cookie_monsterzyca 18.12.08, 18:57 jedzie. 5 stycznia. wraca na wielkanoc . na 3 dni. a potem znowu . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookie_monsterzyca Re: jednak 18.12.08, 19:00 nie będę ryczeć nie będę ryczeć nie będę ryczeć nie będę ryczeć nie będę ryczeć nie będę ryczeć nie będę ryczeć nie będę ryczeć Odpowiedz Link
wilowka Re: jednak 18.12.08, 19:08 kurwa Ci mówię nie rycz. Wróci. Będziesz dla niego piękniejsza i jeszcze ciekawsza. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: jednak 18.12.08, 19:15 wróci. za rok . za 365 dni. trzystakurwasześdziesiątpięć dni. no. 355 bo pare dni bedzie w polsce. świetnie. Odpowiedz Link
wilowka Re: jednak 18.12.08, 19:24 cookie_monsterzyca napisała: > wróci. za rok . za 365 dni. trzystakurwasześdziesiątpięć dni. no. 355 bo pare > dni bedzie w polsce. świetnie. łoj to gorzej, nie orientowałam się... hmm to mogę sobie usiąść i płakać razem z Tobą, bo szczerze mówiąc na pocieszenie nie mam konceptu... Może chcesz pajunka? Podobno pomaga. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: jednak 18.12.08, 19:26 chce pajunka. :* no. na rok jedzie. i z tego roku 20 dni bedzie w polsce. z tego trzeba odjąć czas na podróż tam i spowrotem. popłakasz ze mną? :* Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jednak 18.12.08, 19:28 Ja mam koncept na pocieszenie. Pomyślcie laski o tych, którzy nie mają na kogo czekać, które nie mają do kogo wysłać smsa "PS I love you", do kogo zadzwonić, o kim myśleć z bananem na ryju i które nie mają nawet za kim zatęsknić. Odpowiedz Link
wilowka Re: jednak 18.12.08, 19:34 Nie dołujcie mnie, ani siebie, akurat mogę Wam powiedzieć, że też tak miałam kiedyś. A teraz jako że mam jak mam, to się martwię co by było jak by miało tak nie być? Ile człowiek ma połówek na świecie? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jednak 18.12.08, 19:37 Ale ja się nie dołuję. Powiem tylko, że z doświadczenia wiem, że dużo lepiej jak jest Ktoś, kto jest daleko i się za nim tęskni niż jak się tęskni za nie wiadomo kim, kto jest nie wiadomo gdzie, nie wiadomo kiedy tu będzie itd. Tylko o to mi chodzi. Że jak się ma za Kim tęsknić, to się ma szczęście. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: jednak 18.12.08, 19:52 a ja sama juz nie wiem. bo też przecież długo tak miałam. i wiem,że to fajne nie jest. ale to takie tęsknienie melancholijne, chuju-muju, owszem ciężkie do zniesienia. ale tęsknota za kimś bardziej chyba dokucza. jak wiesz,że masz tą osobę ale nie masz jednocześnie. Odpowiedz Link
baba_krk Re: jednak 18.12.08, 19:53 a nie możesz w międzyczasie sama do niego pojechać kilka razy? a poza tym to całkowicie zgadzam się z Liisą Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: jednak 18.12.08, 20:03 jeżeli będzie taka możliwość to jasne że pojadę. ale dziś jest mi ciężko po prostu. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jednak 18.12.08, 20:12 Bo i Liisie zdarza się mądrze gadać :) Wódki jej!!! Odpowiedz Link