attenna11 30.12.07, 23:36 Dziękuję że jesteście. Tak po prostu. A w Nowym Roku wszystkiego aby było lepsze...cokolwiek zamarzycie.. Aneta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gontcha Re: 20000...wpisów 31.12.07, 00:12 Hej Anetko, Kolejna liczba 'pękła'. A pamiętam posta pt. 'mamy juz 100 wpisów' - kto przypuszczał, że tak się to forum rozwinie...Ile tu się zrodziło przyjaźni, wzajmnego wsparcia, zrozumienia i pomocy. Przelało się wiele łez, uśmiechów było mniej - jakże chciałabym żeby ta proporcja się zmieniła... Życzę w Nowym Roku wszystkim spokoju, siły i jak najwięcej szczęśliwych dni. Anka Odpowiedz Link
polimeraska Re: 20000...wpisów 31.12.07, 00:25 I ja dziękuję, że jesteście i życzę Wam Kochani w tym i każdym nastepnym roku samych dobrych wiadomości i stawiania malutkich kroczków do przodu... w stronę słońca, w stronę uśmiechu i wygranej... ściskam Was gorąco, Magda Odpowiedz Link
platoon11 Re: 20000...wpisów 31.12.07, 07:46 To fakt, naprawdę to wspaniałe forum i wspaniali ludzie, dajecie coś co jest bezcenne: nadzieję i wiedzę !! Pozdrawiam Wszystkich i życzę byście zawsze byli zdrowi, by się wiodło znakomicie, by szczęśliwe było życie! Odpowiedz Link
ajkaa2 Re: 20000...wpisów 31.12.07, 11:22 Dzięki temu forum ,nie byłam sama z chorobą mojego taty. Dzięki wam jakoś przeszłam ten trudny ,tragiczny czas. Poznałam wspaniałych ludzi,którzy dodawali mi siły i otuchy. Dziękuję. Odpowiedz Link
barbara_arciuch Re: 20000...wpisów 01.01.08, 16:01 I ja chciałam w tym miejscu podziękować wszystkim którzy wspierają mnie w tych trudnym okresie . Dzięki temu forum nie jestem taka bezradna jak na początku , tu znalazłam wsparcie oraz informacje dzięki którym wiedziałam co mogę i co trzeba robić dalej. I choć ten rok rozpoczął się dla mojej rodziny dość kiepsko /syn miał wypadek , mama prawdopodobnie złamała nogę /to jednak mam nadzieję ,że dalej będzie lepiej .Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU , zdrowia , wytrwałości ,siły i jak najwięcej miłości. Byście na swych drogach spotykali tylko ludzi mądrych i życzliwych. Odpowiedz Link
merosia Re: 20000...wpisów 01.01.08, 21:25 To i ja się dołączam do podziękowań. Wspieraliście mnie podczas choroby taty. Teraz po śmierci taty nadal odwiedzam to forum i jeszcze długo tak pewnie zostanie:) Buziaki wielkie dla wszystkich. Odpowiedz Link
dorotkabp Re: 20000...wpisów 01.01.08, 21:35 Pięknie, szkoda tylko, że tematyka taka smutna. Ale bądźmy i walczmy. Niech 2008 rok będzie dla nas łaskawy... Dorota Odpowiedz Link