katarz_ynka 13.07.10, 14:15 Chciałabym spytać czy ktoś może orientuje się jak wygląda praca w tej firmie w charakterze telemarketera? Vindico mieści się na Placu Kościuszki 13. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o matko... Re: Firma Vindico IP: *.tktelekom.pl 13.07.10, 14:21 odradzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o matko... Re: Firma Vindico IP: *.tktelekom.pl 13.07.10, 14:22 stanowczo odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 18:23 również odradzam, dzwonić z książki telefonicznej można i w innych firmach za lepsze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
katarz_ynka Re: Firma Vindico 13.07.10, 19:42 a Mogłabym prosić o więcej szczegółów? mam tam rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem czy warto tracić czas;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 08:30 A ja wręcz przeciwnie... stanowczo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 10:15 Rozmowy tam trwają już od lutego, a mamy lipiec :D Pomyślmy dlaczego ciągle kogoś wzywają na rozmowy.. kolejny fuks i money project Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 12:26 Rozmowy trwają bo szukają dobrej i zgranej ekipy do pracy. Jeśli ktoś przez dwa miesiące nie ma wyników to trudno żeby taka osoba dalej pracowałą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 10:57 Może ich oferta jest do bani? Najlepiej popytać osoby które już tam robiły, bo nawet na ciechanowskie warunki 900zł - koszt paliwa to dużo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:09 Tak zapytajcie te osoby...wszystkie które nie miały wyników...w tej chwili pracuje 8 osób które mają gadane i chce im się pracować, jakoś nie mowią ze jest malo kasy bo mają wyniki a wynik = premia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 19:08 O Normalnie jak bym słuchał ludzi z fuks-a.. Ile zrobisz, tyle zarobisz. Zdanie które niweluje późniejsze niezadowolenie pracownika i ułatwia zwalnianie. Pewnie :) tam pracuje albo jest szefem że tak dobrze pisze o tej firmie, wystarczy w googlach wpisać vindico i poczytać opinie innych. Żal. Dlaczego nie powstają w ciechu jakieś normalne, uczciwe firmy? Też pracuję w sprzedaży w firmie w której o pracowników się dba, kształtuje i trzyma jak najdłużej i wyniki też są. Jeśli ekipa szkoleniowo-kierownicza do d.. to i pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Firma Vindico IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.10, 11:29 ale o co Wy się kłócicie... Droga Katzarz_ynko jeśli Cię tak bardzo interesuje jak wygląda praca w tej firmie to po porostu powinnaś iść i zobaczyć jak to rzeczywiście wygląda... jeśli sądzisz,że na tym forum (czy na jakimkolwiek innym)uzyskasz obiektywną opinię to Żal mi Ciebie... jest to chyba oczywiste, że autorami negatywnych opinii na tym forum są byli pracownicy, którzy pojęcia nie mieli o tym co robią, bo nie każdy nadaje się do takiej pracy... z tego co wiem do głównych działań tej firmy należy windykacja, a nie oszukujmy się to nie jest łatwy kawałek chleba, wiec :/ niech nie porównuje pracy w tp na sprzedaży z pracą o której nie ma większego pojęcia... natomiast pozytywne wpisy jakie się pojawiły jak sama widzisz są autorstwa ludzi zadowolonych z tej pracy, bo wiedzą co mają robić i potrafią się samorealizować w pracy... wcale mnie nie dziwi, że szefowie tej firmy zwalniają ludzi którzy są bezproduktywni... zastanówcie się czy mając firmę pozwolilibyście sobie na zatrudnianie ludzi, którzy nie przynoszą zysków...?? podstawą utrzymania się na rynku jakiejkolwiek firmy jest dochód, który ma być efektem pracy niezatrudnionych ludzi... nigdzie na żadnej sprzedaży nie trzymają pracowników nie spełniających podstawowych norm... ale najwyraźniej nie dla wszystkich jest to oczywiste i z powodu urażonej dumy trzeba teraz kogoś na forum obsmarować... Do Katzarz_ynki i wszystkich przyszłych kandydatów do pracy: jeszcze raz powtórzę: jesli chcesz obioektywnej opini na temat Firmy to idź, zobacz i sampdzielnie oceń a nie szukasz obiektywności na jakimkolwiek forum... pozdrawiam wszystkich czytelników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Firma Vindico IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.10, 11:38 ale o co Wy się kłócicie... Droga Katzarz_ynko jeśli Cię tak bardzo interesuje jak wygląda praca w tej firmie to po porostu powinnaś iść i zobaczyć jak to rzeczywiście wygląda... jeśli sądzisz,że na tym forum (czy na jakimkolwiek innym)uzyskasz obiektywną opinię to Żal mi Ciebie... jest to chyba oczywiste, że autorami negatywnych opinii na tym forum są byli pracownicy, którzy pojęcia nie mieli o tym co robią, bo nie każdy nadaje się do takiej pracy... z tego co wiem do głównych działań tej firmy należy windykacja, a nie oszukujmy się to nie jest łatwy kawałek chleba, wiec :/ niech nie porównuje pracy w tp na sprzedaży z pracą, o której nie ma większego pojęcia... natomiast pozytywne wpisy jakie się pojawiły, jak sama widzisz, są autorstwa ludzi zadowolonych z tej pracy, bo wiedzą co mają robić i potrafią się samorealizować w pracy... wcale mnie nie dziwi, że szefowie tej firmy zwalniają ludzi, którzy są bezproduktywni... zastanówcie się czy mając firmę pozwolilibyście sobie na zatrudnianie ludzi, którzy nie przynoszą zysków...?? podstawą utrzymania się na rynku jakiejkolwiek firmy jest dochód, który ma być efektem pracy zatrudnionych ludzi... nigdzie (na sprzedaży również) nie trzymają pracowników nie spełniających podstawowych norm... ale najwyraźniej nie dla wszystkich jest to oczywiste i z powodu urażonej dumy trzeba teraz kogoś na forum obsmarować... Do Katzarz_ynki i wszystkich przyszłych kandydatów do pracy: jeszcze raz powtórzę: jeśli chcesz obiektywnej opinii na temat Firmy to idź, zobacz i samodzielnie oceń a nie szukasz obiektywności na jakimkolwiek forum... pozdrawiam wszystkich czytelników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 16:27 a skąd wymysł że na sprzedaży w tp robie? ;P? nigdy w tej pseudo super firmie vindico nie robiłem ale wiem co i jak. Jak widać tylko jednostki idealne tam nadają się do pracy :D zalatuje to troche new age. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 16:32 a poza tym jaka windykacja???? chyba ;p tylko po nazwie firmy sobie zrozumiał że ta firma windykacją się zajmuje. Jeśli już to dzwonienie, łażenie po firmach i wciskanie usług windykacyjnych. To samo można robić i sprzedawać np ubezpieczenia a zarobki nie ma co nawet porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samantha Re: Firma Vindico IP: *.chello.pl 20.07.10, 17:37 Śmieszą mnie wypowiedzi osób które wygłaszają krytycznie opinie na temat pracy w tej firmie, a nie mają zielonego pojęcia o co tam chodzi:D Łażenie po firmach i wciskanie usług windykacyjnych?:D żal.pl, osoba o nicku :/ ma chyba przykre doświadczenia związane z pracą, bo poziom jej wiedzy wskazuje na to, że poza pracą na rozbiórce w cedrobie, nie mogła znaleźć niczego ciekawszego. I bardzo dobrze:) nikt chyba nie chce pracownika, który w trakcie pracy siedzi na forum i wypowiada się na tematy, które mamusia bądź tatuś przeczytali mu na dobranoc...chyba, że piszę z domu...sądząc po domenie kolejne dziecko neostrady, które myśli, że wszystkie rozumy zjadło...na mój gust to drogi człowiecze nie przyjęli Cie do tej firmy i wylewasz smutki na forum...ale nauka nie idzie w las pamiętaj, kiedyś z pewnością znajdziesz pracę która nie będzie wymagać od Ciebie używania głowy...jest lato i łopata czeka:) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :\ Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 18:40 Nie mógł pozjadać wszystkich rozumów uprzedziłaś go ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 18:56 To skoro tyle wiesz droga Samantho to proszę wypowiedz się co robi się w tej firmie i uświadom mnie :) Poza tym poziom który reprezentujesz oceniając ludzi po tym gdzie mają internet - to się nadaje na zal.pl typowa pusta osóbka, nie zna a ocenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracowniczka Re: Firma Vindico IP: *.digineo.de 20.07.10, 21:13 Panie ;/ ;\ - czyli osobo nikt, po co wypowiadasz się na jakiś temat skoro nie pracowałeś ani tam nie pracujesz? Popieram Samanthe, szkoda czasu na rozmowy w piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vindico Re: Firma Vindico IP: *.opera-mini.net 28.09.10, 21:19 Poza tym zapomniałeś dopisać, że nazywasz się Krzysio, poszukujesz pracy od dawna, wszędzie byłeś, wszystko wiesz i uważasz że wszyscy pracodawcy w Ciechanowie dymają na kasę. Sprzedajesz ubezpieczenia, ale Ci nie wychodzi. Gdybyśmy zrobili ranking największych leni śmierdzących w mieście to byłbyś na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiero Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 20:44 myślę że udzielanie imion osób które były na rozmowie już świadczy o znikomym poziomie tego pracodawcy ja osobiście już bym tam nie złożyła CV. A po za tym firma ta to FIRMA KRZAK. A jej kierownik TICO jeździ bo dopiero początki i jak każdy Ciechanowski biznesmenik się jeszcze nie dorobił niczego lepszego ale po pewnym czasie dorobi się na waszych wypłatach których wam nie wypłaci bo zawsze znajdzie jakieś ale przy umowie zlecenie:) POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuoz Re: Firma Vindico IP: *.gigatux.com 20.07.10, 17:57 zgadzam się w 100%, dla niektórych będzie lepiej jeśli prace związane z używaniem mózgu zostawią innym, oczywiście bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:13 a ja skolei się wypowiem, bo tam "pracowałem" i niestety za cały miesiąc nic nie dostalem, firma krzak jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Firma Vindico IP: *.171.188.71.static.crowley.pl 21.07.10, 10:03 To po co chodzicie pracowac do takich du...watych firm? :) Skoro teraz siedzicie i narzekacie. Firm krzakow w Ciechu jest na peczki i takich bedzie cala masa jeszcze. Pobedziecie taka chwilke na rynku i szybciutko sie przekwalifikuje i zmieni nazwe :) i zacznie robic cos innego. To domena ciechanowskich biznesmenikow :) dymac ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 10:40 Ludzie sie daja wydymac bo za malo jest takich watkow jak ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Firma Vindico IP: *.maconet.cz 27.09.10, 21:48 Dokładnie tak, byłem na rozmowie o pracę...oczywiście o pracę tylko w założeniu, w praktyce to wyzyskiwanie i cwaniactwo szefostwa. Proponują pracę po 7 godzin od poniedziałku do piątku na umowę o dzieło albo zlecenie za 700 zł, śmiech na sali. KONIEC FIRMOM KRZAK!! Dobrze, że istnieje forum, przynajmniej ludzie nie będą tracić czasu. Prowizja oczywiście nie na papierze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Vindico IP: *.formlessnetworking.net 28.09.10, 21:49 www.humor.wabi.pl/smieszne_teksty,madrosci,o_szefie_wiedziec_wiecej.html cała prawda o vindico i wielkim panu kierowniku z tej firmy którego z wielką ulgą pożegnali z mikołajczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Firma Vindico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 11:16 I co, przyjełas sie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t2m Re: Firma Vindico IP: *.tktelekom.pl 05.10.10, 19:16 ja tam bylem na placu kosciuszki 13, ostatnie pietro i nic tam nie ma, nic. byl ktos tylko kto remontowal w srodku pomieszczenia i tylko to. taka firma widocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VINDICO2014 Re: Firma Vindico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.14, 20:10 Wie ktoś może, czy w tej firmie obecnie zmieniło się coś na lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś