2002

(21 wyników)
  • Bylo to 21 wrzesnia 2002 roku ;) Na spotkaniu byl marek_p pretty (mysle ze to ta dziewczyna) Blinx (? czy jakos tak taki fajny gostek z broda) jeszcze chyba z 2 osoby no i ja ;) Spotkanie zorganizowal pracownik Urzedu Miejskiego Grzesiu Kowalski obecnie o ile sie nie zmienilo na stanowisku tlumacza w Trybunale Konstytucyjnym. Mam nadzieje ze nie zrobil tego spotkania na przeszpiegi z polecenia pana Tadka ;) No i wszystkiemu przygladal sie o ile to nie byla prowokacja niezapomniany wojo...
  • Ranking City Guide Poland publikowany corocznie przez Warsaw Business Journal ocenia największe polskie miasta (z wyjątkiem Warszawy) pod względem atrakcyjności inwestycyjnej. Ranking powstaje na podstawie opinii inwestorów i jest dość szczegółowy, zawiera oceny w siedmiu kategoriach w skali 0 - 10. W najnowszym rankingu za 2002 rok Gorzów znów wypadł bardzo dobrze, chociaż ogólnie oceny obniżyły się w stosunku do lat ubiegłych. Jedynym miastem, które nalazło się w pierwszej dzies...
  • Niech się wreszcie skończy... Od pierwszego stycznia od 9 rano będzie już Wesoło i Optymistycznie.
  • Nie wiem czy czasem ta impreza w konspiracji nie jest organizowana ??? Plakatu nie spotkałem, niusa w Esce słyszałem (a może się przesłyszałem ?) Wie ktoś coś? Po ile bilety (?), jacy goście (?) (chociaż o lepszych od TERNO w Europie trudno :) W ubiegłym roku impreza była wspaniała, zresztą jak co roku (zwykle bywam). Mam nadzieję, że i w tym roku uda mi się ta sztuka.
  • Po namolnych pytaniach zo mojego przyjaciela , mieszkańca Gorzowa o stan miasta i "zdychani" usłyszałem głosne i w gniewie NIE! wiec jak? skąd te emocje? pozdrawiam_)
  • Jakieś 4 tyg temu dostałem wezwanie do zapłaty za niezapłacony czas na postoju na Pocztowej przy poczcie w listopadzie 2002 roku. Nie pamiętam abym kiedykolwiek nie płacił za parkowanie. A jak przekroczyłem czas to sumiennie jechałem dopłacić różnicę w firmie na Nadbrzeżnej. Więc postanowiłem zadzwonić najpierw do UM i tam usłyszałem że musze wyjaśnić sprawę w firmie co wystawia te "mandaty" - ale grzeczna pani z UM zaonotowała moje dane i nawet nr. kom. że wrazie czego jak coś znajdzie to od...
  • z powodu niemania frekwencji.
  • Na kogo lub na ile ew. medali stawiacie?
  • godz. 19.30 "Pod Zielonym Abażurem". "Gerappa" wykluczyła się sama: napis na oknie głosi "Gerappa zaprasza od 15.00", o godz. 15.45 była zamknięta na głucho.
  • Poseł PO Bachalski Dariusz Jacek www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/007.htm Lista : Platforma Obywatelska Okręg wyborczy : 8 Zielona Góra ( tak jest napisane na stronach Sejmu RP ) Liczba otrzymanych głosów : 9186 Staż parlamentarny : brak e-mail : Jacek.Bachalski@sejm.pl Ważne informacje : Aktualnie Komisja Edukacji, Nauki i Młodzieży Komisja Gospodarki Podkomisja ds. nielegalnego obrotu wyrobami akcyzowymi Wypowiedzi w roku 2001 - 6 w roku 2002 -18 Interpelacje - 2...
  • wmieszał się na forum Gorzowa niepotrzebny wątek radcy i hiro, nie zamierzam dochodzić, kto winny, a kto nie radca to niejaki Andrzej Kaniecki, z czym się gościu nawet nie kryje, był członkiem PiS w Bydgoszczy majem 2001 r. forum.wprost.pl/ar/?O=238368&NZ=0 zarazem jest sympatykiem Unii Wolności lutego 2002 r. www.uw.org.pl/main/lista_archiw_rozw.php?gru=1431 i startuje na radnego w Brodnicy z listy SLD-UP w październiku 2002 r. www.wybory.brodnica.pl/html/sttrda040201okg1....
  • • ZEBRANIE KLUBU -forum Polonia _radca 25-12-2002 22:18 odpowiedz na list odpowiedz cytując Prosze skasowac stare, wygrzebane watki . • Re: ZEBRANIE KLUBU -forum Polonia hiro 25-12-2002 22:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując _radca napisał(a): > Prosze skasowac stare, wygrzebane watki . dlaczego?-stare są bardzo ciekawe! • Pan, Panie hiro nic a nic nie ro...
  • nadszedl czas aby zainteresowac sie RADCA! ludwika-w-ogrodzie 21-12-2002 01:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=4028903 -- ludwika-w-ogrodzie • Re: nadszedl czas aby zainteresowac sie RADCA! adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Niech 21-12-2002 07:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=4036544 S...
  • Kto bedzie czuwal? Kto zrobi ten magiczny 10 tysiecznik? Czy bedzie glupi czy blahy czy wazny i madry, gleboki i przemyslany? A moze wzorem lat minionych wybrac najgodniejszego autora na jubileuszowy post? W koncu nie moze go napisac byle kto! Najlepiej niech ojcem bedzie gorzowski mlody prezny przedstawiciel swiata biznesu, matką natomiast niezalezna, inteligentna, odnosząca zawodowe sukcesy i udzielajaca sie charytatywnie oraz planujaca karierę polityczna KIM ONI SA? Typujcie s...
  • Proponuje zabawę: Jaki będzie 2002 rok. Trzeba odpowiedzieć na kilka pytań. Oto one. 1. Kto będzie prezydentem Gorzowa po wyborach samorządowych w 2002 roku? 2. Kto będzie marszałkiem woj. Lubuskiego? 3. Jaka bedzie stopa bezrobocia w wojewodztwie lubuskim w grudniu 2002? 4. Kto zagra w finale mistrzostw swiata w piłce nożnej? Odpowiadam: Ad1: Tadeusz Jędrzejczak AD2: Bogusław Wontor Ad3: 22 proc. Ad4: Argentyna z Hiszpanią Zachęcam do udzału. Za rok zobaczymy kto okazał się ...
  • ... raczy mi odpowiedzieć na list ? Oto wysłany list. "Uprzejmie proszę o podanie mi listy radnych sejmiku, którzy w dniu 18.02.2002 głosowali za tak zwanym połączeniem gorzowskich szpitali, celem publikacji na stronie internetowej. Myślę, że jako wyborca i mieszkaniec regionu mam prawo wiedzieć jak poszczególni moi przedstawiciele dbają o mój interes. Dziękuję i proszę poważnie potraktować moją prośbę. Marek Pogorzelec" Wysłano: 18.02.2002 godz.22:14 Jak mawiano on...
  • Drodzy Przyjaciele dzieci. Organizujemy wspolnymi silami rozne pomoce dla dzieci w Domach Dziecka. Kazdy,kto tylko moze - na miare swoich mozliwosci.Wiem,ze kazda Pomoc jest cenna i pomoze w roznych problemach - tych placowek.Pomyslalem sobie; czy moglibysmy dokonac czegos oprocz tych roznorodnych wsparc - czegos niezwyklego ? Czy moglibysmy wspolnymi silami zlozyc sie i dokonac zakupu zestawu komputerowego dla Domu Dziecka ? Nie wiem,czy jest to wogole mozliwe ? Czy taka Akc...
  • Wyjechałem z Wawy o godz. 10:00. Myślałem, że jak w Poznaniu będę o 13 to bez problemów dojadę do Gorzowa. Ale niestety się pomyliłem, i to bardzo boleśnie...... wystarczyła chwila spóźnienia, no i siedzę w Krzyżu (oczywiście wszystkie bilety PKS na linii Poznań Gorzów zostały już wczesniej wykupione) :(. XXI wiek, a dojazd do Gorzowa zabiera tak dużo czasu, że przestaje być opłacalny. To tragedia dla miasta. to symbol jego zaściankowości........ Czy ktoś z nowych wybrańców miał...
  • Szczebel do kariery w Ogólnopolskim Festiwalu Teatrów roch 12-11-2002, ostatnia aktualizacja 12-11-2002 19:36 Alina Czyżewska - aktorka gorzowskiego niezawodowego teatru Kreatury - zdobyła I nagrodę i szczebel do kariery w Ogólnopolskim Festiwalu Teatrów Jednego Aktora we Wrocławiu. Nagrodę na prestiżowym, przeznaczonym tylko dla zawodowców Festiwalu przyniósł jej monodram "Dziewictwo" na podstawie opowiadania Witolda Gombrowicza w reżyserii szefa Kreatur Przemysława Wiśnie...
  • Jest duża szansa, że już wkrótce *) ta przyjemność będzie ODROBINKĘ **) kosztowniejsza, bo gospodarka rząd zawodzi, a rząd ma prawo i obowiązek się wyżywić. *) WKRÓTCE to 1.08.2002 **) J28, pamiętasz "Kruszynę" z DS 5 ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się