Dodaj do ulubionych

mentalista final

18.05.12, 18:50
o, i to mi sie podoba. w sumie pierwszy final ktory mi sie podobal smile
poczatek byl troche nudnawy,ale koncowka, ogladalam z pewnym napieciem miesniwink
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: mentalista final 18.05.12, 18:51
      ilekobietamalat napisała:

> o, i to mi sie podoba. w sumie pierwszy final ktory mi sie podobal smile

* pierwszy final z finalow tegorocznych, nie pierwszy final mentalistywink
      • aniuta75 Re: mentalista final 18.05.12, 21:16
        No kurde wkurzyłam się! Znowu nic nie wiemy. Nic a nic! Zaczyna mnie to wqrwiać tongue_out.
        • galaxian1 Re: mentalista final 19.05.12, 00:44
          Pierdolita waćpanny ! big_grin
          Rok temu finał Mentalisty zwalał kopary na glebę smile
          Wątpię, aby ten był lepszy.
          • ka_thy Re: mentalista final 19.05.12, 18:49
            Nie był lepszy ale był inny. Fajnie się zaczął i fajnie skończył. No cóż, gdybyśmy się dowiedzieli o Red Johnie kolejnego sezonu mogłoby nie być.

Ładna była ta Lorelei. smile Nawet bardzo. I pierwszy raz Patryczek był pokazany z kobietą smile Chyba się nie mylę.

A, i podobała mi się scena leżącego po całej akcji Patricka trzymającego Lisbon za rękę.
            • ka_thy Re: mentalista final 20.05.12, 09:29
              I tak sobie myślę, po nocy - bo śnił mi się Red John, który bawi się z ludźmi big_grin, że w świetle tego finału możemy popatrzeć inaczej na finał poprzedniego sezonu. Tamte wydarzenia nabierają zupełnie innego wymiaru - ale wtedy jeszcze nie wiadomo było tyle co teraz. Ciekawe czy producenci mają przemyślaną koncepcję co do Red Johna czy dopiero się ona wykluwa.

A co do snów o RJ, to kiedyś śnił mi się on sam - miał długie czerwono-rude, gęste włosy, ciemne okulary i odciętą na wysokości kolana nogę z doczepioną drewnianą protezą big_grin Bez protezy wyglądał jak tatuś Angeli z Bones - no, kolor włosów też był inny ale to szczegół big_grin I był niższy, bo z tego co pamiętam to tatuś był potężny.
              • sil.wen Re: mentalista final 22.05.12, 06:51
                Tylko co będzie jak im oglądalność spadnie, serial skanselują i nigdy się nie dowiemy co z Red Johnem???

A a propos kobiet, to kiedyś nie był Patryczek z jakąś w którymś sezonie? Była taka chyba trochę nawiedzona, co mu ją tez Red John porwał, nie? Tylko jak tak sobie staram się przypomnieć, to nie pamiętam zupełnie jak to się zakończyło. Pamięta kto? Zabił ją Red John, uciekła, rzuciła Patryczka czy co?
                • magda.evie.zoe Re: mentalista final 22.05.12, 07:54
                  Kristina jasnowidzka - chyba jej porwanie też było którymś finałem? Potem ją odnaleziono w katatonii, Patrick rozmawiał z nią mediumicznie i powiedziała, że jest martwa.

Ale z nią chyba nie doszło do 'konsumpcji' suspicious

Odnośnie tego finału, to sama zaczynam się zastanawiać, czy sami twórcy wiedzą jak to jest z tym Red Johnem - coś czuję, że rozwiązanie tej zagadki będzie dla nas rozczarowaniem (jak większość serialowych zagadek)
                  • sil.wen Re: mentalista final 22.05.12, 21:55
                    Fakt, konsumpcji nie pokazali, ale jakoś założyłam że była gdzieś off screen.
                    Kurcze, zapomniałam w ogóle tego wątku, katatonia?

Też sie zawsze boję takich zakończeń, bo tyle sezonów rozdmuchują tajemnicę, że kto wie, co im na końcu wyjdzie. Pewnie Patryczek będzie Red Johnem. Albo na ten przykład Chobig_grinD

• ilekobietamalat Re: mentalista final 23.05.12, 07:34
                      a co sie stalo z tatusiem patryczka? moze tatus patryczka jest reddzonembig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka