canadian 24.05.03, 20:10 I na razie zostane z wami moi kochani forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canadian Re: Wrocilam 24.05.03, 20:14 Przedstawiam sie tym co mnie nie znaja: 26 lat, mieszkam w Calgary. Urodzona w Kanadzie, wychowana w Polsce. Nie cierpie jak Polaczki robia bledy po polsku wiec uwaga! No a teraz do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: Wrocilam 24.05.03, 20:27 canadian napisał: > Przedstawiam sie tym co mnie nie znaja: Huja to kogo obchodzi, wypierdalaj na bambus. > 26 lat, mieszkam w Calgary. Nie mialas juz gdzie mieszkac tylko w tej pierdolonej dziurze, gdzie jesien trwa tylko miesiac, ale za to zima az 11, hehehe > Urodzona w Kanadzie .... jako nieslubne dziecko na skutek kiepskiej jakosci taniego kondona. Urodzilas sie bo nie mialas wyjscia, hehehe? , wychowana w Polsce. To gorzej niz blad, to zbrodnia, hehehe > Nie cierpie jak Polaczki robia bledy po polsku wiec uwaga! A ty kto jestes glupia kurwo? Kanadyjka z odzysku, hehehe? Zajebal ci kto kiedy paszportem po uszach? Ty nie cierpisz? Uwaga? Myslisz, ze jak w trailer parku mieszkasz, hehehe, to juz ci wszytko wolno? Zobaczymy jak dlugo mnie scierpisz klempo bezczelna. > > No a teraz do roboty. Do roboty to jest cham i traktor, ew. ty. Ja chodze do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: I huj ci w dupe za to, hehehe 24.05.03, 20:19 O widze ze bede miala kolege tutaj. Witaj bydle. Skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: I huj ci w dupe za to, hehehe 24.05.03, 20:20 Musze Ci zwrocic uwage budlaczku, ze pisze sie "chuj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: I huj ci w dupe za to, hehehe IP: 130.94.106.* 24.05.03, 20:24 Splywaj Kanadyjczyk. Mama wie ze walisz konia ? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: I huj ci w dupe za to, hehehe 24.05.03, 20:28 Nie mam konia wiec go nie wale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: I huj ci w dupe za to, hehehe IP: 168.143.113.* 24.05.03, 20:33 To poskacz troche,moze odpadnie sam. Po co ci sie dynda? Odpowiedz Link Zgłoś
canadianka Tylko lizesz ? 25.05.03, 19:55 canadian napisał: > Nie mam konia wiec go nie wale. Tylko lizesz ? Odpowiedz Link Zgłoś