Dodaj do ulubionych

ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16.12.11, 14:25
allegro.pl/shih-tzu-miniaturowa-wroclaw-i1973972777.html - Ludzie nie mają wstydu !!!!!!! Kobieta zasłania się chorobą i sprzedają 2,5 letnią suczkę, a na drugiej aukcji sprzedaje szczeniaki !!!!! I jeszcze pisze "Osoby zajmujące się handlem psami WYKLUCZONE"
I jak tu wierzyc ludziom ??????
Obserwuj wątek
    • adinka11 Re: ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.11, 16:02
      napiszę tylko tyle: MASAKRA I BRAK SŁÓW PO PROSTU.... ZATKAŁO MNIE
      • agatek28 Re: ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.11, 16:44
        Adinko...faktycznie...to smutne...nawet bardzo smutne...Patrzę na oczka tej psiny i zastanawiam się...czy ona już to czuje?:( Czy już wie , że pani chce jej się pozbyć...są takie smutne;( Aż mam ochotę napisać do tej baby...ale...nic to nie da..tylko tyle, że jej nawtykam.;(
        • adinka11 Re: ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.11, 16:57
          Takie ogłsozenia są o tyle chamskie i bezczelne, że: ja kupiłam Lucy moją malusią jak miała lekko ponad pół roku i kolejne jakieś 4-5 miesięcy jej trwało aż się przyzwyczaiła i mi zaufała. Robiła niezwykłe cyrki - sikała w domu ciągle non stop co pół godziny srednio, gryzła co się dało, wszytsko "rozwalała" jak wychodziliśmy (nawet telefon mi pogryzła, że wyswietlacz aż zepsuła)... no wszytsko byle ją oddać z powrotem. Odkupiłam ją od kobiety, która miała na sprzedaż jeszcze 4 miesięcznego pieseczka -sprzedawała też podobno przez zły stan zdrowia... Przecież pieski czują, widzą, przeżywają niezwykle emocjonalnie to wszytsko :( okropieństwo, mam tylko nadzieję, że trafi do ludzi którzy ją pokochają i za nic w świecie nie oddadzą, tak jak my naszą malutką choć kilka razy ręce opadły bezsilnie przy niej i to bardzo poważnie i miałam wątpliwości ogromne co do jej dalszego zatrzymania i dalszych prób, ale w końcu się udało. Teraz jak sobie pomyślę, że miałam takie idiotyczne myśli żeby się pozbyc problemowej suni to najchętniej bym się zapadła pod ziemię :( <idiotka> Teraz niunia ufa, kocha i jest moim cudownym bobasem :) Ale wiem jak to pieski ciężko przechodzą... niestety dla niektórych to tylko psy :(
          • an3czka2 Re: ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.11, 14:02
            Tak właśnie ludzie robią, nie osądzam tej kobiety, ale za często się takie ogłoszenia czyta:(. Dlatego ja tak wybrzydzam przy wyborze domków dla maluszków:). Powiem wam że jestem okropna, wypytuję o każdy szczegół dotyczący mieszkania, nastawienie do piesków itd. Wczoraj jak zaczęłąm nowych potencjalnych nabywców straszyć że pieski wymagania maja ogromne, to uciekli aby się zastanowić. Byłam pewna że nie wrócą(pan mąż p.Karoliny coś mi się nie podobał), ale po paru godzinach zadzwonili i znowu wręcz zapytałam o zły nastrój męża podczas wizyty, ale szybko mi wyjaśniła że mąż był od 4.00 rano w pracy i był mocno zmęczony. Stąd jego podejście do kupna pieska w tym dniu. Wieczorem jednak sam mąż się włączył do rozmowy i przeprosił że był taki ponury, to mnie uspokoiło i przyjechali zabrać maluszka. Widać było radość na ich twarzach:). Rano już z nimi rozmawiałam i malutki nie piszczy już, nakupowali mu mnóstwo zabawek, łakoci i się bawi zadowolony:). Dostałam też zdjęcia od P.Marty Luzaczka(Yoko). Postaram się wstawić wieczorem zdjęcia:) Pozdrawiam Ania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka