11.05.09, 15:03
Dzisiaj odebralismy wyniki tomografu po 3 seriach chemii. No jak wiadomo chemia na czerniaka dziala wlasciwie nijak. Przy odrobinie szczescia na jakis czas moze powstrzymac rozwoj tej choroby. Nie wiemy czy jest poprawa czy nie bo lekare nie zrobili jeszcze porownania z poprzednim tomografem. Ojcicec poki co czuje sie nadal swietnie i mam pytanie. Czy ma kto konkretne namiary na lekarzy z poznania ktorzy probuja czegos innego niz dekabezyna? moze jest cos bardziej skutecznego co choc o troche przedluzy zycie.... bo ze ne wyleczy to juz wiem .... a jednak licze na jakis cud :(((
Obserwuj wątek
    • habibi606 Re: :(( 11.05.09, 21:00
      Witam Cię beatka.mezatka.
      Od dawna czekam już na informacje na temat twojego taty. Czy to oznacza , że ta chemia nic nie pomogła? ma jakieś nowe zmiany? Z tego co pamiętam , to miał mieć zrobione kt po pierwszej dawce chemii.
      My poszlismy z tatą do dr skrzywanka z poznania -chce się podjąć przeprowadzenia termablacji tych zmian na wątrobie (tyle , że u nas nadal nie wiadomo co to jest-pet niby mówi , że to nie przerzut, ale lekarze nie są przekonani).Może to nie wiele, ale najwiecej co jakikolwiek lekarz chce zrobić. Inni za bardzo się nie przejmują. Dr Skrzywanek jest jednym z najlepszych radiologów , więc może warto byłoby się do niego wybrać-może podjąłby się usunięcia tych zmian.
      Jak będziesz chciała namiary-daj znać.
      • beatka.mezatka Re: :(( 12.05.09, 07:52
        Tak mial robiona TK ktorana dzien dzisiejszy nic nie wnosi. Zmiany sa widoczne tak jak byly ale musimy poczekac az lekarze zrobia porownanie z poprzednim tomografem aby wiedziec czy chemia zatrzymuje rozwoj czy nie. Oczywiscie jak mozesz podaj mi namiary na tego lekarza bo ja nie chce poprzesac na tej chemii... tylko widzisz nie bardzo wiem na czym ten zbieg o ktorym piszesz polega? A i jak czuje sie twoj tata? bo moj super. Nawet lekarka sie usmiechnela jak go zwazyla przytyl sobie 2,5 kg... az dziwne na chemii i pry nowotworze watroby :)
    • beatka.mezatka Re: :(( 12.05.09, 08:05
      ah nie podalam zadnego maila. bettinka844@interia.eu albo gg 4745717
      • habibi606 Re: :(( 12.05.09, 11:48
        Wysłałam Ci juz wszystkie niezbedne informacje na meila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka