qeenie 22.02.10, 15:39 Jakie własciwie ma dzialanie? Antywirusowe, wzmacniajace immunologie... dla forumowiczki specjalnej troski prosze o wyjasnienie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qeenie Re: Oxymatrin 22.02.10, 15:49 znalazlam cos takiego, co proponujecie? Oczywiscie przyjacielska porada, nie jakies "reklamy' bo jestesmy przewrazliwieni ostatnio. www.acuatlanta.net/oxymatrine-tablets-grams-p-22021.html no i notka: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Jak to interpretowac. SST takye nie ma, prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Oxymatrin 22.02.10, 16:27 Klauzula oznacza że nie został przebadany przez FDA więc nie może być stosowany do leczenia. Podobnie jak u nas używanie określenie "suplement diety" dla lekarstw które nie przeszły niezwykle kosztownych procedur. BTW: Hepatil w saszetkach (to samo co HepaMerz 3000 przestano produkować w Polsce ponieważ fabryki nie było stać na przedłużenie zezwolenia analogicznego jak w FDA. Opis ogólny oxymatryny z automatycznego tłumacza: tinyurl.com/yh86txo Oryginał: www.natap.org/2005/HCV/010305_01.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Oxymatrin 15.03.10, 21:10 "MFG" to skrót od Manufacturing (date of). Czyli data produkcji - styczeń 2010. O ile w przypadku SST wyraźnie zalecają aby nie brać w czasie jego używania innych chińskich ziół, o tyle w przypadku oxymatryny odwrotnie. Zwykle wspomina się o niej i innych ziołach albo równoczesnej akupunkturze. Jakie zioła - nie wiem. Te o których piszesz w innym wątku moim zdaniem zawsze są pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś
qeenie Re: Oxymatrin 15.03.10, 21:23 Bardzo dziękuję za odpowiedź ;-) "asa nisi masa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 do jana-w 24.02.10, 22:41 od jak dawna to stosujesz? monitorujesz w jakiś sposób efekty działania (transmitazy, wiremia, usg, etc..)? (rozumiem, reklamować nie będziesz sklepu z US, ale) jaka cena jest dobra (lek i przesyłka)? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: do jana-w 24.02.10, 22:49 Od ok 3 tygodni czyli na razie nie ma czego porównywać. Źródło zakupu jak w linku Queenie. A "się monitoruję" regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: do jana-w 24.02.10, 23:02 dziękuję jak długo planujesz stosować? (pół roku, dłużej?) proszę, abyś zamieścił porównanie, jak już je będziesz posiadał moja babcia (która robi dla mnie aloesowe nalewki - jedyny alkohol jaki przyjmuję ;) bardzo zainteresowała się sophorą - czy ma twoim zdaniem sens bawić się w samą sophorę, czy postać tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: do jana-w 24.02.10, 23:07 1. Wg opisu należy 3 miesiące, a później jeszcze 3 miesiące ale już tylko po 1 tabletce dziennie. 2. Nie wiem, ale o ile się orientuję istotne jest duże stężenie. Czyli raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 koszt przesyłki? 25.02.10, 10:48 ile kosztowała przesyłka z tej firmy? www.maxnature.com/oxtati.html tu jest parę $ taniej i przesyłka za +/- 17$ Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: koszt przesyłki? 25.02.10, 11:03 25 $. Znalazłaś taniej. Nie wiem tylko czym różnią się te z czerwoną nalepką od pomarańczowej i zielonej. Wygląda na to że zawartość taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: koszt przesyłki? 25.02.10, 11:20 a ty z jaką naklejką masz? zanim kupię napiszę do nich, niech się wypowiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: koszt przesyłki? 25.02.10, 17:41 Ja mam czerwoną. A kremik dobrze i tanio to polecam truskawkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: koszt przesyłki? 25.02.10, 17:01 odpisali mi na maila z pytaniem o kolory opakowań - zdjęcie jest poglądowe (wspólne) dla wszystkich produktów white tiger co do przesyłki, to polecają dopłacić 7$, wówczas "it's fast, trackable, very secure: ;) ale i tak wychodzi taniej w tym sklepie co znalazłam - na 6 opakowaniach 15 dolców ... kupię sobie jakiś fajny kremik ;) nie dość że będę zdrowsza, to jeszcze bardziej urodziwa ;P a potem podbiję świat "to pinki jest i mózg, mózg, mózg, mózg ..." Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: koszt przesyłki? 25.02.10, 22:23 Ale po co ci 6 opakowań? 3 na prawie 3 miesiące (3*1 tabl.) i 1 na kolejne 3 (1*1 tabl.). Czyli 4 opakowania (moim zdaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: koszt przesyłki? 25.02.10, 22:33 masz rację :) rozpędziłam się za bardzo, dziękuję za uwagę a propos, czy ten preparat, zalecenia stosowania go, przewidują sposób podawania taki sam dla wszystkich genotypów, wysokości wiremii itd.? czy natknąłeś się gdzieś na takie informacje? moja wiremia opiewa na 8 cyfr ... może czeski błąd z 6 opakowaniami to głos ehm opatrzności? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: koszt przesyłki? 25.02.10, 23:31 Nie spotkałem żadnych informacji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek125 Re: koszt przesyłki? 15.03.10, 21:45 Gildo28 zamów 8 szt ja od Ciebie odkupie 4 bo zupełnie nie mam pojęcia jak się do tego zabrać a mam syna chorego na WZW typu C który nie może być leczony interferonem z powodu niskich płytek krwi, albo dokładnie mi napiszcie jak się do tego zabrać nie znam angielskiego i zupełnie nie mam pojęcia jak przesyła się zapłatę w dolarach. Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Instrukcja 16.03.10, 11:28 zarejestruj swoją kartę płatniczą w PayPal, tu www.paypal.pl/pl wchodzisz na ten link sklepu www.maxnature.com/oxtati.html ciśniesz przycisk na stronie "order" w okienku "Qty." wpisujesz ilość opakowań jaka cię interesuje wciskasz przycisk "update" naciskasz "check out with PayPal" wcześniej zarejestrowana karta w PayPal (pierwszy link) jest obciążona płatnością, która jest przeliczana automatycznie z $ na PLN oczywiście gdzieś po drodze wpisujesz swój adres itd. jeśli coś jeszcze jest niejasne to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek125 Re: Instrukcja 16.03.10, 23:10 Bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź i możliwość zadawania pytań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś