swiezynka77 12.12.20, 13:28 kto był już na nartach w tym sezonie? trzeba jeździć w masce czy tylko w kolejce do wyciągu obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chlodne_dlonie Re: narty w masce? 12.12.20, 16:14 Być - jeszcze - nie byłam, ale myśl jawi mi się jako absurdalna, sama w sobie 😉 Chociaż z drugiej strony, zawsze będzie można zainaugurować maskę termiczną, nabytą kilka sezonów temu w razie mocno ujemnych temperatur na alpejskich stokach. Nie przydała się wówczas, może dam jej szansę w tym pandemicznym sezonie heh Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: narty w masce? 12.12.20, 16:26 jak czytam zalecenia to chyba tylko na wyciągu trzeba mieć maskę. też mam taką kominiarkę z częścią napyskową ale w niej może być za ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: narty w masce? 12.12.20, 17:22 Byłam w niedzielę w Zieleńcu. Warunki dla ..... desperatów więc ludzi niewiele. Maski ??? Daj spokój ...... w masce przez cały dzień widziałam 2 osoby. Dopiero po 3 godzinach jazdy usłyszałam, że na kanapie (6osobowej) mają jeździć po 3 osoby. Komunikat przez cały dzień słyszałam 2 razy ...... jak nagrywali coś do telewizji. Jak kamery zniknęły .... znowu po 6 osób na kanapie Odpowiedz Link Zgłoś