Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      2002

2002

(20 wyników)
    • Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum Autor: Gość: Jerzy IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 12-11-2002 12:30 Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie parafrazuje Mickiewicza - obrażają one zarówno uczestnika froum Anię, oraz mnie. A jeśli Kagan znowu je wpisze, proszę o odfiltrowanie go z forum. Kto jest za moją propozycją? Jerzy Patrz tez: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=3598328
    • W związku z masowo pojawiającymi się obraźliwymi i wulgarnymi tekstami skierowanymi przeciwko Polsce, Polakom i wszelkiej ludności nie pochodzącej ze Śląska a zamieszkującej ten region chciałbym zadać dwa pytania: 1. Dlaczego administartor forum nie reaguje na fakt popełniania przestępstwa z art.133 kk? 2. Jakie są zasady udostępniania danych osobowych użytkowników forum, gdyż chciałbym złożyć w prokuraturze doniesienie o przestępstwie?
    • Watek "Kto to jest Kagan? Jakiś nowy Trędowaty?" ma date ostatniego wpisu 21-06- 2002, 07:08:15. Nie ma tam postu z taka data (oczywiscie moge sie mylic, ale sprawdzalem to kilka razy). Moze zostal usuniety, ale zostal po nim slad - data, choc licznik pokazuje rzezcywista liczbe postow.
    • ADOLF HITLER - ŻYD!!!!!!!!!!!! Autor: Gość portalu: A Data: 09-02-2002 12:17 adres: *.chello.pl Przeciez Toland (laureat nagrody Pulitzer'a) w swej ksiazce "Adolf Hitler" wyraznie to dowodzi! Kagan
    • I znów to samo.:( Wysłałem nastepnego maila, czy jakies postepy w znajdywaniu przyczyny? Oto treść jednego z nich. To tak w kwestii przypomnienienia siebie The original message was received at Wed, 23 Oct 2002 15:36:18 +0200 from gwfp.agora.pl [10.1.1.180] ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <ur_soppa@NOSPAM.gazeta.pl> (reason: 550 Host unknown) ----- Transcript of session follows --- -- 550 5.1.2 <ur_soppa@NOSPAM.gazeta.pl>... Host unkno...
    • szanowne panstwo administratorstwo od jakiegos czasu otrzymuję "interesujace" emaile na skrzynke w waszym szacownym portalu od jakiejs tajemniczej osoby. (UWAGA PONIZSZE LINKI NIE NADAJA SIE DO WYKORZYSTANIA. ICH UZYWANIE GROZI AWARIĄ SYSTEMU BADZ SPRZETU. KLIKASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ) ponizej zamieszczam skrocony odpis: "Received: from mailic01.gazeta.pl ([193.42.231.60]) by poczta.gazeta.pl ; Mon, 30 Sep 2002 07:06:01 +0200 Received: from mc2web9.mc2.net ([194.133.14.7...
    • Droga Maas, już pisałem mail w tej kwestii, ale obawiam się, że przez ostatnie dni nic się nie zmieniło. Ten obelżywy dla wszystkich osobnik znowu nadaje. Czy nie można go zabanować? Oto inkryminowany wątek: • KFŁ adres: 168.143.113.* Gość portalu: B-bop 12-06-2002 16:21 odpowiedz na list odpowiedz cytując co za banda smutasów • Re: KFŁ p8@poczta.gazeta.pl 12-06-2002 18:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując ...
    • luiza weszla Autor: cyce-aniutka@NOSPAM.gazeta.pl Data: 10-10-2002 02:50 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------ w gowno. ? luiza weszla - cyce-aniutka, 10-10-2002 02:50
    • Ten "kronikarz" Ozpol nie moze sie po prostu powstrzymac. Tyle razy go prosilismy, zeby trzymal te kroniki w jednym watku. Maas, prosze o natychmiastowa pomoc!
    • O różne rzeczy tu się prosi panów adminów i panie adminki. Nie będę o nic prosił, nie będę też niczego tłumaczył... Odpłacimy (lub odpłacę) Wam za chamskie traktowanie forumowiczów z mojego miasta. Dziękuję za uwagę (płatne 30.10.2002 godz. 16:00)
    • Ktoś założył sobie konto niesłychanie podobne do mojego.Różni sie tylko kropką po imieniu.Niby to co innego(kropka też znak),ale naprawde różnica jest tak niewielka,że łatwo sie pomylić.Sprawdziłam w wyszukiwarce-ma żywot znacznie krótszy niż mój.Co mogę zrobić w tej sprawie?Trochę mnie to denerwuje.
    • 24/10/02 założyłem watek pod tytułem Droga Islamu. Wątek ten żył sobie na forum do dzisiaj 11/11/02. Oto ten wątek: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=3367261&a=3367261 ____________DROGA______ISLAMU_____________________ Autor: greatwhite@NOSPAM.gazeta.pl Data: 24-10-2002 04:11 Wyznawcy tej religii prawie co dziennie mordują niewinnych ludzi na całym świecie. Zapraszam wszystkich do wpisywania na tym wątku morderstw wykonanych przez wyznawców Islamu. Moze sa...
    • Na moją skrzynkę włamał się niejaki LIMAK (limakty@gazeta.pl), zgodnie z obowiązującym prawem jest to przestępstwo. Oczekuję waszej reakcji - kryminalista przyznaje się do tego: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2962626&a=2966094 Więcej! Dopuścił się ohydnej prowokacji korzystając z tego konta! Czekam na odpowiedź. Galba PS. Niestety wiele obecnych i wcześniejszych poszlak wskazuje na uczestnictwo w w/w przestępstwie nadzoru Forum Gazeta.pl dlatego nie ...
    • "Byłam w czeskiej Ostrawie" Autor: Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl Data: 29-08-2002 12:12 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------ -- i usiadłem w szlycznej cafejce gdzie kelnerki i kelnerzy mają elaganckie fartuchy a krzesła nie są z McDonaldowego aluminium i przyszedł Pan Czech z psem kokerspaniel i Pan Czech podsunął mu nogę i pies gwałcił mu tą nogę i kiedy pies skończył Pan posadził łon...
    • Zapytowywuje się oficjalnie jak to jest z tą wyszukiwarką, pytałam kilka razy na FoF ale odpowiedzi dostawałam pokrętne. Ona oszukuje w kwestii duzej liczby postów. I teraz mam juz na to dowód, w jednym z przywołanych cytatów znalazłam taki swój wpis (jest ich tam wiecej ale skopiowałam najkrótszy) • A Re: no kasiu-s , przestan pracowac i wlacz... kasia-s 06-03-2002 14:36 zarchiwowany Przeczytałam ...
    • Forum Polonia nieposprzatane. Spamy, wulgarne nicki, obrazajace stalych bywalcow, wulgarne i obrazliwe tytuly watkow - czy tego nie widzicie? Oto swiezutki przyklad: luiza!!!potrzebuje zlozyc skarge ale bez Ciebie Autor: _cyce_aniutka@NOSPAM.gazeta.pl Data: 03-11-2002 19:03 + dodaj do ulubionych wątków nie moge!/musze miec poparcie/wstawaj cipo /nie spij tak dlugo!!!
    • Dwaj maniacy demoluja wlasnie forum Swiat. Spamuja watki, podszywaja sie pod nicki innych, wyrazaja sie wulgarnie, nie mowiac o nie przestrzeganiu podstawowych zasad Netykiety. Ich IP: bc.hsia.telus.net oraz Dial1.Chicago1.Level3.net Przydalby im sie "odpoczynek" od forum. Ich postepowanie dezorganizuje forum. pzdr
    • od ostatniego wpisu na poniższym wątku. BYły obietnice, my czekalismy grzecznie i ciągle nic: A Nowy watek-szkoly adres: *.dialup.optusnet.com.au Gość: kangur 13-02-2002 13:56 zarchiwowany Jedyny dzial-watek w szukaniu znajomych to "szukam krewnych i znajomych".Moze zaczniemy cos osobnego dla "przyjaciol ze szkolnej lawy? Latwiej bedzie sie doszukac,mysle.Pozdrowienia • A Re: Nowy watek-szkoly adres: *.goclaw.sdi.tpnet.pl Gość: Gosia 14-0...
    • i jako med__max wrzuca wątki na Forum Łódź. Tyle tylko że ja mam krótszą kreseczkę między med a max. Pomóżcie!:)
    • Czy będzie taki okres w dziejach Portalu Gazety, że wyszukiwarka będzie działać porawnie dłużej jak dzień?? Teraz wogóle postów ani wątków nie znajduje!! CO JEST???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się