2002

(8 wyników)
  • minal rok i nadszedl czas podsumowan. zazwyczaj wybiera sie najlepszy i najgorszy film/aktora/rezysera roku, ktorzy potem dostaja nominacje do (a szczesliwcy siegaja pozniej po trofeum;))) Oscara/Maliny/Palmy/Kaczki. proponuje wersje nieco zmodyfikowana (patrz tytul). moje typy: - Najbardziej Niedoceniony Film Roku 2002: Plotka - rewelacyjny, smieszny, inteligentny, ze znakomita obsada aktorska, z aktualnym tematem. a jakos dlugo nie goscil na ekranach....czyzby zbyt mala reklama...
  • Jakby ktoś nie kojarzył te "arcydzieło" sztuki filmowej to takie polsko- japońskie coś, które podobno sam James Cameron ochrzcił najwspanialszym filmem science-fiction jaki widział.(nigdzie nie odnalazłem potwierdzenia tej rewelacji) W rzeczywistości film ten to Gośka Foremniak + tramwaj + pseudofuturystyczny miszmasz dookoła. Gówno i syf jakiego świat nie widział. Bolało patrzeć na żałosne popisy polskich aktorów cedzących tłumaczone "na żywca" japońskie dialogi. Wytrzymałem do k...
  • Skok to najgorszy film jaki w tym roku widzialem w kinie. Dobrze, ze poszedlem na to we wtorek (w ten dzien sa tansze bilety - 10 zl) - jedyne pocieszenie chyba. Kandydat do Maliny co najmniej w paru kategoriach - jako film, scenariusz, muzyka.. jeszcze cos sie znajdzie. Film po prostu dobija. Na poziomie Szarej Sowy z Brosnanem. Pod koniec filmu bylem tak zniesmaczony, ze myslalem o wyjsciu. Przy scenie kulminacyjnej (gdzie toczyly sie losy przezycia wielu postaci - zeby nie zdr...
  • bedzie w ProSieben o 2.oo. (z nied. na pon.)
  • my�le że domy�lacie sie że mam na my�li tzw. 3 czarne oscary - za główne role i za dorobek życia. chyba straciłem szacunek do tej nagrody ale rasistš broń Boże nie jestem.
  • piekne bylo "wejscie" Whoopi w stroju a'la Kidman z Moulin Rouge - jak sie przechadzala po scenie, mowiac: I'm sexy beast!:) Kingsley'owi tez sie podobalo;)
  • www.youtube.com/watch?v=bTRZXg0LTQo - zwiastun
  • Gdzie mieszka obecnie Leni Riefenstahl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się