2002

(10 wyników)
  • Takiej kaszany już dawno nie widziałam, żenada na całego. Kilka cytatów prowadzącego: "Wasze oklaski są najlepszą muzyką" - bo zabrakło muzyki, kiedy wypłoszone finalistki w liczbie 30 pojawiły się na scenie; "Gdzie jest Miss Polonia 2001?" - kolejne małe niedopatrzenie, czyżby nikt nie spodziewał się, skąd nadejdzie? "Brakuje tylko tronu" - o tym także nie pomyślano wcześniej? "Gdzie jest korona?" - i znowu konsternacja. Po czym tłumaczenie pana Borkowskiego, że "to jest na żywo"....
  • Skąd ten minimalizm? Gdzie boska Violetta? Gdzie Ałła Pugaczowa? Gdzie Karel, gdzie wojskowy Zwierz (to chyba on socjalizmu bronił wraz) - zawsze w nienagannie wyczyszczonych butach? Czemu nie pójść wreszcie na całość, nie przywrócić całemu zdarzeniu surr- i socrealistycznej pompy i przepychu? Dlaczego staremu, tonącemu dinozaurowi nie pozwolą przynajmniej ostatni raz rozwinąć płetw?
  • Hejka ! Oglądaliście dziesiejszy program noworoczny z idolami z pierwszej edycji? Wydawało mi się,że śpiewali z playbacku,a przynajmniej Patrycja Wódz,która tak jakoś sztucznie ruszała twarzą... :-) Chyba trochę głupi pomysł z tymi piosenkami z lat 40 czy 50... Ale może ktoś to lubi . Albo te wstawki o rodzicach.Wolałabym żeby zaśpiewali więcej piosenek. A tak wogóle to dowiedziałam się,że nie będzie nowego koncertu finałowego w niedzielę tylko jakiś film o całej drugiej edycji...
  • Marne dowcipy, ponura atmosfera, bark pomysłu na galę w sumie bardzo kiepsko. Ale i produkcja telewizyjna jest ta sama, czyli kiepska
  • Przepraszam, że w wakacyjnym okresie poruszam takie sprawy ale to chyba tez ma jakiś związek ze sprawą. Otóż 8.07. telewizja TVN pozwoliła sobie na pokazanie matki a na dalszym planie także ojca rozpaczających po stracie dziecka, o której to stracie dowiedzieli sie chwilę przedtem. Pytam: 1) po co ? 2) kto redaktorów TVN upowaznił do tego ? 3) czy brak "ogórków" na wiadomość dnia uzasadnia babranie się w ludzkim nieszczęściu ? 4) czy naprawdę jesteśmy tak "małym" społeczeństwem, ż...
  • Obejrzeliśmy z żoną "cudo" nazwane Komkursem Premier ! Pojawiło się całe stado wykonawców prezentowane przez WYSTROJONEGO JAK SZCZUR NA OTWARCIE KANAŁU prezentera Artura . Najbardziej absurdalni byli rzekomi Indianie tańczący zupełnie bez sensu przy kretyńskiej piosence pary kompletnych ......... ( wpisać właściwe słowo ), skaczących nie wiadomo po co na scenie ! Inni wykonawcy ( wykonawczynie ) nie odbiegali od powyższego poziomu. Najlepszym komentarzem jest nazwa jednego z zespoł...
  • Jakas gwiazda o ktorej jeszcze swiat nie uslyszal? No bo we plotku od ponad tygodnia onanizuja sie przylaniem tej osobie przez dode, gdy bedac pod wplywem wysmiewala dode i nergala i jego chorobe. Nie wiem co to za baba i z czego slynie ale z liscia jej sie nalezalo jak nie z laczka prosto w ten farbowany blond ryj.
  • Nina Terentiew, Monika Olejnik,Iwona Kubicz
  • Jesli bywa na tym forum pani od eMJakMiloscia to moze bywaja i inni serialowi scenarzysci. Moze wiec zatanowia sie, czy nie warto skorzystac ze sprawdzonego pomyslu polegajacego na robieniu co jakis czas odcinka autoparodystycznego? Tak postepowali tworcy X-Files i tym (rowniez) zaslyneli. Widze to na przyklad tak, ze jeden ocinek zaczyna sie scena, kiedy ktorys z bohaterow zasypia, a potem nastepuja szalenstwa jego wyobrazni, o ktorych nic potem nie mowi rodzinie i znajomym, bo p...
  • oglądam wersję z 2002 roku i jakoś nie czuje tego klimatu:-/ dawniejsza wersja z 1965 bardziej mi odpowiadała, tutaj drażnią mnie nawet akotrzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się