2002

(13 wyniki)
  • 1 września 2002 roku Nasze "Kochane " PKP po raz kolejny zawiesza ( czytaj likwiduje !!!!!! ) pociągi w Kujawsko -Pomorskim na trasie : . Wierzchucin - Lipowa Tucholska (6 pociągów), . Inowrocław - Żnin (13 pociągów), . Bydgoszcz Wschód - Bydgoszcz Fordon (8 pociągów rel. Bydgoszcz Gł. - Bydgoszcz Fordon - Bydgoszcz Gł.), . Laskowice Pomorskie - Szlachta (7 pociągów), . Bydgoszcz Gł. - Kcynia (9 pociągów). Oznacza to całkowitą likwidację na w/w trasach !!! Zawiesza się również...
  • No fajnie! Przytaczam za Stopklatka.pl: "30 listopada w Teatrze Wielkim w Łodzi po raz dziesiąty zabrzmi sygnał otwierający Festiwal Sztuki Operatorów Filmowych CAMERIMAGE. Na siedem dni Łódź stanie się stolicą nie tylko polskiego kina. I nie ma w tym wielkiej przesady. W najbardziej filmowym z polskich miast pojawi się bowiem kilkunastu laureatów Oscara, a obejrzeć można będzie kilkadziesiąt najpiękniejszych filmów świata. Najpiękniejszych, bo polski Camerimage, jako jedyna ta...
  • Właśnie Jeszcze daleko ,ale trzeba zacząć zbierać fundusze.Piszcie o ciekawych miejscach-gdzie można spędzić miło te 2 tygodnie/
  • Jaką piosenkę uważacie za najlepszą jak do tej pory w 2002r? Mój typ - IRA "Bez Ciebie znikam"
  • Studniówka zorganizowana przez X LO w auli UMK była bardzo drogim dla uczniów "bankietem". Bawilo na niej ok 324 osób z czego ok 30 nauczycieli. Koszt balu na osobę wynosił 120zł w sumie daje to kwotę 35280zł (nie licząc nauczycieli). Za taką kwotę organizatorzy mogliby sie lepiej postarać. Teraz o kosztach. Koszt wynajecia sali ok 2000zł. Jedzenie można by nazwać poczęstunkiem gdyż naprawde nie bylo tego wiele. Na osobę przypadało: 0.5l Coca- Coli, 0.5l wody, 1l soku, 3 dania ciepl...
  • Mistrzostwa świata w piłce kopanej zaczynają się już za kilka dni. Niektórzy jadą na Mundial po to, aby dobrze się zaprezentować i pozostawić po sobie pozytywne wrażenie, ambicją innych jest wyjście z grupy, jeszcze innych dojście do ćwierć lub półfinału, a niektórzy mają ściśle określony cel - mistrzostwo świata. Kogo Wy typujecie na zdobywcę najważniejszego z piłkarskich trofeów? Kandytatów jest wielu, ale ja uważam że będzie to Hiszpania.
  • Jak oceniacie tegoroczne juwenalia. Moim zdaniem przeniesienie imprez na bulwar było niewypałem.
  • Powiat Toruński ; DOM DZIECKA Głuchowo 87-140 Chełmża Apeluje o Pomoc dla tej Placowki.Ten Dom Dziecka znajduje sie na tzw." uboczu" Sa to rowniez tereny nalezace do najwiekszego bezrobocia.Jest to placowka rotacyjna.Obecnie znajduje sie okolo 40 dzieci- z podzialem na trzy grupy wiekowe ; 3 - 11 lat 12 - 14 lat 14 - do pelnoletnosci Kazda forma pomocy bedzie niezwykle pomocna. Odziez,zabawki,sprzet,pomoce naukowe - cokolwiek by to nie bylo ; napewno sie przyda. Wiec...
  • KUBEK i okazane SERCE przez Forumianina "hiro " z Forum GAZETY WYBORCZEJ - TORUN pomoze POSTAWIC DROBNY KROCZEK malej 2 letniej MARTYNCE; KROCZEK DO SWOJEGO RODZINNEGO DOMU.Ten kroczek jest moze malenki,ale jakze pewnie stapany.Pewnie,poniewaz bardzo wielu WSPIERA to DZIECKO.Wspiera kazdy na swoj sposob,lecz kazdy chcialby napewno,aby RADOSC I NADZIEJA towarzyszyly MARTYNCE i Jej najblizszym.Kto mogl, to oferowal swoje klikniecie,proponowal swoja kwote za KUBEK. Wszyscy ,ktorzy...
  • Drodzy Przyjaciele dzieci. Organizujemy wspolnymi silami rozne pomoce dla dzieci w Domach Dziecka. Kazdy,kto tylko moze - na miare swoich mozliwosci.Wiem,ze kazda Pomoc jest cenna i pomoze w roznych problemach - tych placowek.Pomyslalem sobie; czy moglibysmy dokonac czegos oprocz tych roznorodnych wsparc - czegos niezwyklego ? Czy moglibysmy wspolnymi silami zlozyc sie i dokonac zakupu zestawu komputerowego dla Domu Dziecka ? Nie wiem,czy jest to wogole mozliwe ? Czy taka Akc...
  • A tak a propos: czy w Przysieku jest jeszcze ten ODR, czy go już Tyfusy zabrały? Słyszałem, że zlikwidowany, ale nie jestem pewien, będę zobowiązany za informacje.
  • Niejaki Filar Marian , trzon lub jak kto woli filar Wspólnoty 2002 czyli bandy pozbawionych stołków nieudacznuków politycznych mających w dniu dzisiejszym 1% ( JEDNOPROCENTOWE !!!!!!!! ) poparcie społeczne , stwierdził ,że źle wróży brak porozumienia z POPiS 'em posiadającym obecnie 16% poparcie w wyborach samorządowych. Nie stwierdził jednak jasno że wrózy to źle jemu i jego kolegom a nie POPiS'owi. Zreztą stawiam każde pieniądze na to że w tym przypadku połączenie sił w forule ...
  • wlasnie jakas zyczliwa dusza podrzucila mi Wprost z 24-tego lutego 2002 i wpadl mi taki artykul w oczy traktujacy o tym ze nasza dzielna rodaczka Klaudia Figura pobila rekord z Huston w ilosci stosunkow w ciagu 8h (ciekawe czy miala przerwe na lunch). 646 - niebywale, coz za pracowita dziewczyna. Sam nie wiem powinienem byc dumny, zakasowalismy Amerykanki ktore przeceiz juz od 13 roku zycia ciezko trenuja w szkolach wiec tez znaja sie na rzemiosle. Zaskoczylo mnie tez to ze taki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się