yoma 13.11.11, 13:58 swoje ukochane szorty do pracy na roli koniec sezonu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: uprałam 13.11.11, 14:21 caly sezon nie pralas ??? ;D japonki i hamak schowałam już jakiś czas temu ale ciągle mogę wieszać pranie "na krótkim rękawie" :) latają jeszcze pszczoły, szerszenie, wieczorem widać netoperki, a szpaki maja podejrzanie kolorowe piórka :} Odpowiedz Link
yoma Re: uprałam 13.11.11, 15:09 Może raz czy dwa. Na cholerę prać, skoro mam zwyczaj wycierać uciapane glebą łapki o portki :) Jak mam wyjść na Wieś, to zmieniam. Kamelię jednak zabrałam i na klatce w moich kwiatkach była mucha - na bezsenność cierpi, czy co? Chciałam ją złapać dzbanecznikowi na pożarcie, ale mi uciekła. Odpowiedz Link
andziaos Re: uprałam 13.11.11, 21:06 yoma napisała: > na klatce w moich kwiatkach była mucha - na bezsenność cierpi, czy co? Chciałam ją złapać dzbanecznikowi na pożarcie, ale mi uciekła> . Normalnie się wzruszyłam - Yoma łapie muchy dla dzbanecznika :) Odpowiedz Link
yoma Re: uprałam 13.11.11, 21:31 No bo podejrzewam, że wszystkie muchy ceropegia wyłapuje, a dzbanecznik głodny chodzi :) Ceropegia jest fajna. Nie je ich, tylko trzyma, aż ją zapylą, a potem wypuszcza. Osłabione muchy wykańcza Marcel :) Odpowiedz Link
andziaos Re: uprałam 13.11.11, 22:41 Yoma, a co na to TOZ ? Wsadzą do paki te Twoje kfiuuutki :) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: uprałam 14.11.11, 07:32 I słusznie, że kot znalazł zastosowanie dla używanych much. To się nazywa recykling. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: uprałam 14.11.11, 08:19 A jakie zdrowe żarcie :) No i nie mówiąc o oszczędnościach, jakie Yoma przy okazji odnotowuje w domowym budżecie :))) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: uprałam 14.11.11, 10:43 Hi, hi mamy hasło - łap muchy, w budżecie nie będzie posuchy :) Odpowiedz Link
yoma Re: uprałam 14.11.11, 16:36 Chcesz oszczędzić pracę żony, jedz fabryczne makarony :) Dzikie białko, cycóś? :) Odpowiedz Link