2002

(8 wyników)
  • 11 listopada 2002. Święto Niepodległości. Miasto Białystok. Polska Idziemy Suraską za parę minut dwunasta. Jakoś pustawo. Stoi Ruski z harmonią – gra i ryczy po rusku. Zarabia na życie. Przy pomniku Naczelnika troszkę się zebrało ludzi. Z głośników cichutkie zawodzenie pieśni patriotycznych. Kłębi się od Straży Miejskiej. Całkiem niezłe samochodziki ostatnio chlopcy wyfasowali. I mundurki ładne, i robota żadna... Jak grom 120dBA rozległ się z ratusza hejnał nasz lokalny...
  • Siema, mam pytanko: Czy miasto Bialystok zorganizuje powitanie Nowego Roku 2003 na wolnym powietrzu ? Dzieki za kazda odpowiedz, pozdrawiam wszystkich Bialostoczan
  • Uczestnicy bankietu na wolnym powietrzu: 1. Anka1 (co wy na to?!!!!) 2. Marat 3. ?... 4. ?... Każdy uczestnik zabiera ze sobą: piweczko (lub to co lubi) coś do piweczka (lub tego czegoś) coś na komary strój kąpielowy Czy dopisze się ktoś jeszcze?
  • w sieci. pojawia sie po rozpakowaniu przeslanego wygaszacza ekranu "superman.zip" . uwazajcie jesli to prawda!
  • Czy 100 magistrantów to nie za dużo? Ostatnio czytalem w Forum Akademickim nr. 7-8 interesujący artykuł dostępny także w internecie www.forumakad.pl/archiwum/2002/07-08/ARTYKULY/11-za- taki_wydzial.htm Na uczelniach niektórzy promotorzy mają i po 100 magistrantów ! Ja sądzę, ze można mieć kilku, no 10 magistrantow, aby ich odpowiednio poprowadzić, ale 100 to o dużo za dużo. To mi pachnie lipą, która jest dobra na przeziębienie, ale nie na kształcenie akademickie. Czy nie mam ra...
  • Od dziecinstwa jestem straszliwym kinomanem. A dzis widzialem film "The Magdalene Sisters" , a w wersji niemieckiej "niemilosierne siostry" - "Die unbarmherzigen Schwestern". Film jest prod. angielskiej z 2002 roku i zostal na festiwalu w Wenecji nagrodzony Zlotymi Lwami. Opowiada o losie trzech mlodych Irlandek, ktore nie spelniajac surowych norm obyczajowych trafiaja do zakladu poprawczego prowadzonego przez siostry magdalenki. Margaret byla na weselu swojej kuzynki i nieopatrznie...
  • Potrzebuje pewniaków na mature 2002. Będe bardzo wdzięczny za wszelaką pomoc. Prosze potraktować to poważnie.To dla mnie bardzo ważne.Pozdrawiam
  • Drodzy Przyjaciele dzieci. Organizujemy wspolnymi silami rozne pomoce dla dzieci w Domach Dziecka. Kazdy,kto tylko moze - na miare swoich mozliwosci.Wiem,ze kazda Pomoc jest cenna i pomoze w roznych problemach - tych placowek.Pomyslalem sobie; czy moglibysmy dokonac czegos oprocz tych roznorodnych wsparc - czegos niezwyklego ? Czy moglibysmy wspolnymi silami zlozyc sie i dokonac zakupu zestawu komputerowego dla Domu Dziecka ? Nie wiem,czy jest to wogole mozliwe ? Czy taka Akc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się