Forum Towarzyskie Towarzyskie
ZMIEŃ
      2002

2002

(23 wyniki)
    • bez żadnych komentarzy - tylko panowie zgłaszaja kandydatury !-:)
    • specjalny dzień jedyny taki w historii dopisz się więc tu w ten historyczny dzień to lista obecności..... dopisz cokolwiek nawet "." ;-) hi-hi pzdr
    • zaznaczam, ze to uslyszane dzis w radio. Kuba S. z Trojki zrobil lapanke i prosil obywateli, zeby okreslili, jak byl mijajacy rok, ale bez uzywania slow: dobry, zly, lepszy, gorszy. najlepsza byla jakas pani, ktora przytomnie spytala: - a moze uzyc slow niecenzuralnych?:))) wiec z tym samym pytaniem, przy jednoczesnym tym samym zakazie stosowania czterech ww. slow, zwracam sie do Was: JAKI BYL ROK ANNO DOMINO 2002? ;)
    • Chcę się z kimś spotkać!!! 31-01-2002 o godzinie 17.00. Czekam!
    • A ja i tak kocham fiole. Wiem,ze pierdolniety jestem- ale nie kazdy moze byc tak bardzo pierdolniety jak ja
    • Nie wiem gdzie, ale rozpoczął się bo już jest po wschodzie słońca w jakimś miejscu na Ziemi. Wypijcie! starykon nie wie dokładnie gdzie, bo nie wie , ale ktoś pewnie wie. starykon
    • Tak se siedze i licze Brazylia wygrala po raz ostatni mecz finalowy na Mundialu w roku 1994. Przedostatnim razem w roku 1970. Dodajmy te daty 1994+1970=3964 Argentyna ostatnim raz byla mistrzem swiata w roku 1986, przedostatni raz w roku 1978. Dodajmy te daty. 1986+1978=3964 Niemcy byli ostatni raz miestrzami swiata w roku 1990, przedostatni raz w roku 1974. Zsumujmy: 1990+1974=3964 Z tego wynika prosty winiose, ze w roku 2002 mistrzem swiata bedzie ta sama druz...
    • a ja pozostaje pod wplywem uroku panny Marsylianki! Wiotka jak trzcinka o twarzy aniola. Marsylianko............. kocham Cie ...............
    • Imieniny: Joanny, Zuzanny i Mileny. Wszystkim koleżankom dziś świętującym najlepsze życzenia!
    • bez żadnych komentarzy - typują tylko panie.
    • Kochanie, Sraczku mój jedyny wróciłam! Czekam na Ciebie:) Całuję mocno:) tęsknię:(( Prynceza Fijoła* Hipopotam napewno jest mój!:)
    • Klub - taki sobie, bywalem w lepszych, tego wieczoru grala Kasa Chorych, oprocz nierytmicznego "umc,umc,umc" nie slyszalem nic, niemila obsluga, jeszcze na samym wejsciu ochrona mnie wylegitymowala, jakgdyby sam prezydent mial spiewac:)) uczestnicy spotkania: Laelia - bohaterka typowo romantyczna, pamietam tylko jej widok z naprzeciwka swieczki, blask w oczach i piekny usmiech:)) --- Iwusia - rownie piekny usmiech, a dlugie, zgrabne nozki to chyba jej wizytowka:)) --- Czo...
    • czyli kto bedzie w Vikingu? uprasza sie o przemyslane wpisywanie sie, zeby potem nie bylo - bo ja myslalam, ze bede mogla, ale mi cos tam, cos tam - albo - bo ja chcialem, ale w ostatniej chwili, mi cos....
    • No to jesli ci, ktorzy kcieli a nie mogli nie dotarli - zapodajem trzeci i ostateczny termin parapetowy jak wyzej. Na pocztem zapodawac resztem, a co! poniewaz liga zjezdza prawie cala, takze bojacych proszem o odrobineodwagi, nie bojacych siem zas o powtorne przybycie:))) Niech przychodzi, kto chce!!! czort
    • do konca roku pozostalo nam 335 dni, dzien bedzie dluzszy od najkrotszego w roku o .........
    • ...alko..(23)

Wiem, ze jutro wyjezdzasz M.S., pomyslalem jednak, ze pewnie zajrzysz jeszcze posprawdzac domowe maile i posciagac serduszka. Milym elementem tego swieta jest fakt, ze kartki wysylaja przede wszystkim frendy , ale i znajomi. Ot tak, zwyczajnie chca powiadomic, ze pamietaja o tobie w tym dniu. Skoro juz jestem i poczytalem forum wrocilem w myslach do naszej dyskusji o alkoholizmie. Chcialem znalezc wczesniejsze dyskusje nt. I po wlasnym nicku trafilem na pierwsze rozmowy. Nieprawd...
    • odpowiadam na Twoje pytanie zawarte w tytule kolejnej przesyłki, oczywiście nie otwierałam bo jeszcze wąglika uwolnię:) dostałam jeszcze fajny mail dzisiaj wiem, nigdy nie ujawniam publicznie prywatnej korespondencji ale ten jest bardzo zabawny wiec nie mogłam się powstrzymać:) cze a skad jestes? moze ze man sie spotkasz nie jestem nawidzony mhm wogole to ja chyba nie wierze i swiety nie jestem mhm moze przyjedziess do mnie potrzebuje sexu ciepla i relaksu caly c...
    • ..ze strony administratorow portalu GW. Od 10 chcialem dostac sie do mojej skrzynki pocztowej, gdzie zapisane sa namiary na pare osob, tudziez przychodzi dosyc wazna korespondencja. Dosyc powiedziec, ze minelo mnie bardzo waznespotkanie, tylko dlatego, ze admini traktuja nas jak bydlo!
    • MP-ROR M - mieszkaniowy P - powszechny R - rachunek O - oszczędnościowo R - rozliczeniowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się