2002

(9 wyników)
  • Doskonaly pomysl! Zreszta podobno kazda data jest dobra jesli chodzi o znalezienie okazji, a checi widac sa. A gdyby tak pojsc o krok dalej? Zrobic 20.02 2002 o 20.02 sabat forumowiczow lubelskich? Czasu jest wystarczajaco duzo i do wszystkich ta informacja ma szanse dotrzec. Sprawdzic mozna w ten sposob solidarnosc(co za slowo!) grupy i podpisac liste obecnosci, polaczona z celebracja wszystkich czujacych sie w jakis sposob zaangazowanych w forum Lublin. Poczestunki bylyby spozy...
  • Chyba rzadko coś takiego się zdarza!!!!!!! Ja mam w dacie urodzenia coś takiego: dzień i miesiąc urodzenia = rok urodzenia A tak wogóle to lubię siódemki bo mam dużo zdarzeń pozytywnych, związanych z siódemką.
  • To moze byc wlasnie ta szczesliwa godzina. Teraz jest 20.02, dochodzi 20.20, ale podejrzewam, ze dopiero 22.22 bedzie ta najszczesliwsza godzina. Spotykamy sie wiec o 22.00 i zobaczymy, czy cos sie wydarzy:))))))))))))))))))))))))))
  • A niech je cholera jasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To na poczatek oczywiscie :))))
  • Drodzy Przyjaciele dzieci. Organizujemy wspolnymi silami rozne pomoce dla dzieci w Domach Dziecka. Kazdy,kto tylko moze - na miare swoich mozliwosci.Wiem,ze kazda Pomoc jest cenna i pomoze w roznych problemach - tych placowek.Pomyslalem sobie; czy moglibysmy dokonac czegos oprocz tych roznorodnych wsparc - czegos niezwyklego ? Czy moglibysmy wspolnymi silami zlozyc sie i dokonac zakupu zestawu komputerowego dla Domu Dziecka ? Nie wiem,czy jest to wogole mozliwe ? Czy taka Akc...
  • Gdzie Wy?! Impreza jutro. Przychodzcie. 20.02.2002 o 20.02. Alinca juz sie zadeklarowala, a potem gdzies nam zniknela. Jak tam egzamin? Ponury - usmiechnij sie:)))))) I wpadnij:)))
  • Kilka pytan: 1-Czy porozumienie w Kopenhadze, jest wazne, jezeli podpisal je premier - przestepca ? ( Michnik i jego donos) ? 2- Gdzie mozna przeczytac 26 000 przepisow UE w jezyku polskim lub angielskim ? 3- Czy referendum bedzie wazne, jezeli kazdy obywatel uprawniony do niego nie bedzie z nimi dokladnie zapoznany ? 4- Czy poslowie w sejmie i senatorowie znaja 26 000 przepisow UE ?
  • Nadchodzi pora na podsumowanie roku. Tym bardziej, ze nastroj rozliczeniowy w pracy sprzyja takze osobistym rozliczeniom. Chcialbym niniejszym zlozyc serdeczne podziekowania dla roku 2001 za jego przychylnosc i za danie mi szansy na zrobienie wielu rzeczy, ktore mam nadzieje procentowac beda w przyszlosci. Dziekuje za dostarczanie mi wielu radosci i rozumiem, ze niektore smutki byly nieuniknione. Dziekuje za wszystkie przezycia i wzruszenia, dziekuje za energie i za szczesliwe t...
  • Rozkład jazdy mpk jest TUTAJ! koziolek.pl/rozklady.php Miłosz niech dalej blokuje swoją stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się