30.07.12, 15:08
jest zatwierdzonym przez WHO lekiem na fibro,uzywana w stanach, Kanadzie i UK
zapytaj lekarza.
Ja po 2 letniej kuracji czuje sie super-zostaly mi 2 op po 60mg, odstapie komus, kto potrzebuje
szkoda,zeby minela data waznosci a lek jest bardzo drogi
konakt na maila gazetowego
Obserwuj wątek
    • beata268 Re: Cymbalta 29.09.13, 22:34
      Witam mam pytanie czy ma Pani jeszcze tą Cymbalte do odsprzedania? prosze o odpowiedz na maila beti23_86@o2.pl
    • 13edyta Re: Cymbalta 30.09.13, 16:00
      BARDZO BYŁAM WDZIĘCZNA, GDYBYM MOGŁA GO OD PANI NAWET ODKUPIĆ PO NIŻSZEJ CENIE. PROSZĘ O KONTAKT NA @ edyta_pekala@vp.pl Pozdrawiam
      • jonwin Re: Cymbalta 26.05.14, 15:36
        Witam. Mam do odsprzedania CYMBALTA 60 mg - 98 kapsulek.
    • fibrofog Re: Cymbalta 28.12.15, 11:43
      Jak można po braniu tego gówna komukolwiek to odsprzedać i nie mieć wyrzutów sumienia. NIE DAJCIE SIĘ SZPRYCOWAĆ LEKAMI! po latach walki z bólem zostałam zdiagnozowana z fibromialgia i od razu poddana leczeniu lekami typu SSRI (Selektywne inhibitory zwrotnego wychwytu serotoniny) i lekami nasennymi przez reumatolog. mam tu na myśli leki typu Paxil, Rexetin, Cymbalta, Zoloft, Xnanxczy jakolwiek inaczej wielkie firmy farmaceutyczne teraz nazwały swoje przepakowane psychotropy. BARDZO WIELU LEKARZY REUMATOLOGÓW W WARSZAWIE stało się niestety ofiarami wielkich firm farmaceutycznych, które sponsorują szkolenia i warsztaty z fibromialgii, na których lekarzom wpajana jest skuteczność leków SSRI w leczeniu fibromialgii. SĄ TO ŚMIERTELNIE SZKODLIWE LEKI W FAZIE TESTÓW - nie dajcie się nimi karmić przez lekarzy! Fibromialgik to idealny klient bo musi 'jesc tabletki przez całe życie a wszystko będzie dobrze' rynek tych leków w polce szacuje sie na 260mln złotych, jesteśmy leczeni tak by nas nie wyleczyc Znajdziecie dużo na ten temat w sieci np tutaj www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pigulki-szczescia-zazywa-je-milion-polakow,252593.html
      • megi.n Re: Cymbalta 14.03.16, 23:31
        W takim raze jam sie leczysz? Mam podobne podejscie jam Ty I nice zamierzm nawet kupowac Togo swinstwa. Szukam innych sposobow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka