2002

(13 wyniki)
  • No to dla porządku - trasa wycieczki skopiowana od Grze$ka. Miło by było gdyby odezwały się osoby które faktycznie pojadą...i czują się na siłach wrócić;> -------------------------------- Nadchodzi kolejna wycieczka. Kiedy - niedziela 25 sierpnia. Jak - Spokojnie bez szaleństw, Zakładana średnia prędkość 21 km/h. Dystans - w zalezności od pogody i uczestników wersja 1=80 km 1+2=130 km. Po 80 km jest pierwsza szansa spotkania sie z pieknym żółtym pociągiem (albo pomarańczowym...
  • Cześć, kwiatuszki! Zdjęcia z niedzielnej wycieczki znajdziecie pod adresem: republika.pl/migro1/20020901/index.htm
  • Wydaje mi się, że spotkałem dziś kogoś z czołowych aktywistów niniejszego Forum na ul. Mochtyńskiej. Jadąc w stronę Nieporętu zobaczyłem przed sobą cyklistę na szosowym rowerze, oczywiście w czarnym stroju kolarskim z licznymi logo reklamowymi i w czarnych okularach. Taki typ od "jeżdżenia totalnie". Jechał niemal środkiem. Zatrąbiłem krótko raz. Nic, brak efektu, więc drugi raz zatrąbiłem bardziej zdecydowanie. Gość "wycentrował" idelanie na środek pasa (a było to przy linii ciąg...
  • Szukam towarzystwa na przejażdżkę w dniu dzisiejszym. Godzina dowolna. Zapraszam...
  • A ja mam takie pytanie...pewnie powiecie że duuużo przedwczesne, ale co szanowni rowerzyści robią w sylwestra? Może sobie pojeździmy na dopalaniu fajerwerkowym? ;-) To oczywiście żart, bo zimno będzie jak ...no nie powiem jak żeby nie być wulgarną, ale ciekawa jestem po prostu Waszych planów:)
  • Sorry że tak późno, ale nie miałam kiedy usiąść wreszcie do klawiatury;> A plan na sobotę wygląda tak: Padła odemnie propozycja wyjazdu rano do Zielonki - to żadna odległość, więc nie przejmujcie się kondycją:) - gdzie zaliczymy oprowadzenie po urokach tego miejsca przez tambylczynię, która również uraczy nas czymś ciepłym do picia:) No i spowrotem byśmy przyjechali nie za późno, coby każdy jeszcze mógł się na owo ognisko o 20'00 naszykować. Jacyś chętni? Dobrze by było żeby po...
  • Mogę się trochę pochwałić? Pewnie, że mogę;> Pobiłam dziś własny rekord - padło 127 km na rowerku:) Wycieczka była z bardzo fajną grupą, której ślę dzięki:)) A trasa ze średnią jakieś 20/25kmh szła jakoś tak: Wilanów, Ciszyca, Podłęcze, Góra Kalwaria, Czersk, Coniew, Konary, Ostrołęka,Pilica,Warka - gdzie nastąpił nieunikniony dłuższy postój na jedzonko i (jakżeby innaczej;) Miejscowy browarek:), a dalej do Chynowa i Zalesia i na koniec przez Kabaty do domu:) Unikaliśmy bardzi...
  • I jak paskudy? Spotykamy się w środę czy nie ma to sensu? Wg mnie nie za bardzo, bo osobiście nie sądzę zebym miała czas się wybrać, jak i kilka innych osób, a pogoda...jak widać:( Myślę że powinniśmy ustalić co robimy w weekend na forum, chyba że tak tęsknicie za sobą nawzajem, że konieczne byłoby się spotkać;-) To jak? A może wyciągnę Was w piątek do Klipra? A w weekend do Kampinosu - czemu nie, można i miniognisko tam zrobić coby ciepłe jedzenie było...no chyba że pogoda znow...
  • O ile dobrze zrozumiałam. planujemy w sobotę wypad na lody do Góry Kalwarii. Trasa - jakoś dotrzemy:) To co? Może jakieś zgłoszenia?
  • Witam :-) Spotykamy się o 20.00 pod HITem na Kabatach (jadąc prosto ul. Rosoła, nie sposób przeoczyć) przy _wejściu_. Jeżeli ktoś z jakichś przyczyn nie może przyjechać rowerem całej trasy (powrót nocą, kondycja, zdrowie, inne) pomiędzy stacją metra Ursynów i Stokłosy (czyli koło Malborka, takiego dużego kościoła przy KEN) znajduje się strzeżony i niestrzeżony parking, gdzie można zostawić samochód, a resztę trasy pokonać rowerem. Pozdrawiam i zapraszam :-) (i nie obawiajcie si...
  • No to żeby tak cooltowo;> zacząć jak Migro - Cześć Misie:))) Sorry,że się nie odzywałam...ale były ku temu różne przyczyny;> No więc w sprawie wycieczki, oto cośmy poplanowali: Sobota 11'00 zbiórka pod pomnikiem trzepaczki i Sobieskiego na skrzyżowaniu Przyczółkowej i Wilanowskiej, jedziemy nad Wisłą do Góry Kalwarii, tam też przekraczamy most i prosto jak strzelił;> gnamy przez MPK(częściowo) do Kołbieli i kawałek dalej w stronę Siennicy. Tam się rozkładamy - przewidzia...
  • Witam.. wydaje mi się że moge zameldować że już dojechaliśmy.. jedni wcześniej innni już zupełnie wcześnie prawie skoro świt.. fajnie było.. ale jednak grunt to dobre oświetlenie.
  • Dojechałem. Piję sok pom. Dzięki za wycieczkę. MPK jest ogromny, 14 tys. ha. Może spróbujemy jakąś inną trasę w przyszły weekend? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się