sekler
21.01.16, 13:07
ponoć na Raszynie ma być kolejny bloger/ka witamy w rodzinie, w rodzinie prawdy nie zakłamania. W Raszynie w którym szambo to szambo a nie perfumeria... Oczyście jak twierdzi Monika to ja mam być "bohaterem" blogu no i dobrze "motyla noga" w końcu czyimś bohaterem będę bo gdy pomagalem tobie widać za mało nie byłem godny tak inny (zapewne). Gdy kochałem cię rownież... tak więc będzie teraz nowy którego będziesz wielbić za ataki na tego skurwysyna sęklera. A ja a ja się cieszę, że rodzina blogerów nam się powiększa tym bardziej że jeedni sami zrezygnoali a innym blog wyłączyli.
tak więc nowy "marszczonywacku" życze szczęścia i obiektywnych wpisów na moj temat zaznanczam, że ja nie wypieram się tak jak ukochana moja Monika, że jesetm osobą publiczną więc pisz śmiało podając moje nazwisko (możesz nawet z małej litery). Szkoda, że Monika tak się broni przed swą popularnością w sumie kto jak nie ja ją wypromuje i to już niebawem, już niebawem, ja kochanie ten z ktorym postąpiłaś jak ze śmieciem zgniotłaś i podeptałaś...