agacikxs 08.03.08, 00:05 dziewczyny powiedzcie mi tylko czy przy bulimii wszyscy widzą mnie szczupłą kiedy ja sama stojąc przed lustrem widzę jaka jestem gruba???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaaa Re: bulimia 08.03.08, 09:08 Idiotyzm pytania powala. Pewnie jest tak, że jak jesteś gruba to taką Cię widzą, a jak chuda to odpowiednio. Spytaj się swojego otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
julka06.07 Re: bulimia 08.03.08, 14:22 do ankaaa: jesteś zaje...a. Imponujesz mi swoja wrednością :) serio Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaa Re: bulimia 08.03.08, 15:26 To dziwne cechy Tobie imponują ;) BTW, gdzie tu ta "wredota" <sic!> ? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_krowa Re: bulimia 08.03.08, 19:58 mysle ze troche za ostro anke potraktowano. Ona nie jest wredna, tylko glupiutka. Ale na szczescie czas i doswiadczenia czesto zabijaja ignorancje. Do autorki tematu: Sprawdz swoja wage i wylicz BMI. Zobacz czy jest w normie. Absolutnie NIE rob sobie zdjec albo nie patrz na zdjecia osob z podobna waga - mnie zdjecia bardziej oklamuja niz lustro. Pytanie sie ludzi niewiele pomoze bo zawsze mozemy sobie ich odpowiedzi przetlumaczyc w inny sposob. Mysle ze BMI i zaufanie (choc czesciowo) tabelom moze dac ci zarys tego co ludzie uwazaja za szczuplosc lub nadwage. Odpowiedz Link Zgłoś
agacikxs Re: bulimia 09.03.08, 19:00 do stara_krowa. Dziękuję Ci za odpowiedz. Chociaż Ty jedna potraktowałaś mnie poważnie:) Odpowiedz Link Zgłoś