gosi78136
24.03.14, 15:03
założę swój wątek ,ponieważ chciałam prosić o radę ,a tak będzie chyba łatwiej .wiem że należy zgłosić się do lekarza ,mam już wyznaczony termin wizyty ,ale bardzo się niepokoję może tu już ktoś coś mi podpowie ,Przypomnę się w kilku słowach .Jestem prawie pięć lat po radykalnej terapii chemia ,radio ,bez operacji .jest to rak szyjki.trzy lata póżniej założono mi nefrostomię z powodu zwężenia cewki moczowej tak jest do dziś .wszystko było w porządku ,ale kilka dni temu miałam obfite krwawienie z nerki tej chorej .zrobiłam podstawowe badania z których wynika że coś dzieje się z drugą nerką .wyniki są następujące barwa żółta ,c właściwy1030nabłonki liczne ,krwinki białe 12-15wpw,krwinki czerwone1-3wpw ,bakterie dość liczne, składniki mine liczne pasma śluzu. mocznik52.co to znaczy? i dalej mam chyba dobre ob bo 10 .czy jest możliwe że przy takim ob dzieje się coś złego? proszę piszcie szczerze muszę wiedzieć na czym stoję .bardzo proszę o pomoc w odczytaniu tych wyników ,i podp[owiedzieć jakich badań się domagać .