak twierdzi Monika to ja mam być "bohaterem" blogu no i dobrze "motyla noga" w końcu czyimś bohaterem będę bo gdy pomagalem tobie widać za mało nie byłem godny tak inny (zapewne). Gdy kochałem cię rownież... tak więc będzie teraz nowy którego będziesz wielbić za ataki na tego skurwysyna sęklera. A ja a ja się cieszę, że rodzina blogerów nam się powiększa tym bardziej że jeedni sami zrezygnoali a innym blog wyłączyli.
tak więc nowy "marszczonywacku" życze szczęścia i obiektywnych wpisów na moj temat zaznanczam, że ja nie wypieram się tak jak ukochana moja Monika, że jesetm osobą publiczną więc pisz śmiało podając moje nazwisko (możesz nawet z małej litery). Szkoda, że Monika tak się broni przed swą popularnością w sumie kto jak nie ja ją wypromuje i to już niebawem, już niebawem, ja kochanie ten z ktorym postąpiłaś jak ze śmieciem zgniotłaś i podeptałaś...
Obserwuj wątek
    • tomekgrocholice Re: marszczony wacek II 21.01.16, 14:15
      Pomijając tą nieszczęśliwą miłość i jak widać, skrajne załamanie autora tych słów. Czy to jest miejsce na takie, pełne żalu wypisywanie swoich emocji na forum ? Chyba lepiej na swoim blogu.
      • sekler Re: marszczony wacek II 21.01.16, 14:25
        masz rację tomku, ale na blogu również pisze od samego początku jak ów kobietę kochałem. A skoro ktoś chce pisać nowy blog no coż nie wypada mi bronic mu tego niech pisze. A gdzie jak nie na tym forum zrobię mu dobrą reklame i stabilny fundament pod przyszłego bohatera Raszyna... Ja już się kończę widać bo ogladalność spada... ale nowy to od razu pójdzie w górę. Tak więc czekam. A czwemu mówisz tomku, że to nieszczęśliwwa miłość? Czy coś wiesz więcej odemnie... Ty wiesz ile ja dałem w/w szczęścia a ile ona mnie... Nie zawsze kończylo sie to stalkingiem i wojną. A nawet jak wiesz jak się jakaś para kłóci to wiesz, jak płomiennie się godzą.
        hmm aż tak źle jest ze mną widać skrajne załamanie? Boże chyba muszę do jakiegoś psychologa się udać ale tego zapewne mi podpowie Monika... no i przecodzę za dobrą rada na blog gzie i ciebie zapraszam za chwilę c.d. z Moniką w tle
        • stoper57 Re: marszczony wacek II 21.01.16, 22:36
          "ÓW" - to taki zaimek, który się odmienia..
          nie piszemy "ów kobietę" - tylko OWĄ kobietę
          tak jak owe pociągi, owych kobiet..itd
          to tak na marginesie...
          • kowalskich.jasiek Re: marszczony wacek II 21.01.16, 23:02
            Mam przyjemność poinformować, iż uruchomiona została procedura zmiany moderatora forum z uwagi na brak aktywności dotychczasowego, w szczególności braku reakcji na niejednokrotne łamanie regulaminu i dobrych obyczajów.
            • sekler Re: marszczony wacek II 22.01.16, 05:02
              hmm kowalski jasiek jak rozumiem to ty zostaniesz tym moderatorem a więc wszystko jest jasne... to dopiero będzie się działo. Informuje też iż mam nadzieję z uwagi że wcześniej moderatorem była grocholica to jednak była zana z nazwiska i imienia. Takk więc rozumiem że z kowalskim jasiekiem też podobnie. I jestem jak najbrdziej za...
          • sekler Re: marszczony wacek II 22.01.16, 04:58
            stoper a ja skoro taki jesteś do nauki szybki to polecam byś udzilił nauki pani Szydło jak piszemy słowo polskich (nie bynajmniej z dużej litery) no i panu Komorowskiemu jak piszemy bul vel ból tak na marginesie
            • stoper57 Re: marszczony wacek II 22.01.16, 07:08
              rozumiem, że widząc się w takim towarzystwie, czujesz się usprawiedliwiony..
              Polskich można pisać DUŻĄ literą w niektórych przypadkach...,
              a prezydent Komorowski już to wie..chociaż nie czyta twojego bloga ani forum Raszyn
              • starix62 Re: marszczony wacek II 22.01.16, 07:23
                Przypomne, pan kaczyński pisał obiat a nie obiad !
                • sekler Re: marszczony wacek II 22.01.16, 12:24
                  starix patrz nie wiedziłem wink toś mnie ubawił... No ale można do tego podejść tak że jak napisał obiat to znaczy że to było coś ch*****go a jak obiad to znaczy że był smaczny i dobry. Przypomnę też żeby nikt mi błędow nie zarzucał gdyż ja to tylko ja szkoła podstawowa szkoła gastrpnomiczna (zawodowa) jeden semestr ogolnika no i szkoła życia a pan Kaczyński jak rozumiem prezydent Lech to z tego co pamiętam to profesor więc dla mnie czy obiat czy obiad to bez rożnicy dlaa niego to kompromitacja. No ale dajmy sobie spokoj bo on już gdzie indziej je obiaty/dy... no i chyba to ostatnie chwile pisać, że cos jest ch****we. Za chwilę zagoszczą to dobre obyczaje...
              • sekler Re: marszczony wacek II 22.01.16, 12:19
                hmm stoper a tu nie byłbym taki pewien co do czytania i kto czyta. Oczywiście zaszczytem byłoby dla mnie gdyby ktoś taki wszedł na blog. Ale wiara to coś wielkiego wystarczy, że kiedyś pokaże się adres blogu w jakieś poważnej gazecie (nie mówię o tubie zarębowej) O właśnie a czy zarębowej można pisać z małej czy Dużej litery? Tak więc ja łączę się w bulu/bólu z tobą z dobrym obyczajem jaśka w Raszynie. A bo bym zapomniał moj nauczycielu ważne jest, że Zaręba, Chmielewski czy też teraz tacierzyński Michałek czyta moj blog, że już o jakimś pół Raszynie nie wspomnę
                • stoper57 Re: marszczony wacek II 22.01.16, 15:22
                  nawet Sienkiewicz nie ma tylu czytelników...
                  • mieszkaniec_dawid Re: marszczony wacek II 26.01.16, 06:32
                    Panie stoper każdemu wolno pisać co chce tyle że już niedługo wink a kolejny bloger by się przydał bo jak widać to tylko Sękler wytrwał nam w raszynie. I pisze coraz więcej ciekawych rzeczy. Ciekawe czy ten nowy podejmie jego tematy czy będzie pisał swoje rewelacje. Szkoda ze ja nie mam czasu na pisanie. Może dziś do Grzegorza coś podrzucę na maila?
                    • sikorka-79 Re: marszczony wacek II 26.01.16, 15:43
                      A ja zapytam tak tylko jako kobieta co ozacza ten marszczony? wink
                      • sekler Re: marszczony wacek II 26.01.16, 18:15
                        chętnie bym odpowiedział ale z uwagi, że zaraz kowalski jasiek będzie gadał o dobrym obyczaju więc może wyjaśnię po 22-23 na blogu. Jak nie będziesz siikorko jeszcze spała z mężem to możesz wypróbować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka