Forum Towarzyskie Na plażę
ZMIEŃ
      2002

2002

(14 wyniki)
    • Szanowni Państwo ! Chcę zainteresować Państwa najnowszą książką Janusza L. Sobolewskiego zatytułowaną "Misja<Papieskiej Róży>". Książkę wydało niezależne wydawnictwo Mamiko z Nowej Rudy w serii Sensacja, „Janusz L. Sobolewski, urodzony w 1954 r. w Lęborku,jest z wykształcenia "menedżerem" po Wydziale Organizacji i Zarządzania Przemysłem AGH w Krakowie (1981).Jest też znanym dziennikarzem, reporterem. Od września 1997: dziennikarzem niezależnym 1981 ...
    • Koniec roku sprzyja podsumowaniom. Jak był ten rok? Może komus udało się coś (lub kogoś) załatwić? Moze ktoś zakochał się (albo odkochał)? A może lepiej o 2002 zapomnieć? Ja na ten przykład nawet nie zauważyłem, kiedy rok 2002 minął. Może to przez te ciągłe urywanie się filmu w i po weekendzie. No i cos jest takiego, że każdy kolejny rok upływa szybciej. Ciekawe jakby to wytłumaczył Einstein - z wiekiem czas płynie coraz szybciej.
    • A ja jestem pierwszy na plaży i składam wszystkim najlepsze życzenia na ten nowy 2003 rok.
    • Z okazji Nowego 2002 Roku zycze Wam wszystkim: samego usmiechu, humoru, zdrowia, szczescia, plazowania calorocznego i wzsystkiego naj, naj... Hela Zaczynam imprezować
    • Dzień, jak codzień zaczął się sennie i od porannej kawy. Potem Chriss zaczął się dziwić, że Plaża jest na Forum Humorum, bo my wcale nie jesteśmy śmieszni, tylko żałośni i wogóle jest marazm. Na szczęście Rigel znów dał głos i marazm znikł. Oxy znów pomylił dni tygodnia i myślał, że juz czwartek. Potem plażowicze zastanawiali się, czy lepiej mieć długi, czy jaguara. Baloo z narażeniem życia zwiał tym co chodzą w białych kitlach i mimo krępującego kaftana wystukał pokaźną iloś...
    • Chorwacja, Lato 2002... Zapraszamy www.croholiday.net info@croholiday.net Najlepsza i najtansza Rezerwacja bez posrednikow _______________________________________________________________ Mówimy i czytamy po polsku i angielsku Telefon: +385 21 456 609 Fax: : +385 21 456 610 Najlepiej i najtaniej REZERVACJE bez posrednikow lepszy czas dla dzwonka telefonu jest wieczorowy
    • Lepiej nie mówić. I lepiej wcześniej, niz wcale, bo awaria serwera GW jest dziś bardziej niz pewna. Nie powinno się krytykować dnia przed zachodem słońca, ale dobra wiadomość, to taka, ze następny 13 w piątek będzie dopiero w grudniu. Mamy więc 3 miesiące spokoju. Następna dobra wiadomość, to taka, że to ostatnie podsumowanie dnia. Plażowicze dziś szczególnie uważali, by nie wylać sobie gorącej kawy na spodnie, by nie potknąć się na schodach, nie poślizgnąc sie na mydle lub n...
    • Trochę przedwczesne (jak wszystko u Refora), ale dla Refora dzień się juz kończy. Dzień znów się zaczął od kawy (zaciurkowana Basia dziś ją serwowała) i od usilnego poszukiwania Emusi przez Misianię (w celach konsumpcyjnych). Dziwne to poszukiwanie, jakby plażowicze nie wiedzieli, że w Polsce jest obowiązek edukacji szkolnej do pewnego wieku. Tym bardziej, że Emusia jest w wieku takim, jak potomstwo niektórych z plażowiczów, którym obecność ich dziatwy w netcie między 8:00 a 15:...
    • czekam na propozycje osób i ich wypowiedzi
    • Dzisiejszy dzień upłynął. A w zasadzie jeszcze płynie. Miałem juz napisane błyskotliwe i dowcipne podsumowanie, ale błąd serwera GW spowodował, że cały tekst szlag trafił. Za to musiałem 5 razy się logonować. To chyba po to, by moje hasło się mi utrwaliło. Tekst szlag trafił i jest nie do odtworzenia. A jak obiecałem, całe podsumowanie było poświęcone inteligencji i dobroduszności Anieli. Anielo, przykro mi - takie tylko będzie podsumowanie Twojego dnia.
    • Nie mam pojęcia co się działo :))
    • Dziś forumowicze zasypywali się ciekawymi ciekawostkami. Tequila stwierdziła, że chciałaby być świnią, a Oxycort polizał się po łokciu (jakby nie miał lepszych miejsc do polizania się). Tym niemniej znów zeszło na makabreskę z odcieniem maso, czyli obcinaniem sobie ręki. Hmm, od dawna podejrzewałem, że na plaży to sami zboczeńcy, a dzisiejszy dzień mnie w tym tylko upewnił. W dodatku ciekawa rozprawka forumowiczów na temat „gdzie jeszcze można się polizać” doprowadził...
    • Nie udało się (jak narazie) przekroczyć magicznej liczby 100 000. Za to MMPM zdązył wrócić. 100 000 zapewne padnie w weekend. Dziś dzień się zaczął od bajerowania Emusi. Az Refor mimowolnie zaczął wertowac Kodeks Karny - dział "molestowanie nieletnich". Jak tak dalej pójdzie to niedługo Plaża opustoszeje na od 3 do 8 lat. Spotkanie plażowiczów ma szansę odbyc się w 4 turach. Bo kazdemu coś nie pasuje, co pasuje innemu. Piotr ma jednak duże samozaparcie (wyrazy podziwu), choci...
    • Wiadomości dnia "Jędrzej" zatrzymany 20.10.2002 17:54 (aktualizacja 21.10.2002 08:00) W Budapeszcie został wczoraj zatrzymany polski gangster Krzysztof Jędrzejczak ps. Jędrzej, jeden z najbardziej poszukiwanych polskich bandytów. - Obserwowaliśmy go od tygodnia. Został zatrzymany dzisiaj ok. 17. w pobliżu jednego z miejskich base...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się