agamasia 29.04.08, 11:46 Zaczęłam sobie ściągać, nowe odcinki są przeważnie wrzucane parę dni przed premierą. Dziś jest już nowy odcinek "Gliny". A "39 i pół" też sobie ściągam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawaw1 Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 12:33 no coż jakoś ja "nie wpadlam" w żaden z polskich seriali....zazwyczaj po kilka odcinków i przestawalam oglądać , tak było z Oficerem, Szyframi wojny, Pitbullem, Gliną. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 13:52 magdawaw1 napisała: > było z Oficerem, Szyframi wojny, Pitbullem, Gliną. Chyba Twierdza szyfrow ? A mnie podobal sie pierwszy Oficer i pierwszy Glina. 2 seria Gliny to juz nie to, nudne i nieciekawe. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 14:23 Ja z polskich seriali też tylko pierwszego Oficera. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 14:44 ok- Twierdza szyfrów -strasznie na początku się na ten serial nakręcilam, bo Wołoszanski, bo historyczny no i obsada noezgorsza a okazal się bez rewelacji... Oficera 1 oglądąłam parę odcinkow , lepiej bylo z 2 ale faktycznie nie byl rewelacyjny. no a glinu=y zaczełam oglądać dla dawno nie widzianego radziwilowicza ale też jakoś chyba obejrzałam 2 odcinki i tyle.... no dobra obejtrzałam wszytskie odcinki magdy M. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 19:06 magdawaw1 napisała: > ok- Twierdza szyfrów -strasznie na początku się na ten serial > nakręcilam, bo Wołoszanski, bo historyczny no i obsada noezgorsza a > okazal się bez rewelacji... > Oficera 1 oglądąłam parę odcinkow , lepiej bylo z 2 ale faktycznie > nie byl rewelacyjny. > no a glinu=y zaczełam oglądać dla dawno nie widzianego > radziwilowicza ale też jakoś chyba obejrzałam 2 odcinki i tyle.... Akurat Glina czy Oficer wciagaja po ktoryms tam odcinku. Ja na 1 odcinku Gliny to prawie spalem (z wyjatkiem koncowki) Natomiast Twierdza to niestety porazka. Serial mogl byc wielkim hitem, ale wyszlo jak zawsze. Gra aktorska oraz sam sens wielu scen na poziomie familijnym. > no dobra obejtrzałam wszytskie odcinki magdy M. Hahaha, nie bede komentowal, bo jeszcze za bardzo skomentuje i sie na nie kobitki poobrazaja Jakby to nie byl Lumek, tylko "serialowo" to bym sobie pouzywal Tu staram sie az tak bardzo ludkom nie dogryzac Wiem, jestem okropny DD Odpowiedz Link
szmegesz Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 20:14 Z tych wymienianych przez Was seriali polskich, to obejrzałam tylko 1 serię Oficera, gdzie odkryciem był dla mnie Małaszyński, a przestał nim być w Magdzie M. Z trudem przebrnęłam przez 1 serię.Z teraźniejszych przypadł mi do gustu 39 i pół( takie polskie Californication), głównie za dialogi i dobrą rolę Karolaka Odpowiedz Link
agamasia Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 20:16 Też lubię 39 i pół, a Karolak i jego synek rewelacyjni Odpowiedz Link
szmegesz Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 20:21 A piosenka Zabiorę Cię podobała Ci się, bo ja nie mogę się ostatnio od niej oderwać. Nie podejrzewałam Karolaka, że umie śpiewać. Odpowiedz Link
agamasia Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 20:47 Obie piosenki wpadające w ucho DD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 21:00 szmegesz napisała: > Z teraźniejszych przypadł mi do gustu 39 i pół( takie polskie > Californication), głównie za dialogi i dobrą rolę Karolaka Staralem sie w to jakos wciagnac, obejrzalem 4 odcinki, ale nie dalo rady. Teksty i zachowania 40 letniego faceta (o przepraszam, 39 i pol!) na poziomie 15 latka, jakos do mnie nie docieraja. Wiem ze to ma byc luzny, lekki serial, ale czuje sie jakbym ogladal jakis teleranek. W californication mamy "drag sex & rock'n;roll", a w "39 i pol" niestety "Piatek z Pankracym". Odpowiedz Link
szmegesz Re: Seriale pl na mininovie 30.04.08, 07:55 galaxian1 napisał: W californication mamy "drag sex & > rock'n;roll", a w "39 i pol" niestety "Piatek z Pankracym". u nas drag and sex by nie przeszedł i dlatego jest to wszystko light Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Seriale pl na mininovie 06.05.08, 07:47 > Teksty i zachowania 40 letniego faceta (o przepraszam, 39 i pol!) na poziomie 1 > 5 > latka, jakos do mnie nie docieraja. no widzisz, a ja mieszkam z 50latkiem ktory ma takie teksty uwielbiam ten serial, wlasnie w celu porownywania karolka z moim tatusiem;> Odpowiedz Link
agamasia Re: Seriale pl na mininovie 29.04.08, 20:15 galaxian1 napisał: > Tu staram sie az tak bardzo ludkom nie dogryzac Wiem, jestem > okropny DD Kurcze Galaxian, chyba nas lubisz, skoro nam aż tak nie dogryzasz Odpowiedz Link
mendosita Re: Seriale pl na mininovie 06.05.08, 06:56 Natchnęliście mnie i ściagam "Teraz albo nigdy". Fajne to? Ogląda ktoś? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Seriale pl na mininovie 06.05.08, 07:48 nie fajne. jak to moj luby powiedzial, magdam przy tym,to mistrzostwo swiata Odpowiedz Link
agamasia Re: Seriale pl na mininovie 06.05.08, 10:56 Możesz ściągnąć i sama ocenisz, ale zdecydowanie nie polecam, głupoty takie, że się oglądać nie da Odpowiedz Link
luczijka Re: Seriale pl na mininovie 06.05.08, 12:04 Też nie polecam Nuda, nuda i jeszcze raz głupota ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Seriale pl na mininovie 06.05.08, 13:58 Ja obejrzalem ktorys tam odcinek, tak z ciekawosci... I niestety beznadzieja beznadzieja pogadnia! Ani to ciekawe, ani zabawne, ani wciagajace, ani fajnie sie oglada. MadziaM byla moze durnowata, ale fajnie sie ogladalo i byly fajne postacie 2 planowe (Bobrowski, Braciak), a czasami zabawne sprawy prawnicze (choc do Ally Mcbeal to sie nie umuwalo). A tu niestety żenua! Nawet Zmuda-Trzebiatowska wyglada nieatrakcyjnie, zrobili jej uczesanie na podstarzala ciocię (w MadziM byla niezla laska). Nie polecam wiec (ale to ocena tylko po 1 odcinku). Obejrzyj i zdaj relacje Odpowiedz Link
mendosita Re: Seriale pl na mininovie 06.05.08, 20:57 Ha, Wasze porównania z Magdą M trochę mnie przeraziły, bowiem Magdy nie widziałam ani jednego odcinka, bo już same trailery skutecznie mnie do tego zniechęcały. Teraz albo nigdy w zapowiedziach wyglądało fajnie, bo się akcja dzieje chyba na jakichś fajnych wakacjach, tak to wyglądało. Ściągnęłam 2 odcinki, zobaczę sobie. Odpowiedz Link
rodzynia Re: Seriale pl na mininovie 06.05.08, 22:04 mendosita napisała: > Teraz albo nigdy w zapowiedziach wyglądało > fajnie, bo się akcja dzieje chyba na jakichś fajnych wakacjach, > tak to wyglądało. Ściągnęłam 2 odcinki, zobaczę sobie. w tych dwóch pierwszych odcinkach to przynajmniej są ładne widoczki a ja uważam ten serial za głupawy, ale zerkam na niego czasem, no cóż.. ;D Odpowiedz Link
szmegesz Re: Seriale pl na mininovie 07.05.08, 15:05 No rzeczywiście, film głupawy i nawet bardziej głupawy od sławetnej Magdy.ale fajne dziewczyny mają niektóre ciuszki,ale żeby tylko to obejrzeć, to popatrzę sobie na Fashion,czy coś podobnego. Odpowiedz Link
mendosita Re: Seriale pl na mininovie 10.05.08, 10:09 Obejrzałam sobie pierwszy odcinek i faktycznie- delikatnie mówiąc film jest nieco głupawy. A już główna bohaterka to kompletna idiotka. Masakra po prostu. Mam ściągnięte jeszcze dwa odcinki, nie wiem, czy się skuszę Odpowiedz Link