06.07.05, 13:00
Witam smile
W piątek idę na zdjęcie krążka. Siedzi on sobie w środku 20 tygodniu wink W
związku z tym - czy przy zdjęciu można spodziewać się jakiegoś krwawienia,
większego śluzu, itp... Nie wiem na co się przygotować.
Pozdrawiam - Paulina
Obserwuj wątek
    • ann99 Re: pessar 06.07.05, 15:11
      A ja mam pytanko czy z krazkiem moglas prowadzic w miare normalny tryb zycia??
      czy musialas lezec??Mi sie skraca szyjka i doktor powiedzial,ze jak bedzie sie
      dalej skracac to to jest jedna z "mozliwosci"....
      • unia78 Re: pessar 06.07.05, 15:34
        Niestety musiałam zapomnieć o normalnym życiu, robótkach domowych, zakupach,
        nawet spacerach sad Oprócz skracającej się szyjki doszły skurcze. Więc leżę
        ponad 4 miesiące. Nie powiem, że plackiem. Kiedy czułam się lepiej starałam się
        pomóc mężowi. Niestety niewiele. Kiedy było super dobrze (końcówka maja)
        kupiliśmy wszystko co trzeba dla maleństwa. I to było najlepsze co mogliśmy
        zrobić, bo w czerwcu byłam 2 tygodnie na patologii i teraz na raty piorę,
        prasuję. Z tym, że teraz to brakuje mi sił i ciągle chce mi się leżeć. Głowa do
        góry. Sama po sobie wiem, że jak się robi co lekarz przykaże może być dobrze.
        Ale jak jest dobrze nie można przeginać, bo niewiele trzeba żeby stan się
        pogorszył.
        Pozdrawiam - Paulina
    • paris4 Re: pessar 06.07.05, 17:51
      Mnie ściągnięcie pessara czeka w piątek i szczerze mówiąc doczkeac się nie mogę
      bo chcę już rodzicsmile)) Ale tez zupełnie nie wiem czego się spodziewac
    • ann99 Re: pessar 06.07.05, 21:58
      Ja mam wizytę kontrolną na nastepny piątek i wtedy dr zobaczy czy szyjka się
      nadal skraca czy nie...Ostatnio powiedzial,ze mam tylko się oszczędzać, nie
      dźwigać, przemęczać się itp. więc siedzę w domku, trochę poleże, trochę przed
      komputerkiem, troche pospaceruję...Mam nadzieję,że wszytsko będzie OK...
      Pozdrawiam!
      Ann i 28 tygodniowa dzidzia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka