2002

(167 wyników)
  • Ponadto, przekonuje Cimoszewicz, 20 kwietnia 2002 r., gdy miało powstać pełnomocnictwo, była sobota. On był w Hajnówce, a resort nie pracował. www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050818/kraj/kraj_a_7.html Jaką p. Cimoszewicz i p. Piekarska mają dobrą pamięć! Mam pytanie do forumowiczów: gdzie byliście i co robiliście 20 kwietnia 2002 r.?
  • W styczniu 2002 r. w trakcie wizyty w USA premier Miller spotkał się w ambasadzie polskiej w Waszyngtonie z płk. Kuklińskim. Teraz Miller zakłada "Lewicę Polską", która ma "nie wstydzić się PRL". Oszustwo.
  • Radio Maryja na falach krótkich od 8.9.2002: PN-SB 7:00-9:15 a w ND 8:00- 10:00 na 15455 kHz w pasmie 19m. 17:00-19:00 na 12010 kHz w pasmie 25m, 19:00- 24:00 na 7380 kHz w pasmie 41m.
  • 4 kadencja, 26 posiedzenie, 2 dzień (18.07.2002): "Wprowadzenie natomiast proponowanej przez klub SLD i jego zbrojne ramię, klub Samoobrony, metody d'Hondta spowoduje całkowite zdominowanie organów samorządu przez partie polityczne, co będzie oczywistym zaprzeczeniem idei samorządności." Jak to dobrze, że Samoobrona to teraz nasze zbrojne ramię.
  • Gazeta Wyborcza Kraj 13.12.2002 Tematy dnia: ...
  • Juro ( w sobotę, 11 maja 2002 r.) o godz.: 12:40 pod Kolumną Zygmunta zbierają się organizację niepodległościowe, żeby zamanifestować swoją przynależność do Polski i niechęć do integracji z Unią Europejską. O godz.: 13:00 z pod Kolumny Zygmunta wyrusza parada Schumana. Jest to impreza medialna eurofanatyków, dlatego bardzo ważna jest Wasza obecność drodzy Czytelnicy Innych Stron Integracji na tej europaradzie oczywiście po przeciwnej stronie barykady. Mile widziane będą polskie fl...
  • Kandydat wyliczył złożone przez siebie oświadczenia: "Jest styczniowe zeznanie, a ściślej oświadczenie majątkowe związane z rozpoczęciem pełnienia obowiązków ministra, którego drugi egzemplarz został znaleziony u pani będącej bohaterką ostatnich dni; jest oświadczenie z 2 kwietnia - normalne coroczne oświadczenie, które składa każdy minister i każdy poseł, w tym przypadku ministerialne, i jest z 20 kwietnia w związku z tym, że nastąpiła zmiana w moim stanie majątkowym, a ja zrobił...
  • Koniec roku to pora na różne podsumowania i plebiscyty. Proponuję konkurs na największy kretynizm roku 2002. Moja pierwsza kandydatura w kategorii KRAJ to (rzutem na taśmę) - postawienie w centrum Warszawy 15 metrowej sztucznej palmy (odsłonięcie 12.12.02). W kraju gdzie jest blisko 20 % bezrobocie i ludzie nie mają pieniędzy na mieszkanie, ubranie, jedzenie czy lekarstwa, sponsorzy wolą dać kasę na totalny wygłup niż na PCK, Caritas, PAH czy Markot. choc to ni...
  • "Rok Jędrzeja Giertycha" wg pisma "Wszechpolak" - kwartalnika młodzieży katolickiej, a wszechpolskiej. w 10 rocznicę Jego śmierci - 9.X.1992- 9.X.2002 w 100 rocznicę Jego urodzin - 7.I.1903- 7.I.2003 Jako, że w 2003 roku przypadnie setna rocznica urodzin tego Wielkiego Polaka, Katolika, Patrioty, postanowiono, że obydwie rocznice zostaną połączone, spotkamy się na jednej konferencji poświęconej życiu, twórczości, działalności społeczno-kulturalnej Jędrzeja Giertycha, która zostanie ...
  • Poza hasłem "Róbta co chceta"? Organizacje, które zajmują się promowaniem takich ludzi nie wybierają ich przypadkowo. Wałęsa nigdy nie dostałby Nobla, gdyby nie był kapusiem i nie pomógł w kolonizacji Polski. Pytanie czy Owsiak tylko z wyglądu jest pedofilem i czy w rezydencji na Mazurach wybudowanej za 6mln z pieniędzy co to ich nie wziął, zajmuje się weekendowym chlaniem tylko z pełnoletnimi antyfaszystami?
  • To, co chciała robotnikom radomskim urządzić komuna w 1976, to przysłowiowy mały pikuś w porównaniu z tym, co im urządziła III RP. Ale niektórzy uważają, że protest przeciw komunie był cacy, a protest przeciwko władzom III RP jest be. A w porywach nawet sugerują, że protestujący robotnicy z 1976 walczyli o prywatyzację i eksmisje na bruk...
  • Tak, tak to juz pięć lat od wizyty L.Rywina u A.Michnika , czy ktoś na FK juz to zauważył ? ;-)) To ta data wyznacza początek końca III RP, a jestem niezmiernie ciekaw kto pamięta dziś ludzi z GTW, kto pamieta kulisy tamtej sprawy. Niedawno na przyjęciu widziałem jak Lew Rywin ( juz od dawna na wolności ) robił niedźwiedzia ( bardzo czułego ;-)) z Leszkiem Millerem, nota bene , tego , ktorego ponoć był emisariuszem ( a L.Miller się od tego odżegnywał ;- ))) - ciekawe nieprawdaż...
  • glupie swinskie mordy. "mamy prawo, zgodznie zprawem, nie widze nic zlego...wy glupie bydlaki pokomunistyczne, skonczycie na smietniku historii a co poniektorzy w kamieniolomach, ja osobiscie wam nie daruje zbrodni komunistycznych bandytow zaslaniajacych sie "przepisami" wy cholerne bydlo i zakala ludzkosci!
  • www.prezydent.pl/archiwum/archiwum-aktualnosci/rok-2008/art,148,286,prezydent-rp-wreczyl-nominacje-sedziowskie.html "Śpioch" ten Jabłoński, czy co? Co ten Lech, że sowieckiego agenta nie wyczuł.
  • Otóż wcale nie obserwował żubrów. Nie słuchał ćwierkania ptaszków. Nie dokarmiał sarenek. Nasz dzielny minister na łonie przyrody wypełniał swoje oświadczenie majątkowe! orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/0/513F59CABAA3E282C1256ADA00391837/$file/048-I.pdf Data oświadczenia: 20 kwietnia 2002.
  • Karykatura! (Tiry na granicy stały ,bo w EU święto. W nasze święta sklepy EU w Polsce są czynne. Czemu tutaj zachowują się inaczej? Cy nasze granice są czynne dla Niemców, w dniach świątecznych? Choćby w Niedzielę.) Kwiecień 1525 rok Hołd pruski! Hołd lenny, złożony 10 IV 1525 przez księcia pruskiego Albrechta Hohenzollerna, byłego mistrza zakonu krzyżackiego królowi polskiemu Zygmuntowi Staremu na rynku krakowskim. Hołd pruski był konsekwencją postanowień traktatu...
  • Całej agentury. Tzn. UOP / ABW, WSI, MF i SG.
  • Jestem za granica. Mam nadzieje, ze pomyslicie zanim oddacie glosy, bo za duzo jest potem na forum zdan typu " macie Polacy takie wladze na jakie zaslugujecie" Zycze sloneczka.
  • Proszę wszystkich z Siemiatycz aby głosowali na mego wójka - Zdzicha. Dziękuję państw
  • DO BOJU A gdy Ojciec Dyrektor w radyju przemawia I cieplym swym glosem z wrogiem sie rozprawia Co bezboznie, unijnie dzieci molestuje Wiem,ze on hordy swe wrogie na Polske szykuje Wiem,ze orla chce zabrac, pomieszac jezyki A do chmielu naszego obce wetknac tyki Wiem, ze chce nasza Polske niecnie zdeprawowac I ze do krwawej rozprawy trzaby sie szykowac Kosy ze skladu wyjac, wlozyc rogatywki A do furow bojowycch pozaprzegac siwki W narodowych strojach ustawic na drodze Wiesniacz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się