2002

(19 wyników)
  • Jak to się z czasem pozmieniało: miasta.gazeta.pl/radom/1,35217,768901.html Interwencja w sprawie nieczynnej sygnalizacji przy rondzie Kotlarza greg 2002-04-02, ostatnia aktualizacja 2002-04-02 17:55 - Co się dzieje z sygnalizacją świetlną przy rondzie ks. Kotlarza? - pyta nasz Czytelnik. Jak twierdzi mężczyzna, światła przestały działać jeszcze przed Wielkanocą. - Nietrudno się domyślić, że od razu w godzinach szczytu tworzyły się tam korki. Szkoda, że tej wyobraźni zabrakło pracow...
  • Autor artykułu też się chyba przewrócił jak cała radomska "wyborcza" zresztą ziejaca nienawiścią do Włodarczyka. Czy ewewntualnego izraelskiegiego inwestora można było wziąć za kołnierz i zmusić żeby własne pieniądze wydał na nieopłacalny interes?. Lotnisko Cargo , jego brak to chyba za sprawą innego radomianina(?) byłego marszałka sejmiku Kuźmiuka. Jestem przekonany, że policyjne władze nie zrobią nawet połowy tego co poprzednie. Narazie słyszę tylko o pompowaniu samorządowych...
  • <Wszystkie opinie zyczenia itd.itp przyklad: -mniej pijacych na sluzbie policjantow,ja wiem ze zima koksowniki pozabierali ale bez jaj -pijci slimfast a nie wodke ledwo co sie ruszacie a bedziecie mogli prowadzic auta sprawniej a i brzuchy nie beda wam przeszkadzac,mundur sie dopnie -zdrowych zebow zebyscie wreszcie te wasy pogolili bo teraz to wam ich nie widwc -zostawcie izby wytrzezwien a policjanci nie beda chcieli podwyrzek
  • Pomijając bezmyślną, tymczasową organizację ruchu i tymczasowe oznakowanie na tym skrzyżowaniu, już tradycyjnie zwracam uwagę, że nowy dywanik asfaltowy był układany w czasie burzy i padającego deszczu (podobnie jak w okolicy przejazdu kolejowego w ul. Wjazdowej). Dodam, że asfalt na tym skrzyżowniu zapada się regularnie - może wypadało by zrobić nową podbudowę (utwardzić podłoże), albo skontrolować stan kanałów pod jezdnią, bo to one mogą być przyczyną pękania nawierzchni (w ubie...
  • Zdaje sie w czerwcu przypadaja kolejne Dni Radomia. Czy znany jest juz jakis program obchodow? Czy beda jakies koncerty, wystawy, konferencje naukowe? Korzystajmy z kazdej okazji promowania naszego miasta (oczywiscie jesli nie zakladamy, ze nalezy sie go wstydzic...)
  • I co barany oraz owieczki ? Dojrzeliście o co chodzi ? Jedna wielka banda złodziei bez względu na partyjny szyld.
  • wiadomosci.onet.pl/1243021,2677,1,kioskart.html Pułkownik Miodowicz - autor prowokacji? Kulisy ataku na Cimoszewicza Kto zmontował aferę z Anną Jarucką? Kto za nią stoi? Ślady prowadzą do płk. Konstantego Miodowicza, posła Platformy Obywatelskiej, współpracownika Donalda Tuska. Wszystko wskazuje na to, że po raz kolejny ćwiczymy ten sam mechanizm: mamy przesilenie polityczne, wielką aferę, która lada chwila okaże się prowokacją, w sprawę zamieszani są ludzie ze środowiska słu...
  • Co wy na to ? Ja na przykład chętnie bym powiesił Solorza za jajka.
  • Cimoszewicz znów przesłuchany IAR - dodane 26 minut temu Warszawska prokuratura okręgowa przesłuchała po raz drugi Włodzimierza Cimoszewicza - dowiedziała się Informacyjna Agencja Radiowa. Przesłuchanie odbyło się we wtorek - poinformował rzecznik prokuratury Maciej Kujawski. Potwierdził to w rozmowie z IAR rzecznik Cimoszewicza Tomasz Nałęcz. Przesłuchanie miało związek z odtajnionymi przez kancelarię premiera oświadczeniami majątkowymi marszałka Sejmu. Włodzimierz C...
  • Znowu GW wprowadza ludzi w błąd! Nie chodzi o prawa jazdy wydane do końca 1993 roku, lecz do 30 kwietnia 1993 roku. Źródło: www.abc.com.pl/serwis/du/2002/0640.htm
  • Tym wydarzeniem zyl prawie caly Radom - miedzynarodowe pokazy lotnicze Airshow 2001. Swego czasu wywolalo to niemaly rozruch na radomskim forum, kiedy to bylem "tepiony" za swoj poglad. Szczerze mowiac czekalem na ten weekend z nadzieja ze nareszcie sie cos ozywi. W koncu w czasie ostatniego tygodnia wszyscy o tym rozmawiali... Niestety, po raz kolejny zawiodlem sie. Nie dlatego ze pogoda nie dopislala - to nie byla wina organizatorow. Nie wspomne rowniez o tym, ze organizatorzy n...
  • ....na stronie gazety w Radomiu nadal jest wiceprezydentem. Ach ten postęp niektórzy nie doganiaja twojemiasto.gazeta.pl/radom/1,35223,1134241.html
  • Drodzy Przyjaciele dzieci. Organizujemy wspolnymi silami rozne pomoce dla dzieci w Domach Dziecka. Kazdy,kto tylko moze - na miare swoich mozliwosci.Wiem,ze kazda Pomoc jest cenna i pomoze w roznych problemach - tych placowek.Pomyslalem sobie; czy moglibysmy dokonac czegos oprocz tych roznorodnych wsparc - czegos niezwyklego ? Czy moglibysmy wspolnymi silami zlozyc sie i dokonac zakupu zestawu komputerowego dla Domu Dziecka ? Nie wiem,czy jest to wogole mozliwe ? Czy taka Akc...
  • Czy słyszeliście może coś o tym, że na Politechnice Radomskiej mają zostać utworzone jakieś nowe kierunki??? Podobno ma być Informatyka(nie ta na wydziele ekonomicznym!)? Jak coś wiecie, to dajcie znać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Czytałem wiele wątków na tym forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na dręczące mnie od jakiegoś czasu pytanie. Mianowicie: na rogu Wałowej i Limanowskiego w okolicy zatoki MPK pojawiła się "dziwna" sygnalizacja świetlna (jakieś pionowe i poziome kreski)Jakby dla tramwajów, ale przecież w Radomiu nie ma sieci tramwajowej (chyba, że nie zauważyłem). Czy mógłby mnie ktoś oświecić co to jest i do czego służy?
  • jak w temacie potrzebuje nr. telefonu do jakiegoś dobrego psychologa w Radomiu. Może ktoś może mi go polecić. Pozdrawiam Agat
  • WYCIE(7)

Pamietacie taki piekny watek? :))) Ja dzis wyje, bo za dlugo pracuje. Auuuuauauuauauauaaaauuuu!!! P.S. Nitko - wroc!! :) ============ Wycie IP: 217.153.15.* Gość: NITKA 26.06.2002 20:30 zarchiwizowany Musiałam założyć taki wątek żeby dać upust mojej złości. Wybaczcie mi jeśli się wam nie podoba, ale musiałam. Inaczej cała ta paskudna złość mogłaby we mnie eksplodować. A tak mogę sobie powyć na łamach forum! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuag...
  • Zachecam do typowania wynikow meczy Polska-Portugalia,USA,Korea Pld.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się