2002

(40 wyników)
  • nowa strona miasta i wersja niemiecka - kalendarz imprez miejskich a tam imprezy na 2002 rok (sic!) reklamuje prezydent miasta Edmund R. O "Tallshipach" oczywiscie ani slowa bo to odlegla przyszlosc... Ciekawe czy na konferencji prasowej tez sie tym chwalili. Profesjonalisci.
  • to juz za tydzien - Baltic Herring Meeting '2002 ale jaki to bedzie meeting -chyba najgorszy w historii bez stoczni? (zwykle 30% uczestnikow to byla stocznia i jej goscie) z kulejacym PŻM z portem coraz bardziej w klopotach ze spolkami okoloportowymi tez w nie najlepszych nastrojach w zeszlym roku kandydat Jacek P usilnie zabiegal o nasze glosy ciekawe czy teraz posel/minister Jacek tez przyjdzie wypic z nami gorzkie piwo a moze na przekor wszystkiemu bedzie extra - w koncu w stanach ...
  • Jak myślicie? - chodzi o najpilnijesze sprawy do załatwienia, a nie o nierealistyczne mrzonki.
  • Informuję, że na stronie www.szczecin.pl/dnimorza2002/index.html jest już dostępny program DNI MORZA 2002. Znajdują się tam także wszystkie niezbędne informacje na temat konceru JOE COCKERA w Szczecinie. Biuro Prasowe Zarządu Miasta
  • DROGA REDAKCJO! CZYŻBY kOŁOBRZEG NIE BYŁ MIASTEM WOJEWÓDZTWA ZACHODNIOPOMORSKIEGO? W FINALE MISS POLSKI JEST PRZECIEŻ MISS POMORZA zACHODNIEGO, PANI ILONA KOSOWSKA, MIESZKANKA KOŁOBRZEGU. PROPONUJĘ TROCHĘ WIECEJ UCZCIWOŚCI. A TAK NA MARGINESIE TO PANI PATRYCJI NIE BYŁO W WYBORACHA REGIONALNYCH. CIEKAWE SKAD SIĘ WZIĘŁA W FINALE?
  • Dla interesujących się futbolem proponuję zabawę, typujemy zwycięzcę imprezy i fazę do której dojdzie Polska ! A więc Polska - ćwierćfinał Zwycięzca - Francja !
  • Ogłoszono listę DJ'ów, trwa zgłaszanie ciężarówek na paradę. Przygotowania do jednodniowego wrześniowego festiwalu z nowoczesną muzyką taneczną ruszyły pełną parą. Gdy zapadła decyzja, że impreza się jednak się odbędzie, na dodatek w ramach Festiwalu Dialogu Czterech Kultur, organizatorzy rozpoczęli reklamowanie szóstej edycji zabawy z DJ'ami. Scenariusz imprezy się nie zmieni. Od sześciu lat zabawa rozpoczyna się na ul. Piotrkowskiej, a kończy Mega Party w hali sportowej. Na ...
  • Jestem egzaminatorem. Pracuję w ogólniaku. Już od 2002 było jasne jak będzie wyglądać nowa matura. A urzędnicy dopiero teraz się obudzili? W każdym razie ja za darmo pracować nie będę.
  • Wiem, że to jeszcze daleko, ale powiedzcie mi mordeczki, jak wam się podobaja plany mista dotyczące przyszłorocznych Dni Morza. Joe Cocker tak jak już było mówione, poza tym Animals i bliżej nieokreśone inne gwiazdy. Miasto ma nadzieję, że szczególnie ten pierwszy sciągnie do Szczecina gości nie tylko z Polski, ale i z Czech, Niemiec i Skandynawii. Ja nie przepadam za Cockerem, ale ogólnie pomysł mi się podoba. Co wy na to?
  • puchary?:))
  • Szczecin tonął do 21.11.2002 r.Obecnie wychodzi na prostą.
  • Forumowicze! Już niedługo zapukają do was rachmistrzowie, którzy będą spisywać mieszkania, ludzi,gospodarstwa rolne itd. Ja jestem jedną z "wybranych".Proszę nie utrudniajcie nam pracy, bądźcie wyrozumiali i pomgajcie a nie utrudniajcie tej ciężkiej pracy.
  • Notorycznie palacy papierosy przy pasazerach kierowcy i tramwajarze zjezdzajacy przedwczesnie z tras (mowa o kursach wieczornych), zenujacy wystep szefa ZDiKM ktory nie wie co sie dzieje w jego wlasnej firmie, a teraz jeszcze niczym nie uzasadnione obciecie linii nocnych. Moze ktos sie wreszcie zajmie tym rozgardiaszem? I glowne pytanie - kto konkretnie i dlaczego podejmuje takie irracjonalne decyzje jak powyzsza? Przeciez za to powinno sie leciec z roboty!!! Nie rozumiem dlacz...
  • Drodzy Przyjaciele dzieci. Organizujemy wspolnymi silami rozne pomoce dla dzieci w Domach Dziecka. Kazdy,kto tylko moze - na miare swoich mozliwosci.Wiem,ze kazda Pomoc jest cenna i pomoze w roznych problemach - tych placowek.Pomyslalem sobie; czy moglibysmy dokonac czegos oprocz tych roznorodnych wsparc - czegos niezwyklego ? Czy moglibysmy wspolnymi silami zlozyc sie i dokonac zakupu zestawu komputerowego dla Domu Dziecka ? Nie wiem,czy jest to wogole mozliwe ? Czy taka Akc...
  • O tym iż kiedyś z Kosmosem będzie awantura przekonałem się jakieś trzy miesiace temu oglądając pewien program z udziałem młodzieży, która roztaczała swe wizje nowoczesnego Szczecina. Prowadzący program (notabene obecny był również Prezydent Runowicz) z uwagą przysłuchiwał się uwagom młodzieży. Jeden z młodych uczestników powiedział, że dla niego nowoczesnym miastem jest miasto w którym mógłby pójść do multikina. Na to Prezydent wypalił (parafraza): Jeśli o nowoczesności miasta maj...
  • cyklu o naszej potencjalnej "władzy" :-((( W tym kontekście pojęcie samoobrona nabiera nowego znaczenia: www.odala.fr.pl/odala7.html www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=1534 www.szczecin.pl/wybory/2002/wyniki/rada-okreg2.htm www.zb.eco.pl/zb/141/euroscep.htm www.opoka.org.pl/varia/sekty/neopoganiewnatarciu.html www.opoka.org.pl/varia/sekty/ziemiawodaogien.html www.odala.fr.pl/rw/rodzima_wiara.html
  • 1/ Lech Kaczyński. W oświadczeniu majątkowym za 2003 r. kandydat PiS na prezydenta „pomylił się” i nie wpisał 140 tys. zł, jakie zarobił jako poseł na Sejm i prezydent stolicy. Lech Kaczyński (PROFESOR PRAWA!!!) wpisał w oświadczeniu majątkowym w rubryce „inne dochody osiągane z tytułu zatrudnienia lub innej działalności zarobkowej” 6034,98 zł. Tymczasem w PIT kwota jego zarobków wyniosła 147 829,93 zł. 2/ Donald Tusk, kandydat na prezydenta PO &...
  • SPP(6)

Dostałam wezwanie do zapłaty za parkowanie w strefie m.in. za rok 2002,2003. Czytałam, że za rok 2002 i 2003 nie mogą żadać opłat. Czy ktoś się orientuje jak to jest z tymi opłatami.Czy mozna się skutecznie bronić?
  • Niedawno bylo spotkanie wladz SZCZECINA z wladzami BERLINA, na jakims tam szczycie w tym drugim miescie. Nie pamietam szczegolow, pamietam tylko, ze obydwie strony postanowily, jeszcze bardziej polepszyc KOMUNIKACJE KOLEJOWA miedzy dwoma miastami. Miedzy innymi obiecali, ze na drodze Szczecin-Berlin, Berlin-Szczecin beda (jak kiedys, jak kiedys Inter-Regio do Gdanska/Olsztyna) kursowaly EKSPRESY... Czy wie ktos, czy te postanowienia jeszcze sa aktualne? Wyjdzie jeszcze cos z teg...
  • ...dlaczego wyszukiwarka penetruje zasoby forum tylko do dnia 27.08.2000 ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się