Forum Auto-Moto Auto-Moto
ZMIEŃ
      2002

2002

(119 wyników)
    • Jestem zainteresowany zakupem Toyoty Avensis i na dobrą sprawę takie auto już widziałem w komisie które mi się spodobało, ale zastanawiam się czy to dobry pomysł i czy to dobre auto. Może ktoś mi coś ciekawego napisze odnośnie tego samochodu.
    • Chcę kupić Peugeota 307 SW 108 km z 2002 roku. Doradźcie, co robić. Dzisiaj mam jechać go oglądać.
    • Witam, Nabyłam używany samochód Volkswagen Polo IV, silnik: 1.9 TDI 100KM. 1,5 roku w Polsce, ciągnięty z Niemiec rocznik 2002. I jest w nim taki feler: po 5-10 minutach jazdy zapala się (ciągle-nie miga) kontrolka ESP w postaci trójkącika z wykrzyknikiem w środku otoczonym przez okrągłą strzałkę, której nie można wyłączyć w czasie jazdy. To chyba znaczy, że ESP się rozłącza, ale bez żadnej przyczyny (tzn na równej, suchej drodze). Kontrolka gaśnie po wyłączeniu silnika, ale po kolejnym ur...
    • Witam ! Już dawno interesowałem się Fordem Mondeo produkowanym od 2000 r. z najoszczędniejszym silnikiem występującym w gamie - tzn. wysokoprężnym. Czytałem artykuł, że jednostka 115 KM 2,0 TDDI, to dobry wybór - średniej wielkości apetyt na paliwo, mankamentem jest kiepska kultura pracy (terkot jak w ciągniku), ale za to nie jest tak awaryjny jak bardziej zaawansowane technicznie silniki tdci(bardziej oszczędniejsze niż tddi)wrażliwe na złą jakość paliwa. Dowiedziałem się na jednym z ...
    • Mam pytanie gdzie w Reanault Clio rocznik 2002 znajduje się sensor sterujący poduszkami powietrznymi?? pozdrawiam Emi
    • Posiadacie zestawienie aut europejskich, ktore w latach 2000-2002 wygrywaly w swojej klasie?
    • 1. Fiat (18%, lider w Polsce od niepamiętnych czasów): od pierwszej połowy lat 90tych, kiedy firma kontrolowała i ponad połowę polskiego rynku, market share Fiata kurczy się co rok o 5-9%. Jego główne atuty: dominacja w klasie mini oraz silne pozycje w klasach miejskiej i kompakt, umiarkowane ceny, znakomicie rozwinięta sieć sprzedaży i serwisu oraz tradycyjne związki z sektorem państwowym nie potrafią zrekompensować minusów. A minusy to: systematycznie malejący prestiż marki, coś...
    • Kupiłem w komisie Forda Focusa Kombi 1,6 benzyna z 202 roku. W ten sam dzień zapaliła się kontrolka silnika (pomarańczowa). Pojechałem ze sprzedawcą do warsztatu i podpięto go pod kompa. Mechanicy zdiagnozowali błąd i powiedzieli, że to cewka. Coś tam podłubali, chyba skasowali błąd i przez kilka dni kontrolka się nie paliła. Przy opuszczaniu warsztatu usłyszałem że jeden z mechaników mówił do drugiego, że wyraźnie pracuje jedna cewka i to słychać. Kontrolka się nie paliła więc uznałem jako ...
    • -227 000 000 Euro, pod kreska w 2002 roku ! -384 000 000 Euro, pod kreska w 2003 roku ! Pewnie przegieli pale z tym cudownym silnikiem diesla,o ktorym tak glosno na Forum ?
    • Wisz coś o wadach tego modelu? Cena 50 tys. ale zadbany i bezwypadkowy. 35 tys. przebiegu i koła zimowe.
    • No właśnie!docierają do mnie informacje,że po 2002 roku porawiono zawieszenie passacie.co konkretnie zrobiono?przekonstruowano?lepsze wahacze?o co chodzi? niestety w tych sprzed face liftu sypią się na potęgę,szczególnie że drogi w polsce to istna tragedia.wiem,że moze to juz było,ale wszelkie posty dotyczące vw są zaraz zaśmiecane przez różnych pojebów,gotowych wysadzić się w powietrze z nienawiści do tej marki.pytanie moje kieruję do ludzi znających temat,a nie tępego buractwa lu...
    • Witam, zastanawiam się nad kupnem Toyoty Corolli z 2002 roku, silnik diesel 2.0, 116 KM, przebieg 75 tys (dokładnie 74 coś tam w 100% prawdziwy) za 28 tys złotych. Samochód jest zadbany, jedynie z lekkim wgłębieniem w lakierze przy przednim kole (raz ktoś nieszczęśliwie zaparkował). Oferta sama w sobie wydaje się byc okazją ale... no właśnie ale, chodzi o to czy warto kupić taki samochód. Wyjaśniam o co mi chodzi - samochód będzie wykorzystywany do jazdy po mieście, trasa: prac...
    • Mam xsarę 1.9d 2002 (break) jest to totalny muł przy zmianie bigów szarpie,do 120km/h rozpędza się długo z włączoną klimą klimą jeszcze gorzej.Wymieniony został przepływomierz,filtry paliwa i powietrza,sprawdzony został luz zaworowy,rozrząd czy jest prawidłowo ustawiony,przy zimnym silniku auto jest mocniejsze,jak się rozgrzeje słabnie,co mógłbym jeszcze sprawdzić?????
    • Witajcie mili ludzie! Interesuje mnie Wasza opinia na temat samochodu Ford Mondeo 2.0 TDDI 115KM 2002 r. przebieg 185000 cena okolo 28 tys. zł. Mam okazje go nabyć i chciałbym zapytać czy warto? Jak oceniacie Fordy Mondeo i ten model w szczególności? Czy na auto 5-letnie przebieg 185000 to ogromny przebieg i czy warto wogóle zwracać na to uwagę?
    • Witam Szanownych Forumowiczow Chcialbym niebawem kupic Saaba 9-3 rocznik 2000-2002, moglaby to byc wersja SE. Zastanawiam sie czy kupic benzyne czy diesla. Przyznam ze niezalezy mi na duzej mocy, silniki 2.2 tid maja zdaje sie 125KM. Zapytac chcialem o jakosc uzytych w tych modelach silnikow diesla, bo co do benzyny to nie mam watpliwosci ze jest niezly. Czy sa jakies charakterystyczne problemy i jakies duze koszta zwiazane z eksploatacja Saaba diesel z takich rocznikow? K...
    • Witam. Czy ktoś wie jak się bronić przed zapłaceniem ( upomnienie)kary za brak biletu postojowego w 2002,2003 ,2004 r.Otrzymałam upomnienie z groźbą egzekucji gdy nie zapłacę w terminie 7 dni.
    • Zwracam sie z opinia do znawcow tematu i uzytkownikow tych modeli. Zamierzam kupic Honde Accord badz Toyote Avensis z 2002 roku - 1.8 lub 2.0. Ostatni rok produkcyjny tych modeli. Nie wiem czy dobrze robie. Generalnie obydwa samochody bardzo mi sie podobaja (z lekkim wskazaniem na Honde). Poza tym modele te sa juz dlugi czas na rynku i wg mnie sie sprawdzily jesli chodzi o awaryjnosc. Poza tym jest juz chyba sporo czesci zamiennych. Nowe modele sa za drogie jak dla mnie a stare sa...
    • CZEŚĆ honda civic 2002 - Proszę o opinie. Zastanawiam sie nad kupnem takiego samochodu z silnikiem 1.7 diesel.
    • Czy warto kupić fiata stilo z 2002 za 19.900? Posiada: instalacja gazowa, klimatyzacja, ABS, ASR, cztery poduszki powietrzne, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, elektryczne szyby, lakier metalizowany
    • jak w temacie. Interesuje mnie zuzycie paliwa awaryjnosc a takze wszelkie uwagi spotrzerzenia. Pozdro Piotr P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się