ogar_polski 12.02.08, 07:58 jak uzyskać (wydębić ) od pediatry ten lek? Jak to zrobiłyście dziewczyny? Koleżanka powiedziała mi że ponoć mają go wycofać- słyszałyście o tym?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzalka501 Re: KETOTIFEN... 12.02.08, 19:05 Ja poprosiłam o ten lek i bez problemu wypisał.Tylko,ze moej dziecko jest daleko pod siatką centylowa,więc i pediatrze zalezało na tym,aby mała przybierała na wadze. Czy Twoje dziecko ma słabe przyrosty?Bo jezeli tak-to lek dostaniesz bez problemu.Natomista jeżeli twoje dziecko jest na 25-50centylu to nie sądze,zeby ktos był chętny do wypisania recepty. Nie słyszałam,ze mają ten lek wycofywac.To lek dla alergików.Można go bardzo długo przyjmowac,bez efektów ubocznych.Więc nie sądze,żeby go wycofali. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ogar_polski Re: KETOTIFEN... 12.02.08, 19:47 Moja Julia ma 2 latka i 3 m-ce Waży 9 kg Zawsze 3 centyl... Odpowiedz Link
strzalka501 Re: KETOTIFEN... 13.02.08, 07:48 Chyba -(minus)30 centyl!!! Moja Ania ma półtora roku i wazy(ostatnio)9kg!! Cholerka,nie panikujesz? Idz do pediatry i powiedz,żeby Ci wypisał-nie ma zmiłuj. Co lekarze mówią na tak niską wage???A ile ma wzrostu?Była badana przez endokrynologa? Odpowiedz Link
ogar_polski Re: KETOTIFEN... 13.02.08, 08:57 Wiesz wczoraj spojrzałam i rzeczywiście jest poza siatką. Mamy skierowanie na badania i zobaczymy. Ona od urodzenia na 3 -10 centylu zawsze. Taka jej uroda. A wzrost ma na 25 centylu Odpowiedz Link