aniuta75 28.02.10, 20:27 Lolumowicze oglądają? Glx już podejrzałam, że tak . Będzie to przyjemna strata czasu czy raczej niekoniecznie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Klub Szalonych Dziewic 28.02.10, 20:40 na vod.onet czy cos w tym stulu mozna bylozobaczyc wczesniej. wytrzymalam moze 8 minut.. a ja jestem w stanie wiele wytrzymac. dno dna teraz albo nigdy cz magdam to byl wypas przy tym;> no ale moze sie rozbuja;> ja osobiscie przymierzam sie bardziej do drugiej nowosci tvnu - usta usta. btw, ogladal ktos hotel 52?w ramach polskich produkcji? bo ja sie chyba skusze w niedzielne popoldunia (o ile dobrze pamietam, powtorki maja byc kolo 18 w niedziele) Odpowiedz Link
agamasia Re: Klub Szalonych Dziewic 28.02.10, 22:15 KSD troche denerwuje mnie sposób filmowania: podzielony, latający ekran, dialogów czasem nic nie słychać. No ale jeszcze nie spisuję na straty. Usta Usta rewelacjaoglądałam 2x pierwszy odcinek i za każdym razem się śmiałam. Hotel 52 już leci w tv, jak na razie będę oglądać. Odpowiedz Link
szmegesz Re: Klub Szalonych Dziewic 28.02.10, 22:32 Zdecydowanie też bardziej podobały mi się Usta Usta niż KSD. Lepsze aktorsko i scenariuszowo, niestety nie nasze. A KSD to kolejny serialik w stylu Magdy M lub innego Teraz albo Nigdy. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Klub Szalonych Dziewic 01.03.10, 12:40 Wg mnie Magda M czy Teraz albo Nigdy były (chyba) gorsze. Bo na razie za wcześnie twierdzić, bo dopiero 2 odcinki sie ukazały. Ale nie ma tego słodko-pierdzącego klimatu z wyżej wymienionych pozycji. Ale panie zapewne właśnie ten słodko-pierdzący klimat pragną? I mnie się podobają te przyspieszenia kamery o dzielenie ekranu na wiele części. To taki trynd światowy, który doszedł i do naszych producentów. Ma to pokazać, że serial jest nowoczesny i nie jest kolejną telenowelą. Nie znacie się baby, no Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Klub Szalonych Dziewic 01.03.10, 14:55 > Ale nie ma tego słodko-pierdzącego klimatu z wyżej wymienionych pozycji. Ale > panie zapewne właśnie ten słodko-pierdzący klimat pragną? pff, wklejanie w rogu ekranu smsow czy innych czatow, z emotikonami w roli glownej to nei ejst slodko pierdzacy klimat? jest tylko w troche nowszych ciuchach;> ale oczywiscie seiral ten moze sie jeszcze okazac sukcesem i cudem conajmniej;> tylko niekoniecznie chce to ogladac;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Klub Szalonych Dziewic 01.03.10, 15:47 ilekobietamalat napisała: > pff, wklejanie w rogu ekranu smsow czy innych czatow, z emotikonami w roli glownej to nei ejst slodko pierdzacy klimat? NIE > tylko niekoniecznie chce to ogladac;> A czy ktoś zmusza ? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Klub Szalonych Dziewic 04.03.10, 22:09 pozyjemy zobaczymy. czekam na usta usta Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Klub Szalonych Dziewic 04.03.10, 22:27 Ojj Psioła Usta spodobają Ci się . Odpowiedz Link
szmegesz Re: Klub Szalonych Dziewic 05.03.10, 10:50 Potwierdzam, a drugi odcinek jeszcze lepszy od pierwszego. Akcja porodowa super!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Klub Szalonych Dziewic 05.03.10, 12:27 dobra dobra juz dodaje sobote do ulubionych wszystkiego nei moge ogladac. te dziewice se odpuszcze...choc lubie anke przybylska bo to moja ziomalka wiec mam do niej slabosc przyznaje Odpowiedz Link
szmegesz Re: Klub Szalonych Dziewic 18.03.10, 18:03 KSD jest niestety nudny, jeszcze pierwsze dwa odcinki jako tako, ale ostatni kiepski. Za to USTA USTA trzymają poziom, rewelacyjny leitmotiv muzyczny w ostatnim. Jeszcze tego odcinka nie było w tvn Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Klub Szalonych Dziewic 18.03.10, 18:32 Zgadzam się, 3 odcinek był smętny. Ale chyba już jest kolejny na necie Odpowiedz Link
gaudia to ja polecam "Majkę", doskonały dramat 20.03.10, 00:41 Ponieważ kasa już dawno przeniosła się z Krakowa do Warszawy, krakowscy artyści marnie przędą. Przykładem jest całkowicie zagłodzona studentka krakowskiej ASP, która nie jest w stanie utrzymać w rękach swego aparatu fotograficznego, bo tak osłabła. Szczęśliwie studentka trafia na dobrego, młodego panicza ze dworu, co spotkawszy ją - nie traktuje jej jak trędowatą, ale udaje, że ma dla niej mnóstwo zadań fotograficznych, choć jego firma jest architektoniczna. Niestety, kobiety w serialu mają ciężkie życie. A seksu wcale nie mają. Jedna co prawda uprawiała, nawet z samym paniczem, ale udało jej się tylko dlatego, że go wcześniej potraktowała jakimś ostrym dopalaczem. Wydarzyło się to dawno, a do tej pory cała firma i pół miasta tym jednym bzykaniem żyje. Propagując wysokie morale serial idzie dalej - sugerując zachodzenie w ciążę drogą inseminacji w prywatnej służbie zdrowia. A nawet jeszcze dalej - panicz zachodzi w ten sposób z bohaterką serialu, ale póki się nie rozwiedzie z zoną - słuzba zdrowia rzecz cała trzyma w tajemnicy. Są w serialu źli bohaterowie, na przykład kuzyn panicza - hazardzista. Ale wszak każdy hrabia miał takiego kuzyna, więc wszystko jest na miejscu. Jest też wątek spełnionej miłości puszystej recepcjonistki do puszystego grafika z kitką. Jak to mówią, trafił swój na swego. Bohaterka od początku serialu próbuje wyjechać do Florencji, ale kiedy już niemal wsiada do samolotu - buch! coś przeszkadza i z wyjazdów nici. To bardzo emocjonujące - pojedzie kiedyś, czy nie? Każdy telewidz zagryza wargi w zdenerwowaniu... Serial można polecić także wolniej myślącym, bowiem po wypowiedzeniu choćby najkrótszej kwestii bohaterowie milkną na niemal minutę i patrzą na siebie czekając, aż widz załapie, o co im chodziło. To bardzo uprzejmy gest reżysera serialu. tygodnik "Season" 13.03.2010, str. 11 (fragment) Odpowiedz Link
szmegesz Re: to ja polecam "Majkę", doskonały dramat 20.03.10, 11:08 Majka mnie już na samym starcie odrzuciła zajściem w ciążę w czasie cytologii. To jest śmieszne, ale w skutkach społecznych może być tragiczne. Co poniektóre kobitki wezmą to za prawdę i dadzą sobie spokój z cytologią, która może doprowadzić do ciąży. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: to ja polecam "Majkę", doskonały dramat 20.03.10, 11:56 Ja juz wole Szalone Dziewice od Majki Nie mam z zwyczaju oglądać telenowel - wole normalny serial, jeden odcinek na tydzień. A w 4tych Dziewicach - pani prawnik pokazała wszystko co miała do pokazania Tylko trzeba umiejętnie obraz zastopować, bo te sceny trwają ułamki sekund Odpowiedz Link
szmegesz Re: to ja polecam "Majkę", doskonały dramat 20.03.10, 12:12 Nic ciekawego u pani prawnik, jak i w serialu. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: to ja polecam "Majkę", doskonały dramat 21.03.10, 11:44 szmegesz napisała: > Nic ciekawego u pani prawnik Też prawda Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: to ja polecam "Majkę", doskonały dramat 22.03.10, 10:29 och majka to samo zycie przecie!! ogladam pasjami serial, o mlodym architekcie robiacym kariere i kupe kasy (wypominajac co chwile mojemy wcale juz nie takiemyu mlodemu architektowi,ze marnie zarabia;>, i mlodej zdolnej fotografce(nienawidze tego slowa) po asp. lepiej trafic z fabula nie mogli w moje gusta i moje zycie;P w zwiazku z tym ginekologa jak ognia unikam, bo jeszcze mnie w ciaze zajdzie!!D a powaznie,to tvnowi cos w tym sezonie nie wyszlo,bo poza usta usta to marnie im idzie;P Odpowiedz Link
luczijka Gaudia 21.03.10, 21:13 Boski opis, uśmiałam się setnie A gdzie można dorwać ten tygodnik Season? Sądząc po opisie musi to być arcyciekawa lektura Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Klub Szalonych Dziewic 21.03.10, 21:14 yyy ale o co chodzi? O ten opis? bo się nieźle usmiałam chociaż Majki żadnej nie oglądam . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Klub Szalonych Dziewic 22.03.10, 08:41 he he he A ja to dopiero teraz opis przeczytałem Odpowiedz Link
luczijka Re: Klub Szalonych Dziewic 22.03.10, 16:37 galaxian1 napisał: > A ja to dopiero teraz opis przeczytałem No pacz pan jakoś wcale mnie to nie dziwi Odpowiedz Link