Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      2002

2002

(16 wyników)
    • Siema wszystkim, poszukuję w tym modelu ( R1 rok 2002 ) pokrętła wolnych obrotów, zaglądam tam i ówdzie i nie widze!! Help
    • Pytanie do tych, którzy mieli okazję pojeździć Bladem roczniki 02-03. Czy nadaje się też (oprócz sportu) do przyjemnej jazdy po mieście i na dłuższych trasach? Jak pasażerka znosi jazdę itp. Nie jeździłem tym sprzętem, a opinie, które słyszałem są bardzo różne.
    • Zamienie Audi A8 z roku 2002 na Suzuki Hayabuse (nowy model) . Auto w idealnym stanie 2,5 TDI
    • jak w tytule, bardzo lekko uszkodzona, jeżdżąca, stan super, 12400 przebiegu, wersja SP, kolor niebiesko biało czarny cena 22500 zł Oraz Kawasaki ER 5 rocznik 2002, stan bdb, kolor niebieski, przebieg 6900, cena 9000 zł Zdjęcia dostarczę niedługo, oba motocykle nie sa zarejestrowanie i nie jeździły po polskich drogach Pozdrawiam, lysout
    • Witam. Czy ktos wie jak sie zmienia stopnie farenhajta na celsjusza w R1 z 2002 roku ? W instrukcji nie ma i juz nie mam pomysłu jaką konfiguracje wklepac w te zegary bo wszystko co mi przyszlo do glowy nie skutkuje :)
    • Mam ofertr kupienia Kawy gpz500s z 2002roku za bardzo przystepna cene.Pytanie czy warto?Prosze o pomoc-to bedzie moj pierwszy motocykl.
    • Witam! Mam problem dotyczący wyboru motocykla ale mam nadzieje że pomożecie mi go rozwiązać, A WIĘC PRZEJDZMY DO KONKRETÓW: Chciałbym kupić jeden z ww motocykli, szukam też kompromisów między moimi wymaganiami więc który motocykl wy byście wybrali na moim miejscu: -Mam 18 lat,ale jestem rozsądny, wcześniej jeździłem na małych crosach ale okazjonalnie mogłem się też przejechać różnymi sportowo turystycznymi np. xj600, xt660,gsxf600. Nie miałem do czynienia z motocyklami stricte sp...
    • Witam wszystkich!! Mam pytanie: czy we wszystkich modelach yamahy R1 siadają skrzynie biegów (2-gi bieg przy jeżdzie na gumie)? Słszałem opinie, że tylko do rocznika 2002, ale spotkałem się w ogłoszeni R1 z 2004 roku, że też miała uszkodzony 2-gi bieg! Jestem na kupnie ww. sprzętu więc prosze o obiektywne opinie i z góry Wszystkim bardzo dziekuje! Pozdrawiam!
    • Witam chcialbym jak najwiecej dowiedziec sie o fazerze 600, mam zamiar go kupic w niedlugim czasie- rok 2002 i mlodsze, jak sie sprawuje na drodze, jak spisuje sie jako turysta, jak jest drogi w eksploatacji, czesci, awarie- duzo czytalem na ten temat ale zalezy mi na opini uzytkownikow- chcialbym dodac, ze to powazniejsze moje pierwsze moto. Z gory dzieki
    • Hej, Wlasnie ukonczylem wersje podstawowa swojej strony internetowej www.motocyklista.eu. Kosztowala mnie ona sporo wysilku, ale przeciez sezon sie skonczyl, wiec coz innego robic po pracy? Jesli chcielibyscie podzielic sie ze mna na forum swoimi uwagami na jej temat (merytoryka, estetyka, funkcjonalnosc, nawigacja etc.) bede bardzo wdzieczny. Pomoze mi to w dalszej pracy. Dzieki! ggm
    • Witam Wszystkich forumowiczów! Mam pytanie: czy jest możliwe,żeby honda 954 model '03 był wyprodukowany w 2005 roku???? Jest do sprowadzenia i gość twierdzi, że w papierach jest rok produkcji 2005, gdyż na inne kraje nadal była produkowana, a nie tylko do 2003 roku! Co o tym sądzicie? Czy ktoś się może spotkał z takim przypadkiem? Dzięki z góry za zainteresowanie tematemi za wypowiedzi z nim związane!! Pozdrawiam!
    • Wheelie: www.ladungssicherungskreis.de/foto/2003_12_x1_1.jpg Stoppie (tak jakby): www.ladungssicherungskreis.de/foto/2003_12_x6_1.jpg www.ladungssicherungskreis.de/foto/2003_12_x6_3.jpg Jakby tu jeszcze jeden konik więcej? www.ladungssicherungskreis.de/foto/2004_12_x1_1.jpg Jako że 4um motocyklowe to jakiś motocyklowy wątek: www.ladungssicherungskreis.de/foto/2004_12_x3_1.jpg Przymiarki do wheelie? www.ladungssicherungskreis.de/foto/2005/2005_09_01.jpg www.ladungssicherungs...
    • Mam trzy pytania: 1. W ktorym roczniku tego motorka zniknęła dzwignia ssania? /i czy wogole zniknęła/ 2. Czemu niektore egzwemplarze mają licznik do 280 a nie do 340 - czy byly fabrycznie zblokowane? - w jaki sposób /na jakie kraje/? 3. Czy w każdej wersji jest fabryczny amortyzator skrętu? - gdzie znajduje się jego regulacja? -Proszę o udzielenie wyczerpujących inf. Dziękuję i pozdrawiam Was.
    • Witam Zbieram opinie na temat cbr 600 F5 i F4i. wady, zalety, eksploatacja, ??? prosze o opinie uzytkowników tego modelu
    • „DZIESIĘCIU NA JEDNEGO MC POKONA KAŻDEGO" W zeszłym roku w kwietniowym numerze „ŚM” przeczytałem artykuł o klubach MC. Ogólny bełkot wypowiedzi M.Stefańczyka presidenta Road Runners o naszywkach na plecach, zorganizowanych grupach i, że klub jest jego życiem i pierwszym domem wywołały u mnie uśmiech i przypomniały mi się czasy, gdzie też były organizacje, które chciały się wyróżniać, a to poprzez znaczki wpinane w ubrania, innym razem czerwone kr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się