myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.06.07, 04:45 czesc kupilam wczoraj lakier do uszczelniania papy w poniedzialek ide uszczelnic ten cholerny dach nie ide wczesniej bo ma padac a musi byc pogoda bez deszczu tak wogole to wcale sie nie wybieram na ogrodek do poniedzialku zeby krew mnie nie zalala jak plytki odpadly bylo juz tak fajnie musze ogarnac troche mieszkanie bo przez ostatni tydzien to tylko kurze wycieralam tak z gory zeby bylo widac ze cos zrobilam (reszta czasu spedzilam w altance na dzialce) kochane mamuski teraz bedziecie ze swoimi pociechami 24 godziny na dobe zycze wam dobrej zabawy wiecej zdrowka i pogody zeby dzieciakom sie nie nudzilo w czasie deszczu ewcia gratulacje dla corki za zdane egzaminy tez ma wakacje bedziecie troszke razem i tez zycze wam pogody malo bolu duzo usmiechu pozdrawiam rowniez mamusie dzieci ktore opuscily juz rodzinne gniazdo tak wogole to wszystkim nam zycze udanych pogodnych wakacji sloneczka sloneczka sloneczka i temperatury takiej zeby nas nie dobijala jakies 24-25 stopni to chuba nam wystarczy mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.06.07, 04:55 tak wogole to trzeba cos pisac zeby czytac to forum piszecie tam ze czytacie to co ja mam sama sie produkowac kiedys to maje pisanie sie wam znudzi i ciekawe co ja potem zrobie troche nas tu jest a wy hop na chwile i uciekacie przeciez ja rano musze miec jakas lekture zanim rodzina wstanie a tu co 3-4 wpisy po dwa zdania i juz no dzis was ewcia uratowala tym artykulem o boreliozie ale jutro co bede czytac no dziewczynki troszke opowiesci z ostatnich dni proszeeee mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.06.07, 05:26 dzis to same glupoty mnie sie trzymaja licze jutro rano na obszerna lekture z waszej strony dzis koncze moje dreptanie po forum pozdrawiam mamy lato... pa Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 23.06.07, 08:10 cześć Myalgan,u mnie słoneczko dziś świeci -na szczęście ,bo miało lać.Cisza spokój ,dzieciaki śpią ,to klikam sobie cichutko ,żeby nie obudzić starszego.Kawka ,komputer i luzik.Dzisiaj,albo wczoraj bo do 2 w nocy ,pakowałam starszego na obóz harcerski -moje gadanie ,jego upychanie w plecak ,a trochę tego musi wziążć na 5 tygodni.I starsze będzie "z głowy " ,jedzie w poniedz. o 5-ej rano.Ja z córą pojade na trochę do babci,ale tam nie ma placu zabaw ,to mała nie będzie miała gdzie szaleć , no i 3 piętro bez windy-co najmniej 2 razy dziennie w górę i w dół.W przychodni dalej nic nie wypisują ,zeby było "weselej"jest 1 lekarz ,a 4 wzięło zwolnienia-więc lecz się sam pacjencie,może ci to wyjdzie na dobre?pójdę z Zuzką do koleżanki na działkę ,legniemy na kocyku i będziemy patrzeć jak szpaki rąbią czereśnie.Jak był mróz ,to na wielkim drzewie owoce są tylko na czubku ,człowiek nie wejdzie ,ale ptasszysko zje.Pozdrowionka ,Ela Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 25.06.07, 05:51 hej,Myalgan czy wszystko ok.? rano wstaję ,patrzę ,nic-czyżbyś przespała całą nockę bez bólu-czego Ci oczywiście życzę,ale w naszej choróbce to chyba nierealne.U mnie luzik,mam kompa dla siebie ,starsze wyprawione na obóz ,młodsze śpi,żeby nie te drętwe łapki-prawie wylałam kawę na klawiaturę-i sztywny kręgosłup ,to byłoby całkiem nieżle.Kliknij COŚ. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 26.06.07, 05:25 skonczylam remont w gospodarczym he biore sie za salon dzialkowy oj tam tapetki pomalowac podloge kauczukiem i altaneczka cycus potem niestety tezeba poplewic bo cosik zarosla zielskiem jak pracowalam nad plytkami aaa jeszcze ten dach ale to jeden dzien i bedzie gotowe ooo i jeszcze kasetony na sufit w gospodarczyn qule ile tego jeszcze jest nawet nie myslalam pozdrawiam milego dnia zycze mamy lato... chociaz zaczelo okropnie w tej chwili lac Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 26.06.07, 10:13 Super ,przynajmniej jedno masz z głowy.Może daj sobie dzień odpoczynku, zrobiłaś kawał dobrej roboty -należy Ci się .A zielsko złośliwe jest ,szybciej rośnie niż to co potrzeba,Masz tyle samozaparcia -przy fibro-do pracy,podziwiam Cię.Jak odpicujesz salonik na cacy to zrób fotkę i POCHWAL SIĘ. U mnie dziś leje jak z cebra ,gnaty kręcą ,ale jest czym oddychać -19 st.Z domu nijak wyjść ,chyba w końcu wezmę się za kredens-mam stary po babci ,pomalowany sraczkowatą farbą-miał to być kolor orzech.Ponad rok odkładam tą robotę ,ale dziś znajdę na balkonie opalarkę do farby,nie ma upału to nie będzie tak śmierdziało i zabiorę się do roboty.Pa. Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 26.06.07, 11:22 Ale Wy jestescie robotne kobitki.Moje okna błagają o mycie a firanki o pranie.Mam lenia totalnego.Dzisaj fajnie chłodno to moze machnę pare okienek:)) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 27.06.07, 03:33 ezuza1 napisała: > Super ,przynajmniej jedno masz z głowy.Może daj sobie dzień odpoczynku, zrobiła > ś > kawał dobrej roboty -należy Ci się ================================================================================ moje tepo pracy nie wymaga odpoczynku jak kiedys mowilam zolw mnie przegoni faktem jest jednak ze mi sie chce i mam sile sama sie dziwie z kad to przychodzi jeszcze niedawno nikt by mnie nie zmusil do takiej roboty a teraz hm musze szybciutko popracowac bo moze wroci to dranstwo co mnie zmiecie z pionu (narazie jednak nic na to nie wskazuje)ale przy tej chorobie to samopoczucie sie zmienia zgodziny na godzine nie powiem zebym nie byla zmeczona jestem ale tak inaczej tak zdrowo zmeczona (noooo wiesz o co chodzi) .A zielsko złośliwe jest ,szybciej rośnie ni > ż > to co potrzeba,Masz tyle samozaparcia -przy fibro-do pracy,podziwiam Cię.Jak > odpicujesz salonik na cacy to zrób fotkę i POCHWAL SIĘ. ================================================================================ oczywiscie ze sie pochwale juz zrobilam zdjecia z gospodarczego ale cos nagrywarka mi nawala i nie umie nagrac zdjec na kompa ================================================================================ > U mnie dziś leje jak z cebra ,gnaty kręcą ,ale jest czym oddychać -19 st.Z domu > nijak wyjść ,chyba w końcu wezmę się za kredens-mam stary po babci ,pomalowany > sraczkowatą farbą-miał to być kolor orzech.Ponad rok odkładam tą robotę ,ale > dziś znajdę na balkonie opalarkę do farby,nie ma upału to nie będzie tak > śmierdziało i zabiorę się do roboty.Pa. ================================================================================ z tego co piszesz to tez niezle sobie radzisz z takimi pracami remontowymi a jakby ci sie udalo ten kredens zostawic w starym stylu mmmm tak z samego drewna i pomalowac bezbarwnym matowym lakierem to bu y byl orginalny cycuś tez sie pochwal fotkami ale pierwsza zrob przed opalaniem potem fajnie jest ogladac postep swojej pracy na kazdym etapie ================================================================================ pozdrawiam nie zatruj sie oparami z opalania mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 27.06.07, 04:25 oj najwazniejsze zapomnialam sie pochwalic(noooo ta to sie tylko chwali)ale jestem taka szczesliwa przy tej robocie to schudlam juz 6 kg faktem jest ze sie nie obzeram rano zjadam szklanke maslanki z dodatkiem platkow owsianycz i 2 lyzeczkami lnu (na zaparcia)malo pomaga ale brzuszek pelny okolo 14 jem zupke serowa KNORRA z tytki (mmmm pyszniutka)juz taka zupe jem 5 dzien jesze mi sie nie znudzila jem taka pieciominutowke bo najlatwiej ja zrobic na dzialce jak sie nie ma czasu na kolacje zjadam resztki po obiedzie jak sa jak nie ma to jabluszko brakuje mi slodkosci ale nie ma czasu o nich myslec ciuchy z pupy mi jeszcze nie leca bo poprostu kiedys byly za ciasne teraz sa dobre nic juz nie uwiera w brzuszek i pod paszkami w tej chwili mam tylko 20 kg nadwagi jak dobrze pojdzie to osiagne swoja wage hehehehe w 2009 roku predzej szlag mnie trafi z glodu(niestety chodze jednak troszke glodna na takiej diecie) na abrachama osiagne wage modelki ale po jaka cholere mi fajnie wygladac w tym wieku no to cale chwalenie na dzis jeszcze raz pozdrawiam milego pogodneg dnia wam zycze mamy lato... Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 27.06.07, 09:19 to suuuper,gratulacje ,ja mam 25 kg nadwagi-a może to już otyłość,i niestety trzymam ten ciężar.Jak słyszę-proszę schudnąć-to mam ochotę czymś zamalować rozmówcę.Ostatnio w szpitalu , po dożylnych sterydach doszło 5 kg.Nie jem chleba -rzadko kawałek żytniego ,ziemniaków ,prod. z pszenicą .Jem nabiał ,mięso ,warzywa ,owoce- ,ruszam się w miarę możliwości -a waga stoi . idę dziś na USG piersi ,mam nadzieję ,że nic nie mam złego-obciążony wywiad,w zeszłym roku były małe zmiany ale -do kontroli-no to idę na tą kontrolę.Pa ,Ela Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 27.06.07, 15:56 no,wróciłam ,odetchnęłam ,nic się nie dzieje za rok do kontroli.To była dobra wiadomość,gorzej bo-wdepnęłam po drodze na ortopedię zapisałam się na koniec pażdziernika ,a na fizykoterapię na listopad-bez skierowań ,ale panie w okienku bardzo miłe ,rozumieją ,ze jest strajk i doniosę jak będe miała. Czytałam w Twojej hist. chor.-Ewa deczko Cię "podniosła na duchu."Chyba każda z nas ma chwile ,że nie chce oglądać "białych kitli"-organizm jest mądry ,chwila oddech dobrze zrobi.Pewnie teraz ja gdzieś dostanę "minusa"-ale takie jest moje zdanie.pa,Ela Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 01.07.07, 04:36 ciesze sie ze badanie wyszlo ujemnie pozdrawiam jednak ktos tu wpada niekiedy mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 01.07.07, 04:32 mam kilka zdjec z moich wypocin na dzialce ale komu mam ten link pokazac nikogo tu nie ma juz kilka dni aaa to zobacze i poczekam kilka dni byla sobota jest niedzielamoze poprostu nie macie czasu ktory mi przypada na wczesne godziny poranne moze jest pogoda i korzystacie z kapieli slonecznych pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 02.07.07, 05:14 czesc chyba sie uda foto.onet.pl/9lx45 sa dwa albumy ten co nas interesuje to OGROD Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 02.07.07, 05:15 myalgan napisała: > czesc > chyba sie uda > foto.onet.pl/9lx45 > sa dwa albumy ten co nas interesuje to OGROD ================================================================================ wszystko robilam wlasnymi recami he jestem zadowolona z siebie Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 02.07.07, 11:37 Hej,masz być z czego zadowolona kudy mnie do takiej roboty,fachura z ciebie przy okazji poogladałam koty zwierzęta mozna ogladać na okragło no nie? Jola.Jeszcze raz brawo a podobno jestes piekarzem!? Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 02.07.07, 20:03 Myalgan....prawdziwa z Ciebie złota rączka....a kotki sa super kochane:)) Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 02.07.07, 21:34 No, no kocurki piękne. A remont, no cóż brak mi słów, ja się do takich rzeczy nie nadaję. Ja to raczej jakieś druty, hafty, gotowanie, pieczenie, to jest mój żywioł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
boncia1 Re: O WSZYSTKIM 02.07.07, 23:57 nooooo remoncik ekstra, koty ekstra, ale dlaczego taka dziewczyna jak ty / super!!!!/ musi tak cierpieć ??? Jesteś mimo to bardzo atrakcyjna i na pewno troszkę tłuszczyku dodaje ci uroku i wdzięku , Naprawdę Myalgan zobaczyłam wszystkie fotki ale największe wrażenie robiłaś na mnie ty! Śmiej sie jak najwięcej !!! Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 03:39 boncia1 napisała: > nooooo remoncik ekstra, koty ekstra, ale dlaczego taka dziewczyna jak ty / > super!!!!/ musi tak cierpieć ??? ================================================================================ ale mam glowke podniesiona w gore od tych pochwal dzieki bardo to cierpienie musi miec jakis sens w moim zyciu to wszystko co nas spotyka ma cel w naszym zyciorysie nieraz mysle ze cos musialo sie stac zeby bylo tak jak jest w tej chwili nigdy nie mysle dlaczego to prawie ja poprostu wrzucil mi ktos to w koszyk mojego zycia i musze to niesc na swoich pleckach ktoregos dnia ucho kosza sie urwie wypadna z niego wszystkie klopoty i radosci pozbieram radosci dorobie nowy uchwyt do koszyka a bol i cierpienie zostawie tylo szczescie zostanie przeciez musze miec to wynagrodzone co przeszlam ================================================================================ Jesteś mimo to bardzo atrakcyjna i na pewno > troszkę tłuszczyku dodaje ci uroku i wdzięku , Naprawdę Myalgan zobaczyłam > wszystkie fotki ale największe wrażenie robiłaś na mnie ty! Śmiej sie jak > najwięcej !!! ================================================================================ nie wiem czy tluszczyk nadaje mi uroku napewno obciaza kregoslup a smiech coz znowu wrocil jest dobrze dziekuje pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 03:21 jagoda85 napisała: > No, no kocurki piękne. A remont, no cóż brak mi słów, ja się do takich rzeczy > nie nadaję. ================================================================================ to ze sie nie nadajesz to tylko ci sie zdaje czlowiek potrafi zrobic wszystko szczegolnie jak go sytuacja do tego zmusi ================================================================================ Ja to raczej jakieś druty, hafty, gotowanie, pieczenie, to jest mój > > żywioł. Pozdrawiam. ================================================================================ no na drutkach tez bym chciala dziergac ale nie ma mnie kto nauczyc wlasciwie to chyba mi sie nie chce tak dziergac oczko za oczkiem a z miejsca cie nie znac wiem ze efekt koncowy jest rewelacyjny ale moja cierpliwosc nie nadaje sie do haftowania i przeplatania kazdego oczka przez drutek ja tez lubie gotowac i cosik tam upiec swiadczy o tym np. moja waga ciezka przeciez jak cos upichce to musze sprubowac a dupcia rosnie pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 03:14 mayka00 napisała: > Myalgan....prawdziwa z Ciebie złota rączka....a kotki sa super kochane:)) ================================================================================ dzieki pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 03:13 jolanta534 napisała: > Hej,masz być z czego zadowolona kudy mnie do takiej roboty,fachura z ciebie > przy okazji poogladałam koty zwierzęta mozna ogladać na okragło no nie? > Jola.Jeszcze raz brawo a podobno jestes piekarzem!? ================================================================================ dzieki za pochwale mmmm ale mam glowke wysoko(naprawde fajnie mi to wyszlo) nooo jestem piekarzem ale to nie ma nic do tego co potrafimy zrobic wystarczy troche odwagi i malutki pomysl a wszystko da sie zrobic nigdy nie twierdzilam ze czegos nie potrafie poprostu cos sie uda albo to spierdziele ale wszystkiego prubuje ostatnie lata choroby troche mnie udu... nooo wiesz robilam cos tam ale dzis nie pamietam zebym to robila sama sie dziwie jak mi mowia ze to moja robota a robilam nawet dosc sporo tapety kasetony na sufit mozajka ozdobna w kuchni na scianach polozylam tez mozajke u kolezanki w przedpokoju 5m kw duzo to bylo (ta mozajka to te drobne kamyczki moze juz gdzies widzialas) pozdrawiam dziekuje mamy lato... Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 12:36 No to ja nie mam takiego zaciecia poza wychowaniem dzieci i dbania o męza(stara śląska szkoła)no i udzielania rad(nie wiem,czy zawsze dobrych)życiowych nie mam "grajfki" do robótek ot tak normalnie,dom,ogród itp.A teraz w ostatnich latac jak byłam "zawalatym"Bykiem tak przybiło mnie bardziej ale sie staram,pozdrawiam Jola. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 03:59 oczywiscie zebym nie byla do tylu w chwaleniu siebie to wczoraj uszczelnilam dach na dzialce w altanie takim tam smolowatym uszczelniaczem do papy 6 godzin siedzialam na dachu ale mnie przypalilo sloneczko a duszno bylo jak cholera jasna(byl momet ze myslalam ze nie zejde po drabinie na ziemie) papa w nozki piekla jak siadlam to w pupe jednak co zaplanowalam to zrobilam z sufitu juz nie bedzie cieklo wlasciwie to remont w altanie zakonczony juz sie cieszylam na odpoczynek na hamaczku w cieniu a tuuuu prognoza pogody nie ciekawie wyglada deszcz burze i ochlodzenie ja to mam szczesie hm bedzie trzeba wymyslic jakas robote w pomieszczeniu zamknietym pierwsza mysl jaka przychodzi mi do glowy to poprostu poleniuchuje pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 04:04 ciekawam co wy robicie kule tylko ja sie tu przechwalam juz mi glupio sie robi no ale ktos tu musi wpadac wiec narazie jestem to tylo ja licze jednak na to ze nie zostane tu sama piszcie co tam robicie przeciez nie tylko chorujemy cos w midzy czasie miedzy ostrymi bolami dzialamy kto wam obiady gotuje kto sprzata kto wychodzi z psem z tego co dotychczas sie naczytalam to zadna z nas nie ma MARYSI do prac domowych kurde piszcie tez jestem ciekawa co tam u was w zyciu pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 04:43 dzis przeszlam sama siebie ciekawe w ktorym momecie poprzestaniecie na czytaniu moich wywodow pozdrawiam na dzis koncze mamy lato... Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 03.07.07, 22:26 Mnie jakoś strasznie szybko leci czas. Już powinnam oddać książki do biblioteki, a mam jeszcze połowę nie przeczytanych. Właściwie to czytam wieczorem przed snem. Zakupy i gotowanie jest na mojej głowie. Mąż rano wychodzi z psem, potem przeważnie razem na 1, 2 spacery, różnie. Sprząta zazwyczaj mąż, no chyba, że dłubie coś przy aucie. Pranie i prasowanie na mojej głowie. Jeszcze podczas oglądanie tv coś tam dłubię na drutach, albo haftuję. Niestey na odpoczynek mało czasu, czasem uda mi się położyć w ciągu dnia na chwilkę, żeby poczytać, ale zazwyczaj kończy się to dobrą chwilą snu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
boncia1 Re: O WSZYSTKIM 04.07.07, 23:31 www.darfur.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=33 moje dzieciaki proszą o wsparcie tej idei , uważam że słusznie a poza tym mamy piękne lato!! tylko czemu kurna tak zimno? pozdrawiam ps.Myalgan bez ciebie naprawdę jest smutno - pisz o wszystkim Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.07.07, 03:50 czesc kule jako mialgan to nie zla jestem nigdy nie wytlumacze wam co to bylo bo sama nic nie wiem ale wrocilam poczytam jaka to zdolna jestem i postaram sie juz nie odchodzic z forum haslo i login zapisalam sobie w moim magicznym zeszyciku nie obudzilam sie w wariatkowie to chyba nie bylo tak zle ze mna co? tak tak wiem odwalilam kawal dobrej roboty na dzialce pamietam czy to moglo mi zaszkodzic cy praca komu moze zaszkodzic i w dodatku taka co sie czlowiek sam do niej rwie chyba nie w leb tez sie nie uderzylam od tak mi sie zapomnialo na kilka dni juz jestem to zaczne nudzic pogoda brzydka pada deszcz na termometrze 10 stopni ale lato jak jest z pogoda u was widze ze nie bardzo was tu bylo jak mnie nie bylo ewcia wyjezdza ma sie fajnie zdrowsza oby jej sie urlop udal(pozdrawiam cie ewcia i milego odpoczynku) na kompie chyba pracowalam bo brakuje mi 3 programow i ikon na pulpicie to se chyba skasowalam juz pamietam co to byly za programy to zaraz sobie je wgram przeczytalam to co napisalam chyba logicznie dajcie znac czy tak pozdrawiam wszystkich mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.07.07, 03:56 dobrze ze nie wyszlam z domu bo bym dotychczas nie powrocila kule a moze to nie moj dom hihihi ale jajca smieszne uczucie ok musze sie oswoic pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 07.07.07, 12:49 Cześć!To jest az niemozliwe,żeby dopadła cie taka amnezja,czyli co przez 3 dni nie było cię w nocy przy komputerze?Dobrze,że wróciłas,bo też się martwiłam.Duzo zdrówka Ci zyczę i pozdrawiam.Jola.Fajnie dzisiaj wygladaja te trzy siódemki w dacie!? Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.07.07, 03:31 jolanta534 napisała: > Cześć!To jest az niemozliwe,żeby dopadła cie taka amnezja,czyli co przez 3 dni > nie było cię w nocy przy komputerze?Dobrze,że wróciłas,bo też się > martwiłam. ================================================================================ czesc podobno siedzialam przy kompie ciezko pracowalam nad slajdami i ich obrobka nic tu w nim nie znalazlam tylko te skasowane programy fakt to grafika wiec chyba sobie cos popierdzielilam dojde do tego chyba mi calkiem odwalilo juz jest dobrze (chyba) wrocilam i juz bede mam nadziej mamy lato... Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 07.07.07, 22:32 Myalgan, ale dajesz w d..ę. Hahahaha. Obudź się, gdzie byłaś? Może wyskoczyłaś sobie na "boczek" i tak było dobrze, że z wrażenia nic nie pamiętasz. Hahahha Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.07.07, 03:37 jagoda85 napisała: > Myalgan, ale dajesz w d..ę. Hahahaha. Obudź się, gdzie byłaś? ================================================================================ podobno bylam tu caly czas nie mam pojecia dlaczego mnie tak przycmilo ================================================================================ Może wyskoczyłaś > sobie na "boczek" i tak było dobrze, że z wrażenia nic nie pamiętasz. Hahahha ================================================================================ no to kicha jak skoczylam na boczek i nic nie pamietam to zadna radosc ale to sie zawsze pamieta wiec chyba nic z tych rzeczy mi sie fajnego nie przytrafilo a moze tez sie juz nie dowiem szkoda pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
boncia1 Re: O WSZYSTKIM 09.07.07, 04:42 może po prostu słońce za jasno świeciło i nic nie widziałaś ??- włącz w domu kamery hi hi to będą ci przypominać co robiłaś i gdzie? ale tak w ogóle to trzymaj sie prosto ! pozdr Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 09.07.07, 05:09 boncia1 napisała: > może po prostu słońce za jasno świeciło i nic nie widziałaś ??- włącz w domu > kamery hi hi to będą ci przypominać co robiłaś i gdzie? ================================================================================ ej kable od monitoringu domu koty pogryzly dlatego jestem z pamiecia do tylu hihihi > pozdr Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 09.07.07, 15:03 Coś dziewczyny spać nie możecie, widzę, że do Myalgan dołączyła i Boncia, a ja śpię jak zabita, tyle tylko, że nie czuję się nic a nic wypoczęta. Ot p..na fibromialgia. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 10.07.07, 04:29 czesc tu samochwala pozdrawiam wszystkich milego dnia mamy lato... Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 10.07.07, 15:26 czesc Aniu wyslalam ci dwa emaile obierz je papa Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 13.07.07, 03:06 pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie jako ze prawie do wszystkich wprowadzil sie len to ja cos popisze zeby cosik sie dzialo nie koniecznie zwiazanego z naszymi dolegliwosciami mam dzis godzine wiecej zeby tu wam ponudzic to sie wyzyje i oczywiscie bede sie chwalic i opowiadac jaka to zdolniacha jestem(moze dlatego prawie nikt nie dyskutuje ze mna bo tylko pierdoly mi w glowie) no tak nikt tu nie zaglada bo lekarze strajkuja i nie ma o czym pisac ale przeciez chyba zyjecie i cos robicie w bolu bo w bolu ale cos sie tam u was dzieje wiem ze jak boli to ciezko cos robic ale sami doszlismy do wniosku ze im wiecej rehabilitacji i ruchu tym lepiej sie czujemy (?) no ja chodze oczywiscie na moja kochana dzialeczke (SAMA)juz sie nie boje potrafie tam przesiedziec caly dzien zawsze cos tam zrobie wczoraj konczylam (powolutku)klasc plytki na podloge w altanie oj taki maly kamerliczek kafelkowalam 35 plytek to malutko jest ale mi zajelo to 3 dni juz je wyczyscilam wyfugowalam nooo super ================================================================================ teraz zapytam calkiem powaznie czy moge wam pisac te moje pierdoly czy denerwujecie sie ze tak sobie zyciorys moj opisuje na forum ================================================================================ nie musicie odpowiadac i tak bede pisac bo to moja druga rodzina i tu sie moge wyzalic i pochwalic malutkimi sukcesami takimi ktore nie sadzial ze jeszcze bede zdolna robic ================================================================================ szkoda mi tylko ze sama sie tak produkuje boncia cos tam pisala o malowaniu trzymaniu pedzla i olowka po latach ale na jednym zdaniu sie skonczylo(tylko ja jestem taka chwalipieta?) pozdrawiam was serdecznie milego dnia zycze mamy lato... Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 13.07.07, 12:26 Myalgan...nic a nic sie nie denerwujemy...ja lubie czytac co piszesz i zazdroszcze Ci pracowitosci bo sama to jestem straszny leń.Jesli chodzi o malowanie to tak mi lata po głowie czy nie zapisac sie na jakies lekcje malowania....ale na razie to mi tylko lata...moze kiedys sie za to wezmę:) Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 14.07.07, 17:31 czołem ,wróciłam ,2 tygodnie bez kompa -brakowało mi tych waszych-naszych pogaduszek.Byłam z córcią u mojej mamy,żeby nie te schody 4 razy dziennie na 3 piętro to byłoby ok.Myalgan ,obejrzałam na fotkach Twoją "robótkę",super CI się udało,masz niebiańską -albo niebieską pięknego koloru deseczkę w ...,i fajowe cieniowane płyteczki.Zrobiłaś kawał dobrej roboty.JA końcówki wszystkich narzędzi też pomalowałam na czerwono -w rozgardiaszu remontowym szybciej się szuka.Mój kredens w lesie ,mam dopiero 2 szufladki.Na razie muszę doprowadzić mieszkanie -w domyśle chlew-do porządku,bo przez 2 tyg. moja gorsza połowa nie sprzątała,psina z nudów i tęsknoty też trochę nabałaganiła i takie życie,bierz się babo do sprzątania jak miałaś odpoczynek od garów i prania.pa,pa,Ela Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 15.07.07, 03:38 ezuza1 napisała: > czołem ,wróciłam ,2 tygodnie bez kompa -brakowało mi tych waszych-naszych > pogaduszek.Byłam z córcią u mojej mamy,żeby nie te schody 4 razy dziennie na 3 > piętro to byłoby ok ================================================================================ moze cos umknelo mojej uwadze ale po diabla ty latalas 4 razy dziennie po tych schodach ================================================================================ .Myalgan ,obejrzałam na fotkach Twoją "robótkę",super CI si > ę > udało,masz niebiańską -albo niebieską pięknego koloru deseczkę w ...,i fajowe > cieniowane płyteczki.Zrobiłaś kawał dobrej roboty. ================================================================================ dzieki to jest taki kiblo-gospodarczy bo altanka mala chyba mowilam ze te plytki to znalazlam na smietniku u kolezanki (nie laz po smietnikach)ale same wpadly w oko zrobily sie nie modne i ktos poprostu sprzatal piwnice i wystawil to bylo jakies 300 sztuk i pokusilam sie je pozbierac(nie zaluje tylko prace w to wlozylam material byl darmowy)i tym bardziej mialam odwage je klasc bo nie bylo strachu ze popsuje udalo sie jestem zadowolona i co ciekawe jeszcze wszystkie wisza chyba dobrze je polozylam jak juz bylam taki kafelkarz to w sioneczce altanki tez na podloge polozylam ale juz taka zbiorowke resztki po kafelkowaniu mieszkania tez starczylo bylo troche roboty bo mialam kilka wielkosci tych plytek i kolorow ale oczywiscie moj artyzm dopomogl i leza machne fotke to zobaczysz 35 kafelkow w kwadracie to jest mozliwe i wyglada super(no alem chwalipieta)cooo jest ladnie to sie chwale oczywiscie nie obeszlo sie bez odchorowania dzis jest jeszcze gorzej niz wczoraj dretwieja mi paluszki u rak i bola te zasrane nadgarstki nozka prawa tez cosik szwankuje(czekam na lepsze dni) ================================================================================ JA końcówki wszystkich > narzędzi też pomalowałam na czerwono -w rozgardiaszu remontowym szybciej się > szuka. ================================================================================ moje sa niebieskie oczywiscie i wszystkie powiesilam na gwozdzikach jeden obok drugiego i wszystkie sa na oku Mój kredens w lesie ,mam dopiero 2 szufladki. ================================================================================ zawsze to cos a ten mebel musi byc dobrze odnowiony to sie nie spiesz to zostaw sobie na dlugie zimowe wieczory ja juz mam karteczke z pracami ktore musze wykonac w zime (o tak zeby mi sie nie nudzilo) ================================================================================ Na razie muszę doprowadzić > mieszkanie -w domyśle chlew-do porządku,bo przez 2 tyg. moja gorsza połowa nie > sprzątała,psina z nudów i tęsknoty też trochę nabałaganiła i takie życie,bierz > się babo do sprzątania jak miałaś odpoczynek od garów i prania.pa,pa,Ela ================================================================================ oczywiscie napewno nie jest tak zle jak piszesz ale poprostu troszke inaczej niz jakbys ty to zrobila jesli wrocilas i do drzwi szlo wejsc bez trudu to wszystko jest ok ================================================================================ no a tak poza wszystkim to stesknilas sie za kompem piszesz 2 tygodnie bez noooo a co z ta twoja gorsza polowa nie tesknilas oj oj be be (zartuje) pozdrawiam nie szalej z tym sprzataniem mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 15.07.07, 03:13 mayka00 napisała: > Myalgan...nic a nic sie nie denerwujemy...ja lubie czytac co piszesz i > zazdroszcze Ci pracowitosci bo sama to jestem straszny leń. ================================================================================ czesc czy to mozliwe zeby ten len wpadl tu do mnie ta swinia lazi za mna juz kilka dni zabieram sie za rozne prace ale ta franca wskakuje mi na plecy i po robocie tylko by kawcie pil papierosek jakies ciacho(a ja na diecie)i czesto znowu zwala mnie z nog i drzemie razem ze mna 2 razy dziennie po 2-3 godziny a i wieczorem hihihi o 19 juz znowu spiacy i musze go klasc do lozka bo zyc nie daje jeszcze dzis dam mu poszalec ale jutro idziemy na dzialeczke i w drodze postaram sie go zgubic teraz niech kogos innego szuka ================================================================================ Jesli chodzi o > malowanie to tak mi lata po głowie czy nie zapisac sie na jakies lekcje > malowania....ale na razie to mi tylko lata...moze kiedys sie za to wezmę:) ================================================================================ wiesz co w naszym przypadku kiedys to nie powinno sie pojawiac jesli masz chec i ochote bierz sie odrazu za to bo kiedys to ci szybko minie i po ptokach a to zawsze jakas rozrywka i odskocznia od mysli o chorobie a teraz w wakacje istnieje wiele kolek zainteresowan naprawde idz warto pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 15.07.07, 04:17 dzis podobno ma byc piekny sloneczny dzien zycze kazdemu spokojnej wspanialej niedzieli pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 15.07.07, 07:37 pięknie się zapowiada ta niedzielka ,tylko gnaty kręcą..... "latałam" po schodach 1.rano w tę i z powrotem po zakupy,2.po południu w tę i z powrotem na spacer z dzieckiem i masz 4 razy. W kuchni mam kremowe płytki ,koloru nie było widać ,jedna szaro-brudna plama,na blacie były ślady psich łapek ,przez zlew ido kuchenki na której stała patelnia z resztkami wątróbki-psina 12-letni jamnik miniatura -poradził sobie -nie będzie jadł "psiego" żarcia jak jest lepsze.Jak znajdę jeszcze zdjęcia mojej kocicy wsuwającej rybkę z patelni ,to wrzucę. Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 15.07.07, 11:01 O Kochana piekny owszem z wygladu ale kto dzisiaj wytrzyma te upały w miescie,jak u mnie na wsi gorąco.Wody,wody i cienia szukać! mamy bardzo gorace lato...od dzisiaj!!! Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 15.07.07, 19:19 a u mnie nad morzem jest okej da sie jakos wytrzymac chociaz nie chodze na plaze bo mam uczulenie na sloneczko papa Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 16.07.07, 14:12 i co dziewczyny i chlopaki znowu upal ja mam wlaczonego wiatraka ale i tak goraco nad morzem jeszcze nie bylam,czekam na Boncie to razem se pojdziemy pozdrawiam Odpowiedz Link
baska192 Re: O WSZYSTKIM 17.07.07, 00:21 No to bawcie sie z boncia wspaniale.Tego Wam zycze. Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 17.07.07, 11:18 Gosiu...równiez zycze Ci miłego spedzenia czasu wspólnie z Boncią.Nalezy sie Wam to.Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 17.07.07, 11:47 Miłych wczasów ja tez już tęsknię za naszym Bałtykiem ale ciut za daleko a kasy brak pozdrawiam Jola. Odpowiedz Link
elissa2 Re: O WSZYSTKIM 18.07.07, 01:12 Coś na rozweselenie! Wszystko trzeba przeczekać! :))) rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 18.07.07, 08:59 super ,uśmiałam się na dzień dobry ,może będzie chłodniej dzisiaj... Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 18.07.07, 12:26 Nici z chłodu ..juz praży:(...myalgan no to szybko wracaj do tego marudzenia:)) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 19.07.07, 02:15 elissa2 napisała: > Coś na rozweselenie! > Wszystko trzeba przeczekać! :))) > rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf ================================================================================ kule tez chce sie posmiac tylko ta strona mi nie wchodzi Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 19.07.07, 09:58 Strona się otwiera,spróbuj jeszcze raz rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 18.07.07, 03:20 mam nadzieje ze to moje zle samopoczucie szybko minie narazie nie jestem w stanie pisac bo mi sie w glowie troszke kielbasi ale jak dojde dosiebie (Mam nadzieje ze szybko)to poklikam znowu wam i pomarudze pozdrawiam milego dnia mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 19.07.07, 02:41 czesc troszke mi sie pierdzielu wmozgu od tego upalu i bolu ale cosik musze popisac to mi bedzie lzej wczoraj dospalam jwszcze godzinke od 7do8 na chwile bylo lepiej slonko jeszcze tak w dupe nie dawalo o tej porze udalo mi sie zascielic lozko(sukces od kilku dni)i ostatkiem sil dotarlam na moja kochana dzialeczke na rowerze bo se dentke silikonem pokleilam to nie musialam dreptac(kupie nowa oczywiscie jak bede juz w stanie isc do miasta) na dzialce zrobilam ogledziny co tam jeszcze w tym remonciku trzeba dokonczyc (troche zostalo taka wykonczeniowka)na dzien dzisiejszy tak musi zostac bo niestety wzrokiem nie potrafie nic zdzialac potrzebna sila fizyczna ktorej narazie mi brakuje jeszcze sciana zewnetrzna rzuca sie w oczy bo podtapana tynk odpada i ma wszystkie barwy lipca kazde poprzednie malowanie gdzies wylazi w ziemi od groma plewienia nie mam odwagi sie schylic bo nie wiem czy sie wyprostuje(na lezaco raczej nie da sie plewic)probowalam ale sasiedzi mowili ta to sie roboty nie boi nawet moze sie przy niej polozyc narazie wiec chwasty przerastaja moje roslinki drazni to oko ale brak sil przerasta mozliwosc jakiejkolwiek pracywiec caly dzien spedzilam na tapczaniku w altanie gdzie temperatura tez przekroczyla 30 stopni tak sobie myslalam jak to slonka nam brakowalo przez te kilka zimnych dni juz radosc nas ogarniala jak to sobie gnaty pogrzejemy na sloncu a tu masz nic dobrego z tego goraca nie wyniklo kazda z nas czuje sie jesze gorzej cholera nam to nic i nikt nie dogodzi nooo oj taka glupia choroba pozdrawiam mamy lato ... Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 20.07.07, 07:29 hej, Myalgan ,trzymaj się ,dzisiaj ma być chłodniej i może popada,u mnie buro-ponuro ,bez słoneczka ,7 rano i 20 st.Spróbuj pospać trochę .Czy dalej bierzesz amitriptilinę-ja zjadłam 2 op. i przerzuciłam się na tramal-bo tamto mi zdecydowanie nie służy.I jeszcze jedno-miałam już się dawno Was spytać-w szpitalu rozmawiałam z ludżmi[w tum 1 lekarka-jak pięknie brzmi?],podobno-nie ma co do tego naukowych potwierdzeń-przy fibro i RZS niewskazane jest jedzenie prod. pszennych ,kasz ,ziemniaków,cukru-tylko z owoców.Można jeść nabiał ,mięso ,owoce ,warzywa,prod.z mąki żytniej i amarantusa-upiekłam z tego chleb[ale drogie cholera,7 zł za pół kilo].Jadłam tak od 1.06.ale mnie to zajeżyło ,nie zauważyłam żadnej różnicy w bólach i dzisiaj wsunęłąm bułkę pszenną.słyszałyście o takiej diecie? Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 20.07.07, 08:36 ezuza1 napisała: > hej, > Myalgan ,trzymaj się ,dzisiaj ma być chłodniej i może popada,u mnie buro- ponuro > ,bez słoneczka ,7 rano i 20 st.Spróbuj pospać trochę .Czy dalej bierzesz > amitriptilinę-ja zjadłam 2 op. i przerzuciłam się na tramal-bo tamto mi > zdecydowanie nie służy.I jeszcze jedno-miałam już się dawno Was spytać-w > szpitalu rozmawiałam z ludżmi[w tum 1 lekarka-jak pięknie brzmi?],podobno-nie m > a > co do tego naukowych potwierdzeń-przy fibro i RZS niewskazane jest jedzenie > prod. pszennych ,kasz ,ziemniaków,cukru-tylko z owoców.Można jeść nabiał ,mięso > ,owoce ,warzywa,prod.z mąki żytniej i amarantusa-upiekłam z tego chleb[ale > drogie cholera,7 zł za pół kilo].Jadłam tak od 1.06.ale mnie to zajeżyło ,nie > zauważyłam żadnej różnicy w bólach i dzisiaj wsunęłąm bułkę pszenną.słyszałyści > e > o takiej diecie? ================================================================================ wskoczylam na chwile w tej diecie jest troche prawdy dzis bedziesz po tej bulce gorzej sie czuc zobaczysz ja tez o 5 rano dopadlam buleczke smakowala wiem ze bede gorzej sie czuc mam to sprawdzone powaznie tera jade do miasta na male zakupy nogi bola jak jasna cholera a opuchniete jeszcze bardziej na temat diety podyskutujemy jeszcze pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 20.07.07, 14:50 Moze się przyda www.idn.org.pl/tzchm/dieta.html Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 20.07.07, 14:50 Moze się przyda www.idn.org.pl/tzchm/dieta.html Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 20.07.07, 15:14 samisobie.clan.pl/dieta.htm sorry za powtórkę tu jest drugi link! Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 21.07.07, 07:09 faktycznie ,odczułam tę smaczną bułeczkę,a może to była wieczorna burza?Lało i grzmiało przez 3 godziny i wreszcie zrobiło się chłodniej. Myalgan jak Twoje nogi?czy te obrzęki masz z fibro ,czy z upałów? Jola-w tej diecie ,o której pisałam pije się zupy na wywarach ze skrzydełek kurzych ,na kościach ,na łapkach ,chodzi oto żeby były kleiste ,je się galarety i robi samemu galaretki owocowe bez cukru,ok pół kg. nabiału stałego i co najmniej pół litra płynnego dziennie . Odpowiedz Link
jolanta534 Re: O WSZYSTKIM 21.07.07, 14:10 Dzięki za rady nabiał jem codziennie,bo lubie a mam grupę krwi 0 i powinnam przepadać za miesem a tak nie jest a Ty jak sie po niej czujesz a właściwie kiedy zaczęłas,chyba niedawno?Pozdrawiam Jola. Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 21.07.07, 19:48 zaczęłam 1 .06.-więc krótko stosuję ,ale rozmawiałam z 2 pacjentkami na reumatologii które stosują kilka lat tą dietę i podobno bóle stawów i tk. miękkich są mniejsze. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 22.07.07, 03:42 ezuza1 napisała: > faktycznie ,odczułam tę smaczną bułeczkę,a może to była wieczorna burza?Lało i > grzmiało przez 3 godziny i wreszcie zrobiło się chłodniej. ================================================================================ mowilam ze bedzie gorzej mi nie sluzy cale biale pieczywo makarony caly nabial prowadza do nasilenia bolu najgorszy byl zolty ser i wszystkie sery plesniowe jak smaczek przychodi to sie rzucam na kawal sera potem cierpie jeszcze bardzej (jak male dziecko)wiem ze szkodzi a zre (juz nie kupuje to nie kusi) kazde slodycze tez nie sa mi wskazane (sprawdzone bardziej boli) teraz jakis czas nie wiem dokladnie ile to juz stosuje ale im mniej artykulow zywieniowych tym lepiej sie czuje teraz troszke podupadlam za zdrowiu bo sobie pozwolilam za duzo(tak mi sie wydaje)bo pogoda tez sie nie umie ustabilizowac i moze to to bylo mi fajnie troszke schudlam to mowie a co mi szkodzi i tak jeden dzien buleczka inny lody potem makaronik z serkiem i mam do dzis nie potrafie sie opamietac i tak zawsze wpadnie cos w lapy zjem a potem zaluje bo bardziej boli takie sa moje spostrzezenia ================================================================================ > Myalgan jak Twoje nogi?czy te obrzęki masz z fibro ,czy z upałów? ================================================================================ chyba jednak te popuchniete nogi to z upalu bo kilka dni mialam takie fajne cieniutkie i rozowe teraz w tych upalach popuchly niesamowicie sa fioletowe skora wewnatrz nog zrobila sie bardziej tkliwa bolaca i o 2 numery zamala(takie mam uczucie) ================================================================================ pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 22.07.07, 04:08 pozdrawiam wszystkich ostatni tydzien to dal nam chyba wszystkim popalic pogoda pogorszyla nam nasze i tak potargane zdrowko licze na poprawe w nadchodzacym tygodniu zycze nam milej niedzieli i kazdego nastepnego dnia zeby mniej bolalo slonko radosc dalo noc przyniosla smaczne sny usmiech na twarzy kazdego ranka choc przez chwile nic nie boli az sie znow cos nie przy..... od tak na dobry dzien mamy lato... Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 22.07.07, 08:18 organizm skomplikowany jest ,mogę 3 tyg. nie jeść słodyczy ,ale jak mnie "najdzie" ,to wrąbię tabliczkę czekolady w kilka minut i już.Żółty serek lubię i jem go dużo ,biały mi przeszkadza w żołądku-jak zjem ,to jakbym miała kamień w brzuchu .Podobnooooo ma być chłodniej. jak mi nogi puchną to babcinym sposobem kładę tłuczone liście z białej kapusty-żeby puściły sok-. i owijam bandażem na nodze. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.07.07, 03:45 no witam serdecznie w nowym tygodniu wiecie co ma mnie skrecic jak piszecie ze to burza byla o i chlodniutko sie zrobilo jasny gwint juz ponad tydzien czekam na jakis znak z nieba no niby jest (s l o n k o) ale gdzie te chmury gdzie deszcz gzie te 19-20 stopni tu mamy caly czas upal i nie zanosi sie na zmiany no i to jest to czego wam zazdroszcze chlodek deszczyk mmmmmmmmm ja tez chce a buuuuuu pozdrawiam mamy lato... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 23.07.07, 10:01 dorwalam sie do kompa na chwile to zara czytam teraz widze ze wszyscy tu urzeduja kolo 9;30-12;00 tak mi szkoda ze mam takie glupie godziny do kompa ale co nic nie poradze pozdrawiam wszystkich co sobie teraz uzywaja na komputerku juz sie chyba musze zegnac bo mi sio mowia papapapa Odpowiedz Link
mayka00 Re: O WSZYSTKIM 23.07.07, 11:22 Myalgan...no własnie siedzę:)...pozdrawiam również Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 23.07.07, 14:53 czesć! czy Wam tez tak puchna nogi?jak spuchna to sa takie ciężkie,napięte i obolałe.Biore wtedy Hydrochlorotiazidum 25 ale to działa doraznie -nie leczy tylko więcej sie wody wydala a potem znów to samo.Juz pisałam w swoim wątku - dzisiaj mam zły dzień.Jak mnie boli to sama nie wiem czy nadal brać te antybiotyki a 2 miesiace było tak dobrze...Pozdrawiam Odpowiedz Link