Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    21.03.06, 00:33
    Już całkowicie straciłem nadzieję, że ją odnajdę. A chodzi o to, że w dniu
    18.03.2006 r. na ZWEROWCE SPALENA na Słowacji tuż przed godz. 9.00 w rejonie
    kasy zagubiłem lewą rekawicę koloru siwego, biała pomiędzy palcami, z czarną
    skórą na dłoni rozmiar 10 w górnej części ściągacz na rzep. Szukałem 18 i
    19.03 wszystkich pytając ale nie znalazłem, może ktoś coś wie a jestem w
    stanie się odwdzięczyć.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Magda Re: Rękawica IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.06, 11:26
        Szansa raczej mała.
        Ja swoje rękawice zgubiłam w Madonnie di Campiglio. Zostawiłam przez
        roztargnienie w toalecie na Monte Spinale, zauwazyłam to zaraz po wyjściu, jak
        stałam w kolejce do baru, od razu tam wróciłam, ale rękawic już nie było.
        Popytałam ludzi, spytałam też sprzątaczkę, która w tejże toalecie urzędowała.
        Wszyscy jak jeden mąż twierdzili, że żadnych rękawiczek nie widzieli, a prawda
        jest taka, że ktoś mi je najzwyczajniej gwizdnął, zdając sobie sprawę, z tego,
        iż właściciel będzie musiał jeźdźić z gołymi rękoma. Na szczęście mój towarzysz
        pożyczył mi swoje rękawiczki (sam jeździł tego dnia bez!!!!), a ja miałam na
        szczęście zapasowe w hotelu, ale do tej pory jest mi żal tych
        zgubionych/ukradzionych, albowiem bardzo je lubiłam i w dodatku wykonane były z
        Goretexu, więc słono kosztowały....
        • Gość: Colagen Re: Rękawica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 19:58
          Zapytaj p. Skerda z Zuberca- jest ratownikiem gorskim i akurat obsluguje zima Zwerowke - mieszka naprzeciwko kosciola w zubercu - jesli nikt nie zabral to u niego na pewno znajdziesz - pozdrowko
          • Gość: cyrek Re: Rękawica IP: 83.168.106.* 21.03.06, 20:02
            To sie nazywa przywiązanie i szacunek do własności :) Życze odnalezienia zguby
      • volkl Re: Rękawica 22.03.06, 09:20
        Dziękuję bardzo serdecznie wszystkim, którzy się już wypowiedzieli, bądź się
        wypowiedzą, jest to bardzo miłe. A ja dodam, że był to prezent w dodadtku od
        ukochanej osoby i z górnej półki, stąd przywiązanie.

Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: xx Re: Rękawica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 20:44
        a nie możesz se kupić nowej
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka