jagoda85 03.01.10, 21:52 Czy wy też tak macie? Nie mam starych wątków. Są tylko z 2009-go roku, a co ze starymi. Chciałam coś sprawdzić i nic z tego. Ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myalgan Re: Stare wątki 04.01.10, 07:02 czesc twoje watki sa od mometu jak weszlas pierwszy raz na forum moje i innych tez zalezy o co ci chodzi u mnie wszystko gra poogladaj jeszcze raz pozdrawiam w tym 2010 roku an Odpowiedz Link
myalgan Re: Stare wątki 04.01.10, 07:13 jeszcze doszlam do takiej opcji na pierwszej stronie forum po prawej stronie pisze szukjaj wedlug i tam wpisz o jaka date ci chodzi narazie tyle sie dowiedzialam ewa napewno bedzie wiedziala jak poprzednich lat poszukac czej=kajmy na zalozycielke ktorej dzieki za informacje w tym temacie pozdrawiam an Odpowiedz Link
elissa2 Re: Stare wątki 05.01.10, 00:35 przypuszczalnie "spadły" do archiwum, ale korzystając z wyszukiwarki można je znaleźć W miejsce "szukaj" wpisujesz autora lub kluczowe słowo/słowa i wybierasz opcję: "w treści", "w temacie" lub "autor" i klikasz w "ok" Odpowiedz Link
ewax100 Re: Stare wątki 18.10.10, 14:17 Tak własnie jest -ostatni wątek jest z listopada 2009 roku -wczesniejsze są w archiwum.Na forum jest tylko ok.1,5 strony wątków a nie 7,8 stron:) Wątki ,które są nieodnawiane,nikt w nich już nie pisze,nie wraca do nich zanikają jakby.Pozdrawiam Odpowiedz Link