narcyzia6 18.01.10, 08:31 16.01.2010 godz 11.18 mama odeszła w moich ramionach, byłam z nia dokonca w cierpieniu i bólu, teraz już odpoczywa na Niebieskich Pastwiskach, i Jest Moim najlepszym Aniołem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazunia1 Re: odeszła..... 18.01.10, 09:08 Niech Jej gwiazdka rozświetla drogę do Nieba. Bardzo Ci współczuję. aneta Odpowiedz Link
sonia-3 Re: odeszła..... 18.01.10, 12:49 Bardzo Ci współczuję. Solidaryzuję się z Tobą w bólu, bo przechodziłam przez to 4 lata temu. Trzymaj się. Odpowiedz Link
aniutka31 Re: odeszła..... 18.01.10, 19:16 Ogromnie współczuję (*) dla Twojej Mamy niech odpoczywa w pokoju... Odpowiedz Link
lulka_0 Re: odeszła..... 19.01.10, 01:18 Jestem z Tobą:) Jednocześnie chciałabym zwrócić uwagę na bardzo ważną rzecz, o której napisałaś... Byłaś do końca... Twoja Mama odeszła w Twoich ramionach... Myślę sobie, że jesteście w tym nieszczęściu Wielkimi Szczęściarami! Nie każdej z osób tu piszących było dane faktycznie być do końca z ukochaną osobą i opiekować się nią do końca... Takie odejście to niezwykły komfort psychiczny dla każdej ze stron. Nie chcę powiedzieć, że Ci zazdroszczę, bo to słowo jest wybitnie nie na miejscu, ale wydaje mi się, że to jest bardzo wielka sprawa - móc DOPROWADZIĆ KOGOŚ DO KOŃCA ZIEMSKIEJ DROGI. Poczucie bezpieczeństwa, w które wyposażamy w takiej sytuacji tę osobą, ale także samych siebie, jest dla mnie bardzo cennym i także czymś niezwykłym... Odpowiedz Link
halina180 Re: odeszła..... 10.02.10, 12:23 Przczytałam Twój wpis i płaczę.Mój mąż umiera na raka płuc.Dwa tygodnie temu miał amputowaną nogę.Jest w szpitalu.A ja bardzo się boję,że zabiorę Go ze szpitala i odejdzie przy mnie w domu.Dlaczego jest to dla mnie taka trauma.Strach paraliżuje mnie.Nie mogę jeść,spać.Czuję,że wpędzam się w chorobę bo nie potrafię sobie z tym poradzić.Halina 180 Odpowiedz Link
agnieszka_40 Re: odeszła..... 19.01.10, 07:11 Witaj zagladałam tu kazdego dnia.czekałam na wpis od Ciebie. Wyczułam ten fakt. Bardzo mi przykro i serdecznie Ci wspolczuję. ściskam mocno Odpowiedz Link
beata.m84 Re: odeszła..... 19.01.10, 08:56 narcyzia6 bardzo Ci wspolczuje. Lulka ma racje. to wielka sprawa byc przy bliskiej osobie do konca. ponad 3 tygodnie temu umieral moj Ojciec i takze bylam z nim do konca..... Przyjmij najszczersze kondolencje i trzymaj sie jakos. Odpowiedz Link
elka-1 Re: odeszła..... 19.01.10, 12:59 Współczuję Tobie i Twojej rodzinie z całego serca. Ela Odpowiedz Link
katrzynaz Re: odeszła..... 24.01.10, 20:27 (*) dla Twojej Mamy Bardzo współczuję 18.01 odszedł Tata mojego męża, niestety nas nie było perzy nim i nie możemy sobie tego darować Odpowiedz Link