aga19773 03.03.07, 09:52 jestem w czwartym mies. ciazy i chcialabym jeszcze troche popracowac. nie oczekuje od pracodawcy zadnych swiadczen po porodzie chce tylko troche dorobic.moze chalupnictwo? czy mozecie mi cos poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexolo Re: ciaza i praca 03.03.07, 11:01 proponuje allegro...jesli masz komputer...i net..i dostep do aparat, fotograficznego.....to chyba najprostrzy...najprzyjemniejszy sposób na dodatkową kase...dodatkowa ale nie znaczy małą !!!! kiedys sie tak utrzymywałam ....dziś robie to dla przyjemności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baja1213 Re: ciaza i praca 04.03.07, 19:37 Dziewczyno!!!! a czy ty bedziesz miała czas na chałupnictwo jakiekolwiek jak urodzisz dziecko? Obecnie jak jestes w ciazy to co juz nie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: ciaza i praca 05.03.07, 20:52 aga19773 napisała: > nie oczekuje od pracodawcy zadnych swiadczen po porodzie chce tylko troche > dorobic. nie rozumiem ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
medcom Re: ciaza i praca 09.03.07, 19:36 hmm...nie wymagasz żadnych świadczeń od pracodawcy??? jesteś w ciąży i jesteś chroniona prawem!! masz większe prawa nic zwykły pracownik! ( tylko wtedy, kiedy masz etaty!) Z resztą dopiero po porodzie robi sie przysłowiowy lej, na wszystko trzeba pieniążków, a z chałupnictwa są marne pieniądze,jedynie co mogę Tobie polecić to allegro, ebay. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś