anie5 19.04.07, 12:44 co to znacz skosnokrzyzowy splot...czy chusta ma wtedy ksztalt rombu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 19.04.07, 12:47 nie kształt ma normalny :D długie 4,5 metrów szmaty .. te tkane skośno sa niestety grubsze, ale za to lepiej podtrzymują dzieci - zwłaszcza te cieższe, lepiej też się układa materiał.. z tych nie tkanych krzyżowo polecane są zwłaszcza wlaśnie BBB i Calin bleu, ale póki Visenna nie otrzyma swojej nikt na razie tu się na ich temat chyba nie wypowie :D Odpowiedz Link
mamalina Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 19.04.07, 12:50 o jakie ladne okreslenie OPETANA! bo my tu wszystkie opetane :D ja na przyklad poszlam do drugiego sklepu i teraz sie petam - i synka - lnem gnieciuchem, bardzo estetycznie wychodzi, i jakby lekko elastyczne, a OK na te jego 15+ kg Odpowiedz Link
anie5 Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 19.04.07, 12:53 tak czuje sie doslownie jak opetana :-) zajrzalam do was w ostatni czwartek i tera znon stop zagladam i juz czuje sie jakbym malego w chuscie nosila...tzn ja nosze ale w bebe lulu... Odpowiedz Link
mamalina Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 19.04.07, 22:32 no to sie prosze "dostosowac" (w sensie powiekszania stosiku :)) i do miekkiego nosidla bebelulu dolaczyc jakis kawal porzadnej szmaty, na poczatek moze samorobke? Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 19.04.07, 22:28 Anie, wrzucaj fotki, Bebelulu też mile widziane! Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 20.04.07, 08:33 Anie, super fotki i super kolorek chusty. Ładna mama, ładny dzieć, ładna chusta - nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link
anie5 Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 20.04.07, 08:40 oj, dziekuje bardzo - jaki mily dzien sie zapowiada ;-) pozdrowienia Odpowiedz Link
bebelulu Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 23.04.07, 18:05 Dołączam się do wcześniej wypowiedzi i mam pytanie, czy możemy te fotki zamieścić na swojej stronie? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
anie5 Re: nie krzyczcie..ja dopiero swiezo opetana... 23.04.07, 22:51 prosze bardzo :-) Odpowiedz Link
kajkasz1 Do Bebelulu 23.04.07, 23:25 O właśnie, a dlaczego Wasza galeria skurczyła się do początkowych rozmiarów. Gdzie reszta zdjęć. Tam było takie rozkoszne z dzieciaczkiem zachustowanym na plaży i jak zmieniliście face to gdzieś wcięło! A swoje wysłałam swego czasu i też krąży po eterze. Odpowiedz Link