Forum Kobieta Kobieta
ZMIEŃ
      2002

2002

(15 wyników)
    • Chcę wstawić spis treści. Wiem jak to robić, ale mam problem bo w tekście jest Artykuł 1 Przedmiot umowy czyli dwa akapity, a ma być jeden punkt w spisie treści z podaniem strony. Tymczasem word odczytuje to jako dwa nagłówki i w spisie są one oddzielnie, każdy zpodaniem nr strony. Kto wie, jak je "scalić" w jeden nagłówek?? Będę wdzięczna jak ktoś da znać :DD
    • więcej zdjęć,prosze.
    • Witam wszystkich, nie wiedziałem w jakim dziale umieścić ten post, ale mam prośbę: która z czytelniczek posiada roczniki Twojego Stylu i znalazłaby dla mnie artykuł z 2002 roku ( lub 2003 ) pt. Mój syn jest gejem. Tytuł mówi sam za siebie...:) to był świetny materiał, po jego przeczytaniu moja mama trochę odetchnęła i dużo zrozumiała. Że nie jest jedyna w tak trudnej sytuacji. Artykuł wywolał duży odzew i za 3 misiące był do niego epilog. Tak wiec szukam obydwu. Jeśli któraś z ...
    • ...niejaka KASIA zadała pytanie" Czy mężczyźni wolą dziewice". I ten wątek utrzymuje się na Top Liście FK od półtora roku. Nie powiem, trochę mnie drażni, bo już dawno przestałam być dziewicą, ale sam temat wątku jest mało interesujący. Niech mi więc ktoś wytłumaczy ten fenomen, bo dzisiaj znowu ktoś wyciągnąl tego "ramola" i to jest już czterysta któryś tam wpis!
    • tak sobie zerkałem jednym okiem na te nasze piekności i....podsumuję krótko....żenująca organizacja, żenująca ilość publiki, żenująca nagroda główna (Stilo w wersji golas)no i na koniec żenujący wybór jurorów, ojjjj musiała się pani, o przepraszam panna Marta napracować aby zostać Miss, oj musiała.... :)))))
    • sorry, za temat - ale chciałbym Was przesondować :)
    • Proponowane miejsce lasek na Starym Bemowie - są tam wiaty miejsca do palenia ognisk, dużo miejsca i brakuje już tylko nas - co Wy na to?
    • zespół ich troje w jedej piosence zawarł termin "sęp miłosci". mój mały móżdżek nie rozumie tego zwrotu.
    • nie wiem gdzie moge zapytac, sorry, ze pisze tu ale nie wiec gdzie szukac pomocy - moze ktos mnie poratuje i wie o co moze chodzic? spotkalam sie dzisiaj z takim zadaniem i nie rozumiem pytania: Producja samochodow w Rosji w 2002: 10 Produkcja telewizorow w Rosji w 2002: 20 Producka samochodow w Rosji w 2003: 10 Produkcja telewizorow w Rosji w 2003: 20 I pytanie - jaki byl stosunek produkcji samochodow do produkcji telewizorow w Rosji w 2002 i 2003 roku lacznie? Test byl po angi...
    • ....jakiemus dziecku zabraklo kotka zeby go za ogon pociagac. Dno. czeko
    • KTOS SIE PODSZYL POD RZULWIA!Sprawdzilam o pomylce mowy byc nie moze.Wszystkich prosze o pomoc w zlapaniu chama.
    • podkradzione z forum auto-moto: "Autor: Troll Master () Data: 03-05-15 11:54 Klasyfikacja Gatunkowa Trolli Sieciowych, Dokonana Na Podstawie Obserwacji Grup Dyskusyjnych w Hierarchii Pl. opublikowana na grupie pl.rec.gry.komputerowe autor: Jacek Wesołowski listopad 2002 http://niusy.onet.pl/niusy.html? t=artykul&group=pl.rec.gry.komputerowe&aid=21009606 Trolle sieciowe to niesamowita i coraz powszechniejsza grupa istot występujących w Usenecie. Ich wpływ na życie społeczn...
    • To chyba jest temat na nowy watek kasia-s@poczta.gazeta.pl 02-06-2002 12:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując Wpisałam ten post w innym watku, ale to chyba jest temat na nowy watek, więc przeniosłam. Zauważyłam pewną prawidłowość na forum Gazety (może na wszystkich, ale na innych nie bywam), jeżeli na jakimś forum tematycznym ktoś zaczyna się zdecydowanie wyróżniać: ilością zakładanych wątków, poziomem wypowiedzi, częstotliwością wypowiedzi, to naty...
    • Prosze o nie mylenie aniutka z innymi nickami zawierajacymi to imie/choroba aniutka, maz aniutka etc. Wiem kto to robi, probowal zniszczyc forum polonia nie udalo mu sie to , wiec dziala gdzie indziej. Ja zwykle sie loguje - tak jak to widac teraz bez underscore, kresek, kropek jedynek etc , jesli nie to widac moj IP z NYC. pozdrawiam i radze tego kretyna OLAC aniutek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się