2002

(9 wyników)
  • Czy ktoś potrafi dokładnie zacytować parę "złotych myśli" panów komentujących pokazy ? Nie, nie jestem złośliwy, chcę sobie i innym sprawić odrobinę radości...
  • Czytałem ostatnie pytania i jedna uwaga: Jeśli już zadajecie pytania szczegółowe to niech będą one DO KOŃCA precyzyjne. Samolot C-130 może mieć różny udźwig w zależności od wersji. A co do AH-64, to konstruowanie jest WIELOLETNIM, nawet w USA, procesem. Tu chodziło zapewne o rok oblotu pierwszego prototypu.
  • www.gazeta.pl/airshow
  • Już wkrótce kolejne pokazy lotnicze w Radomiu ;-) Podobno ma być jeszcze ciekawiej niż w zeszłym roku.. Wybieracie się? Y.
  • impreza super, ale złe usytuowanie kas przy samych bramkach powodowało problemy przy wchodzeniu, ponieważ de facto ludzie kupowali tylko w pierwszych a pozostałe były nie wykorzystane gdyż blokowali je ludzie z biletami
  • Czas najwyższy oddać ten samolot do muzeum!i to techniki dawnej. A co do wymiany awioniki w migu 21 to jest to operacja niewątpliwie bardzo korzystna ,lecz tylko dla firmy która zarabia na tej operacji!!!! Jeżeli przetargu nie wygra GRIPEN , a wycofywany F 16 znaczy to że mamy kolejnego WIELKIEGO BRATA a naszego rządu nie stać na suwerenne decyzje. Dla naszego klimatu, dla rozwoju technologii ,dla wykorzystania DOL tylko i wyłącznie GRIPEN
  • taka wiadomość z 6.12.2002: "Air Polonia (APN/Warschau) wird zwei B737-400 von ILFC leasen und auf Charterflügen einsetzen. (www.luftfahrt.ch/news/airlinernews/ 06.12.airlinernews.htm) Słyszał kto o takim przewoźniku?
  • ...zarezerwowac biletu-nagrody przez internet? Udalo sie komus to zrobic? Ja znalazlem tylko opcje rezerwacji biletow na Lufthanse a chcialbym LOTem. Na "Call-center" M&M dodzwonic sie nie sposob. W ubieglym tygodniu udalo mi sie polaczyc z tym cudem po 40 minutach oglupiajacego wysluchiwania komunikatow "bardzo nam przykro ale wszyscy agenci sa zajeci". Jest to jedna z przyczyn, dla ktorych szukam pomocy tu, na forum. Po prostu mam kilka pytan i nie mam mozliwosci dowiedzenia sie ...
  • Nie mylcie J-10 ( BAZUJĄCY NA IZRAELSKIM LAVI ) z J-6! Macie jakieś informacje o J-10???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się