lady_malina 26.06.12, 00:05 Pukalam do Was, ale mnie nie przyjęlyście. Mam termin na lipiec, nie znam plci. Rozumiem, że do forum nie można dolączyć pod koniec ciąży, jak już się nie pracuje, a jest ono tylko dla tych na zwolnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusia-agusia Re: Lipcówki 2012 26.06.12, 13:11 Hmmm, ja jestem na lipcówkach i wciąż przyjmowane są nowe osoby. Nie rozumiem skąd ta kąśliwa uwaga. Mamy tam i dziewczyny pracujące i te na zwolnieniu i pełnoetatowe mamy. Może wysłałaś puste zgłoszenie? Spróbuj po prostu jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Lipcówki 2012 26.06.12, 13:27 Nie zostałąś przyjęta do lipcówek ponieważ w zgłoszeniu napisałaś że masz termin na sierpień.W takim wypadku powinnaś pukać do sierpniówek. Tutaj z kolei piszesz że masz termin na lipiec a sygnaturka pokazuje że termin minął Może usiądź kobieto wygodnie,wyciągnij kalendarz i zastanów się kiedy masz termin porodu Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Lipcówki 2012 26.06.12, 16:02 Rozumiem, że do forum nie można dolączyć pod koniec ciąży, jak już się nie pracuje, a jest ono tylko dla tych na zwolnieniu? Tylko w zgloszeniu do sierpniówek nie pisz takich zlośliwych uwag.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 sellaronda 26.06.12, 19:54 zmniejsz sygnaturke do regulaminowych 4 linijek tekstu.Patrz watek na szpilce u gory forum. Odpowiedz Link Zgłoś
trusia-agusia Re: Lipcówki 2012 28.06.12, 17:57 forum.gazeta.pl/forum/f,125462,Mamy_lipcowe_2012.html Tam jest taki formularz, trzeba wysłać zgłoszenie, napisać kilka słów o sobie i poczekać aż matka wszystkich matek Cię wpuści Odpowiedz Link Zgłoś