kebbe
21.02.11, 22:48
Ponieważ dopiero teraz odkryłam, że w sąsiednim wątku zostałam wywołana do tablicy (choć słowa tam wcześniej nie napisałam, vide ANUTKU, KEBBE I ANDRZEJU czy jakoś tak) postanowiłam pierwszy i ostatni raz w życiu założyć wątek na temat własnej osoby i mojego stosunku do tego forum.
Gorączkuję trochę i pewnie dlatego dziwne pomysły przychodzą mi do głowy.
Rzadko wchodzę na forum. Wchodzę, kiedy chcę, czytam wybrane wątki, nieczęsto się odzywam. Zapewne z wrodzonego lenistwa, a po trosze także z braku tak lekkiego pióra(klawiatury), jakim może poszczycić się wielu tu piszących, wolę raczej czytać niż pisać. Jeżeli się odzywam to robię to, ponieważ mam taki spontan, ochotę i potrzebę. Nie mam natomiast, jak co niektórzy tutaj najwyraźniej, jakiegoś chorego poczucia misji, obowiązku pilnowania kosmicznego ładu i tropienia towarzystwa wzajemnej adoracji , masturbacji , czy innej acji.
Jestem subiektywna w ocenie. Mam do tego prawo, a jeżeli moderacja uważa inaczej, to niech mi da banana na drogę i po sprawie. Nie mam natomiast zamiaru się nikomu spowiadać, dlaczego nie śledzę z uwagą, co inni forumowicze wypisują w kolejnych wątkach, przedzierać się przez setki wpisów, by poddać analizie jedno zdanie, łapać za słowa. Nie będę się tłumaczyła ze swoich sympatii, czy antypatii (tak, pewnie zaraz ktoś mi odpisze chytrze „ha! a jednak się tłumaczysz”-mam to gdzieś). Traktuję to forum w kategoriach rozrywki, lub pola do dyskusji na tematy, które SAMA SOBIE WYBIERAM z ludźmi, z którymi chcę rozmawiać. Jeżeli już się odezwę, to staram się być konsekwentna, odpowiadać na pytania itp. Kur*a, to jest forum internetowe ludzie, a nie bógwico, świątynia dumania, dymania czy grupa wsparcia dla osób nieradzących sobie z życiem. Jeżeli ktoś tu się czuje źle, fatalnie, okropnie, krzywdzony, obrażany, nierozumiany itp. to po jaką cholerę w ogóle tu przychodzi?? Mnie jakoś nikt nie zmusza, więc innych chyba też nie. Pewnie w oczach niektórych wyjdę na teraz na płyciznę intelektualną i prostaczkę, ale sorry, naprawdę, kompletnie mi to zwisa.