2002

(9 wyników)
  • Witam, Mamy, które mają dzieci z 2002, 2003 i 2004 roku, proszę o przeczytanie poniższych linków. W skrócie chodzi o propozycję p. minister Hall o wcześniejszym wysłaniu dzieci do szkoły i łączeniu określonych grup z innymi rocznikami w klasie! Trochę ten mail tutaj nie na miejsu, ale jest bardzo ważny i chciałbym aby dotarł do jak największej grupy zainteresowanych osób, może nie wszyscy o tym wiedzą. Bardzo proszę o nie usuwanie tego postu ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html...
  • Dziewczyny poradzcie mi. Chcę mojej córci kupić spacerówkę i wybrałam właśnie CHICCO 2002. Cenę w sklepie ma konkretną więc najpierw chciałam się dowiedzieć czy się sprawdza i czy warto ją kupić.Z góry dziękuję. Ewka
  • Chce kupic ten wozek ale moja zona ma kilka ale. Do uzytkownikow: czy macie z nimi jakis problem? czy cos Wam w nim preszkadza ?( mojej zonie np nie pasuje ze jest zbyt twardy i nie bedzie mogla bujac dzidzi... czy male kolka od typowej parasolki spelniaja sie przy gondoli ? czy za bardzo nie trzesie? co jeszcze wychodzi w praniu ? S.
  • Dziewczyny pomóżcie dokonać mi wyboru!!! Prooooszęęęęę.....
  • Myśleliśmy, że dobierzemy fotelik na zasadzie czytania testów i opinii, sprawdzimy czy pasuje do naszej Almery i siup, gotowe. No więc niespodzianka. Mamy Nissana Almerę pierwszej generacji (rok produkcji '96). Okazuje się, że podczas przymierzania do samochodu: -Maxi-Cosi Tobi nie pasuje (pas oplatający fotelik z przodu podjeżdża zbyt wysoko w górę wypadając z prowadnicy) -Maxi-Cosi Priori XP nie pasuje (zapięcie pasów koliduje z konstrukcją fotelika - jest zbyt długie) -Bebe confor...
  • Emamy, poradzcie jaki najlepiej wózek typu parasola kupić, bo w tym temacie jestem zielona, a takowa przydała by się. Tylko prosze nie odsyłajcie mnie gdzieś tam ... pozdrawiam i z góry dziękuje za dobre rady
  • W katalogu 2001 importer podaje ,że wózek ten waży 3,8 kg,w katalogu 2002 jego waga wynosi 5 kg. Poza tym różne czasopisma przy opisie tego wózka podają różną wagę od 3,5 kg do5,5 kg. Może użytkownicy tego wózka orientują się ile rzeczywiście on waży?Aga
  • Dziewczyny, czy mozecie mi powiedziec co to za Pliko jest na Allegro. Facet twierdzi, ze to Pliko Completo, ale mi cos to nie pasuje. www.allegro.pl/show_item.php?item=21048870 Dzieki za pomoc, Magda
  • No właśnie co sądzicie na temat tego fotelika?? Fotelik Chicco Synthesis 0-13 kg pozdrawiam Grazyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się