Forum Komputery Komputer
ZMIEŃ
      2002

2002

(25 wyników)
    • Problem: skopiowałem plik gdzie mialem archiwum Outlooka 2003 na 2-gi komputer chciaem "podłązyć" się pod ten plik - co bym miał te same maile na laptopie i Niespodzianka:( inne rozszerzenia i nie da rady - z Outlooka 2003 na Outlokka 2002 tak sobie kombinuję i może by tak import z Outlooka 2003 na jakiś program pocztowy, następnie przerzucic te nowe archiwum na 2 komp i z teo nowego programu wyeksportowac do Outlokka 2002 ? Moze jakis iy sposób ?
    • jak w wordzie 2002 wstawić przypis dolny? bo mam opcje przypis dolny ale jest nie aktywna? z góry dzięki za info
    • Czy ktos wie lub zna jakis link gdzie moglbym znalezc informacje na temat konfiguracji tego firewalla? Mam wersje 2002 (angielska). Czy znacie jakas stronke z polskim tlumaczeniem?
    • Poszukuje "Łatki" -polskiej wersji jezykowej do tego programu, ale do wersji 2002. Czy ktos wie skad moge ja sciagnac? A moze ktos z Was sznowni Fomurowicze ja posiada i moglby mi ja przeslac? Bylabym bardzo wdzieczna. Serdecznie dziekuje. Pozdrawiam.
    • autocad 2002 po instalacji i skrakowaniu i podmianie pliku by dzialal z nortonem, uruchamia sie ok. problemy zaczynaja sie potem, razem z opcja autocad todey ładuje mi sie pelno smiecia do kompa i musze sprzatac ad aware, bo inaczej nie umiem sobie poradzić. dwa nie idzie zapisac rysunkó pokazuje sie ze to wersja testowa... macie jakies propozycje by mi pomóc? nie mówcie: kup, bo mnie nie stać
    • Witam !!! Czy wyżej wspomniany program może zamulać pracę kompa(win98 SE)off line..??? Coś mi sie wydaje,że program,w którym oglądam zdjęcia bardzo powoli sie otwiera,potrzebuje dużo czasu na otwarcie każdego zdjęcia.Inne programy zachowują sie podobnie. Waldek
    • Witam, posiadam worda 2002 i nie dziala mi korekta gramatyczna jesli jezyk jest zdefiniowany jako polski. Czy da sie jakoś ściagnąc te brakujące biblioteki ? Szukałem na stronie microsoftu ale nic nie znalazłem. Bedę wdzięczny za pomoc ! mijake
    • Włóczyłam się po hipermarkecie nie wiedząc na co pieniądze wydać i ... kupiłam, i jest to rewelacja. Ten cały darmowy ... (nie pamiętam nazwy), to niech się schowa. Tyle zabezpieczeń, że nic się nie prześliźnie. No i niech się ktoś spróbuje włamać. Co sądzą inni użytkownicy ?
    • Witam, przeinstalowałem Windowsa, wpisuję klucz, który został dołączony do płyty instalacyjnej (płyta oryginalna pożyczona) i niestety za każdym razem pokazuje mi komunikat, że podany klucz jest błędny. Co robić w takiej sytuacji ? Z góry dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam !
    • Pomocy ! Mój 9-cio letni syn tak intensywnie grał w FIFA 2002, że skasował pliki instalacyjne do tej gry, po prostu wyskoczyła jakaś komedna i wcisnął TAK, nie czytając o co chodzi. Samą płytę mam, wszystko elegancko zainstalowałem powtórnie, ale system pyta o kod iluś tam cyfrowy. Jesli ktoś ma i może mi go podac to będę wdzięczy ! Robert G.
    • Jest dość fajny, ale brak zniszczeń i beznadziejne wypadki
    • Proszę o jakieś namiary na sklep internetowy oferujące to oprogramowanie, lub kontakt na eplus1@op.pl (nie musi być 100% legalne :) )
    • Witam, nie mogę sobie poradzić z napisaniem formuły dla obliczenia różnicy pomiędzy dwiema datami - ale nie wyrażonej tylko w dniach a konkretnie w latach, miesiącach i dniach - np.: data1 - 2001-01-01 data2 - 2002-05-15 wynik - 1 rok, 4 miesiące 15 dni Pomocy, bo ugrzęzłam
    • czy istnieje na rynku piracka kopia tego programu w polskim języku bo nawet na giełdzie nie mogę jej namierzyc
    • To znowu ja z pytaniem przepraszam ale jeżeli chodzi o system, skrypty, 123xv 22 itp to jestem cienki Bolek. Moj problem instaluje poraz trzeci Nortona i cały czas ten sam problem prubowałem kolegi i działo się to samo. Po wejściu w ustawienia prubuje aktywować usługę live update i wyskakuje mi bład skryptu co to do cholery jest i jak sobie z tym poradzić. Próbowałe ponownej instalacji i nic nie pomogło. Instaluje go w Win XP ale próbowałe pod 98 to samo, Norton angielską wersja.P...
    • dlaczego nie jest przeznaczona do sprzedaży w Polsce ? Nie rozumiem tego faktu, może ktoś mi odpowie jeśli zna odpowiedź, albo ma sensowne wyjaśnieneie tego faktu
    • Mam od dawna Win Xp Sp3 oraz MS Office Xp (2002) no i regularnie instalowalem wszystkie aktualizacje/poprawki. Wczoraj zainstalowalem IE8 dzisiaj po uruchomieniu komputera siagnely mi sie dosyc licznie aktualziacje do pakietu MS Office 2007, MS Office System 2007, dodatek SP1 oraz SP3. Domyslam sie ze to w zwiazku z IE8 ale czy potrzebuje tego skoro mam juz SP3 i MS Office 2002? Prosze o pilne rady!
    • Norton mnie informuje, że moja maszyna is running on pre-relized or beta version of Symantec AV i że version of the software is not supported by Symantec & cannot be updated. Czy mam przez to rozumieć, że mój Norton nie działa i nie maam ochrony antywirusowej?
    • Ostatnio Outlook kasuje mi wszystkie załączniki, ktore do mnie są przysyłane, w oknie emaila pojawia sie komunikat, że "program Outlook Express usunął dostęp do niezabezpieczonych załącznikow w twojej poczcie..." Jak mam rozwiązać ten problem???
    • Witam. Mam takie pytanie. Obecnie używam Neo starej jeszcze z 2002 r. Oczywiście bez badziewiastego oprogramowania TPSY, tylko przez router. Aktualnie wymieniam na nową Neostradę (szybsza ma być i tańsza). W pakiecie jest modem posiadający połączenie z komputerem USB (a nie jak poprzedni modem przez kartę sieciową). I mam pytanie - czy coś to zmienia? Czy dalej mogę odłożyć ten modem na półkę, odinstalować ich oprogramowanie i puścić sobie sygnał Neostrady przez router (oczywi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się