IP: *.tvgawex.pl 13.01.16, 21:03
Miałem okazję jechać koło 18 ul.Kamionka i Wodna,jazda figurowa na lodzie . Pozdrawiam drogowców .
Obserwuj wątek
    • aguuss Re: Lód 13.01.16, 21:52
      To chore , z górki jeździli tak wolno że szłam i było takie samo tempo a pod górkę nie dawali radę podjechać.
      • Gość: kierowca 2 Re: Lód IP: *.chelmno.mm.pl 13.01.16, 22:49
        Domyślam się, że chełminski patent, tj. traktor alarmowy z mieszanką piasku i soli stoi twardo pod urzędem miasta (tak było ok. 13.00) albo obsługuje inne ważne i newralgiczne odcinki, np. ul. Sokola i Krucza.
    • akinomakcagor Re: Lód 13.01.16, 22:48
      Mieszkam na ul.Dominikańskiej i widziałam jak samochody nie mogły podjechac pod Wodną i Dominikańską.To prawda,że jazda figurowa na lodzie.
      • Gość: wesoły autobus Re: Lód IP: *.chelmno.mm.pl 13.01.16, 22:52
        Na Kopernika od 1 w dół do 7 też jazda bez trzymanki. Alleluja i do przodu.
        • Gość: ślizgacz Re: Lód IP: *.chelmno.mm.pl 14.01.16, 16:38
          A co ty byś chciał autostradę na Kopernika? Pieniacze z 10 - tki mają dodatkowy powód do radości, moherowe majtki aż wibrują jak je podglądają.
    • Gość: ... Re: Lód IP: *.chelmno.mm.pl 14.01.16, 16:26
      wine za wszystko poniso straż miejska, a nie drogowcy.
      drogowcy to wynajęta firma która wyrusza w momencie jak straż miejska ich zawezwie
    • wariatka10 Re: Lód 14.01.16, 19:38
      Chora sprawa. I wez tu człowieku podjedz.
    • Gość: keczol Re: Lód IP: *.dynamic.mm.pl 14.01.16, 22:53
      Straż Miejska wezwie, ale nie zmusi itp. Oni dzwonią, a co dalej zależy od UM i Zarządu Dróg, taka prawda ;p Wiec nie czepiajcie się kogoś, kto nie ma tu winy.
      Ale faktycznie, to co się wyprawia na ulicach, to chore. Ale pamiętajcie głosować tak samo za 3 lata na wyborach :) BO po co zmieniac... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka