wadera3 24.04.12, 08:16 Jako, że się na nich nie znam, to pytam, moje świeżo wyklute(i cudem nie podżarte przez krety) wyglądają tak: czy one mają taką urodę, czy coś im dolega(co?). Dodam, że to cebule zakupione w jakimś chyba Leroju. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesperia1 Re: Tulipany 24.04.12, 08:24 Ja się nie znam,ale zapowiadają się ciekawie:)Pokarzesz kiedy rozkwitną? Odpowiedz Link
wadera3 Re: Tulipany 24.04.12, 08:57 Ooo, nawet nie wiedziałam co nabyłam :D jeden mnie wziął już i przekwitł, ale on się wysmyknął przed ostatnim mrozem, więc z marszu miał zmrożony nos, i nie miałam okazji go zobaczyć w pełnej krasie. Oczywiście, jak załapię się na ich wyględniejszy wygląd to pstryknę. Odpowiedz Link
leloop Re: Tulipany 24.04.12, 08:33 one tak maja, żeby Cie uspokoić :) to sa tulipany tzw. papuzie, pewnie podobne do moich co już kończą kwitnąć Odpowiedz Link
yoma Re: Tulipany 25.04.12, 19:54 A właśnie. Toż ja sobie jakieś kupiłam w Kobylej Górze, to gdzie one są? Odpowiedz Link